начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

общината където е вилата ми извърши строеж и търпя загуби

Казуси за недвижими имоти

общината където е вилата ми извърши строеж и търпя загуби

Мнениеот manjana » 20 Ное 2006, 22:11

наскоро общината кадето е вилата ми извърши един строеж от който търпя голями матерялни щети поради некачествено изпълнено строителство Жалвах се към общината но те случайно ми затриха Жалбата след което се жалвах и до РДНСК от кадето получих отговор че "Строежът е изпълнен съгласно одобрените проекти и е изготвена необходимата документация и намясто не констатирали незаконен строеж" .Какво да правя и каде да се жалвам за да си оправят бакиите?
manjana
Младши потребител

Мнениеот gosho72 » 20 Ное 2006, 23:59

Не става ясно от изложеното във Вашия пост точно "какви са бакиите" и какви вреди сте претърпели.
Мога само да Ви посоча реда за обжалване актовете на началник РДНСК.това се извършва по реда на чл.216,ал.6 във връзка с чл.215 от закона за устройство на територията,а именно,че обжалването относно законосъобразността е пред съда по местонахождение на недвижимия имот и в зависимост от цената на засегнатия интерес.Когато искът е неоценяем обжалването следва да се извърши пред съответния Окръжен съд /за гр.София-пред СГС/.
За по-конкретна информация потърсете адвокатска помощ.
gosho72
Потребител

Назад към Имотни казуси