Той не е питал за помощ, а за мнения. Ето, вече ги има. Пълно и точно отражение на отношението на другите към скатаването. А иначе момчето без съмнение вече е намислило какво да прави и едва ли биха му повлияли горните нравоучения.
А нас защо ни е яд? Защото и ние не сме имали възможност да се скатаем. Ако сте забелязали, всеки прецакан е по-спокоен, когато има и други прецакани след него.
МАЙТАП УИЛИ!!!
Когато бях в казармата, много неща ме тормозеха. Приятелката ми ме напусна, забравих много неща, които биха ми били полезни за по-нататъшното ми развитие. В началото на миналия век простите селянчета са се образовали в казармата, а по наше време затъпявахме...
И все пак си спомням с умиление за всички преживявания в казармата! Всеки приятел от казармата е с някаква степен отгоре над всички други приятели, въпреки че може да е по-ограничен, по-елементарен и други недостатъци. Правим си срещи и сме много щастливи.
Ако не съм ходил в казармата, едва ли би ми се удала друга възможност да спя на пода завит с шуба и да подлагам под шалтето за възглавница кубинките си, да летя с военнотранспортен самолет, да мия по над 300 чинии и това да не ми изглежда невъзможно /а приемчикът ги връща, когато не може да ги държи за дъното/, да чувствам, че хората около мен ме оценяват заради личните ми качества и характер, съответно да ошлайфам личните си качества и характер така, че другите да ме оценяват положително... и т.н. Все неща, които могат да се оценят след като ги преживееш. Иначе са отврат...
По едно време бяхме на една длъжност с войник, който се напикаваше, но усърдно криеше това, защото щяха да го уволнят, а отърваването от казармата за него беше лоша атестация. Чуден човек!
- Дата и час: 03 Фев 2025, 06:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Искат да ме вземат за 3 месеца в Казармата
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Pekiti, естествено, че не трябва да ходиш в казарма. Недей да слушаш умниците по-горе, особено жените, които ги е яд че са се прецакали. Я ги питай какво им е било докато мъжете им са били на служба. Какво са правили, а? Иде ми да кажа нещо, но ще се въздържа. Julian78 е абсолютно прав. Той между другото е от най-добре запознатите хора по въпроса с наборната служба. Виж форума, който той ти посочи по-горе и го разгледай. Там има ценни съвети.
- rednika
- Нов потребител
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|