начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

ДА ПОГОВОРИМ и за ХОБИТО НА ЮРИСТА !...

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: ДА ПОГОВОРИМ и за ХОБИТО НА ЮРИСТА !...

Мнениеот donna » 26 Мар 2007, 16:00

:D Извън правото .........ачи обичам да се занимавам с разните му цветя ,обичам да рисувам ,понякога да правя разни фигури от глина, имам две котки ...обичам да се мотая из планината и най-обичам да се виждам с приятелите си от детството.

:D :D :D
donna
Старши потребител

Мнениеот enigma » 26 Мар 2007, 16:06

Опера, класическа музика ..... изобщо хубава музика. Както и спорт, за което за съжаление все по рядко намирам време :oops:
Meno Male! Scarpia.
enigma
Потребител

Мнениеот portokal » 26 Мар 2007, 16:09

Колело; обикаляне из градове (но не екскурзии в организирани групи)... това хоби ли е? :D Планина също.
Абе, защо такава тема? Нали си има непрофесионални форуми по интереси? 8) За да се опознаем? :wink:
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот rumi_r » 26 Мар 2007, 16:15

Ръкоделствам въпреки, че не съм стигнала още до подходящата за тази дейност преклонна възраст. :wink:
rumi_r
Потребител

Мнениеот defy » 26 Мар 2007, 16:19

Аз пък съм фен на мобилните телефони. Постоянно на моя му инсталирам все някакъв софтуер. Без да смятам файловете с клипове и музика, инсталираните програми на телефона ми са с обем към 100 МВ. Голяма краста ми е тази работа, ама какво да правя :D .
defy
Младши потребител

Мнениеот aleks84 » 26 Мар 2007, 17:52

Аз пък нямам никакви хобита, божееее, много съм ограничен, сухар от всякъде, понякога си казвам, че трябва да си измисля някакво извъртяно , тип - колекциониране на рядко срещани ...дори не ми хрумва какво, божееее, много съм скучен. Ама иначе е ужасно шик да имаш подобно хоби.
aleks84
Потребител

Мнениеот dinev » 26 Мар 2007, 17:59

много са: акваристика, компютри, колекциониране на кактуси, туризъм. На първо място са акваристиката и компютрите.
dinev
Потребител

Мнениеот jasta13 » 26 Мар 2007, 17:59

defy написа:Аз пък съм фен на мобилните телефони. Постоянно на моя му инсталирам все някакъв софтуер. Без да смятам файловете с клипове и музика, инсталираните програми на телефона ми са с обем към 100 МВ. Голяма краста ми е тази работа, ама какво да правя :D .

Ето един истински щастливец, защото и мен ме тресе същата краста но уви трябва да се вмествам в някакви си 12МВ :cry: (отвратително тясно пространство :evil: )
alea jasta est
jasta13
Младши потребител

Мнениеот titin » 26 Мар 2007, 18:57

Най-много обичам да ходя на риба. Страшно релаксиращо, а и подпомагам бюджета. :D :D . А, как светя нощем от този фосфор, скоро и на EVN няма да плащам :P
titin
Потребител

Мнениеот uvella » 26 Мар 2007, 19:26

Чета. Постоянно, каквото ми падне, всичко.
Като получа мозъчно-родилни напъни и рукотворни събрежи, пиша стихове. Ерато взе рядко да ме посещава напоследък. Някой беше казал, че добрият автор си личи по това, което не си позволява да пише. :lol: Спортувам чат-пат (у дома, нямам време за фитнес зали).
Обичам да изработвам сама разни неща - всичко каквото се сетя, от какъвто материал имам под ръка (някои го наричат "приложно изкуство"), а когато се заиграя в такова креативно настроение из кухнята, творя манджи неповторими и невъзпроизводими и тамагочетата са много доволни; проблемът е, че не мога да повторя нито една "рецепта"-само уникати. Това е, с две думи.
Lyutitatq идеята за нещо споделено извън "занаята" е страхотна. Поздрави за което!
"Говори кратко, искай малко, тръгни си бързо"
Петър І
uvella
Потребител

Мнениеот portokal » 26 Мар 2007, 19:32

Някой беше казал, че добрият автор си личи по това, което не си позволява да пише.

Поетът Атанас Далчев, който има всичко към 70-80 стихотворения, е писал: Казват за мен, че не си публикувам слабите стихотворения. Не, моята хитрост е още по-голяма: слабите изобщо не ги пиша.
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот uvella » 26 Мар 2007, 19:49

Ат. Далчев, из "Критерия на истината" : " Той не се и старае да ти приведе доводи. Задоволява се само да ти изтъкне, че твоето схващане не е неговото. Просто ти не си прав, защото не мислиш като него..."
и пак от Далчев:" Показаха ми моите противоречия и аз се съгласих, че са такива, но при все това ги оставих. Защо да ги прикривам? Предпочитам да съм искрен, отколкото логичен"... "Влиянието на един даровит човек е такова, че предизвиква дори и у бездарните му противници талантливи нападки"... Още от Атанас Далчев???
Не се заяждам, дрънча се, Портокал. Просто разпускам след днешните битки в зала... Нищо лично. Ако и на теб ти е интересно, драсни на лични, да не обръщаме форума на чат.
А, наистина мисълта е на Далчев и е, цитирам:"Един писател си личи и по това, което той не си позволява да пише"
"Говори кратко, искай малко, тръгни си бързо"
Петър І
uvella
Потребител

Мнениеот Gabi1 » 26 Мар 2007, 20:10

ровенето из нета - не знам това точно хоби ли е или си е вид зависимост вече :lol: ; друго хоби ми е кучето
За нещо по-съществено просто време няма :cry:
Gabi1
Потребител

Мнениеот Mishelina » 26 Мар 2007, 23:19

Просто не мога да поварвам, че Лютият постава такава тема. Моите адмирации :P !!!!!!!!!
Като се замисля, аз нямам някаква такава страст дет да ме отнася в един мой си свят.........Иначе обичам да правя хиляди неща.
Обичам да се ровя в нета за хиляди неща, за неща които ме вълнуват, за неща, които вълнуват другите и са непознати за мен, но това не е хоби, за жалост. Трябва да се замисля над това....
Но в крайна сметка всеки намира някакъв начин да почине и да се занимава с каквото обича през малкото свободно време в нашите забързани дни, когато дори и в почивен ден не можеш да се насладиш и абстрахираш от това, че не работиш :(
Наслаждавайте се на малкото мигове, когато сте сами със себе си :D
Mishelina
Младши потребител

Мнениеот malanoche » 26 Мар 2007, 23:54

покер,лов и риболов,футбол,разходки в планината,четене на книги........ :oops: :roll: :shock: :D
malanoche
Потребител

Мнениеот mm222 » 27 Мар 2007, 08:45

Свободното ми време /доколкото имам такова/ е за кучето ми.Имам чудесен каракачанец на 7 месеца и сега се дресираме.
Аааааааааа дане забравяме и феминистичното дружество в което Лютия ме посъветва да се запиша :lol: :lol: :lol:
mm222
Потребител

Мнениеот ykovachev » 27 Мар 2007, 09:00

Рокмузика. В смисъл - свирим с приятели, за съжаление - все по-рядко :cry: А колегата lyutiat още не е споделил какво е неговото хоби :wink:
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот brianna » 27 Мар 2007, 09:00

здравейте, чудесна тема. отдавна искам да се похваля с моите кучета. иматм немска овчарка, ризеншнауцер и стаф. последният живее вкъщи с една персийка. когато не се занимавам с животните практикувам конен спорт.
brianna
Младши потребител

Мнениеот ykovachev » 27 Мар 2007, 09:05

И сега ако кажете, че lyutiat не се съобразява с мненията на другите! Я вижте какъв е актуалният постинг за теми, които не са на място, цитирам:
"Не сте поставили темата си на подходящото място !

Това е специален раздел , наречен ФОРУМ за ЮРИСТИ , а не за консултации на гражданите !

Има други места , като " взаимопомощ " , " имотни казуси " и т.н. - поставяйте въпросите си там !"

Ха сега да видим кой ще го обвини в недобронамереност или заядливост? :wink:
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот lawyer.bg » 27 Мар 2007, 10:14

шопинг :)
разни експерименти с уебчето...
за друго не остава време 8)
Последна промяна lawyer.bg на 27 Мар 2007, 15:11, променена общо 1 път
lawyer.bg
Младши потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии