- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДА ПОГОВОРИМ и за ХОБИТО НА ЮРИСТА !...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: ДА ПОГОВОРИМ и за ХОБИТО НА ЮРИСТА !...
Извън правото .........ачи обичам да се занимавам с разните му цветя ,обичам да рисувам ,понякога да правя разни фигури от глина, имам две котки ...обичам да се мотая из планината и най-обичам да се виждам с приятелите си от детството.
- donna
- Старши потребител
Опера, класическа музика ..... изобщо хубава музика. Както и спорт, за което за съжаление все по рядко намирам време
Meno Male! Scarpia.
- enigma
- Потребител
Колело; обикаляне из градове (но не екскурзии в организирани групи)... това хоби ли е? Планина също.
Абе, защо такава тема? Нали си има непрофесионални форуми по интереси? За да се опознаем?
Абе, защо такава тема? Нали си има непрофесионални форуми по интереси? За да се опознаем?
-
portokal - Старши потребител
Аз пък съм фен на мобилните телефони. Постоянно на моя му инсталирам все някакъв софтуер. Без да смятам файловете с клипове и музика, инсталираните програми на телефона ми са с обем към 100 МВ. Голяма краста ми е тази работа, ама какво да правя .
- defy
- Младши потребител
Аз пък нямам никакви хобита, божееее, много съм ограничен, сухар от всякъде, понякога си казвам, че трябва да си измисля някакво извъртяно , тип - колекциониране на рядко срещани ...дори не ми хрумва какво, божееее, много съм скучен. Ама иначе е ужасно шик да имаш подобно хоби.
- aleks84
- Потребител
много са: акваристика, компютри, колекциониране на кактуси, туризъм. На първо място са акваристиката и компютрите.
- dinev
- Потребител
defy написа:Аз пък съм фен на мобилните телефони. Постоянно на моя му инсталирам все някакъв софтуер. Без да смятам файловете с клипове и музика, инсталираните програми на телефона ми са с обем към 100 МВ. Голяма краста ми е тази работа, ама какво да правя .
Ето един истински щастливец, защото и мен ме тресе същата краста но уви трябва да се вмествам в някакви си 12МВ (отвратително тясно пространство )
alea jasta est
- jasta13
- Младши потребител
Най-много обичам да ходя на риба. Страшно релаксиращо, а и подпомагам бюджета. . А, как светя нощем от този фосфор, скоро и на EVN няма да плащам
- titin
- Потребител
Чета. Постоянно, каквото ми падне, всичко.
Като получа мозъчно-родилни напъни и рукотворни събрежи, пиша стихове. Ерато взе рядко да ме посещава напоследък. Някой беше казал, че добрият автор си личи по това, което не си позволява да пише. Спортувам чат-пат (у дома, нямам време за фитнес зали).
Обичам да изработвам сама разни неща - всичко каквото се сетя, от какъвто материал имам под ръка (някои го наричат "приложно изкуство"), а когато се заиграя в такова креативно настроение из кухнята, творя манджи неповторими и невъзпроизводими и тамагочетата са много доволни; проблемът е, че не мога да повторя нито една "рецепта"-само уникати. Това е, с две думи.
Lyutitatq идеята за нещо споделено извън "занаята" е страхотна. Поздрави за което!
Като получа мозъчно-родилни напъни и рукотворни събрежи, пиша стихове. Ерато взе рядко да ме посещава напоследък. Някой беше казал, че добрият автор си личи по това, което не си позволява да пише. Спортувам чат-пат (у дома, нямам време за фитнес зали).
Обичам да изработвам сама разни неща - всичко каквото се сетя, от какъвто материал имам под ръка (някои го наричат "приложно изкуство"), а когато се заиграя в такова креативно настроение из кухнята, творя манджи неповторими и невъзпроизводими и тамагочетата са много доволни; проблемът е, че не мога да повторя нито една "рецепта"-само уникати. Това е, с две думи.
Lyutitatq идеята за нещо споделено извън "занаята" е страхотна. Поздрави за което!
"Говори кратко, искай малко, тръгни си бързо"
Петър І
Петър І
- uvella
- Потребител
Някой беше казал, че добрият автор си личи по това, което не си позволява да пише.
Поетът Атанас Далчев, който има всичко към 70-80 стихотворения, е писал: Казват за мен, че не си публикувам слабите стихотворения. Не, моята хитрост е още по-голяма: слабите изобщо не ги пиша.
-
portokal - Старши потребител
Ат. Далчев, из "Критерия на истината" : " Той не се и старае да ти приведе доводи. Задоволява се само да ти изтъкне, че твоето схващане не е неговото. Просто ти не си прав, защото не мислиш като него..."
и пак от Далчев:" Показаха ми моите противоречия и аз се съгласих, че са такива, но при все това ги оставих. Защо да ги прикривам? Предпочитам да съм искрен, отколкото логичен"... "Влиянието на един даровит човек е такова, че предизвиква дори и у бездарните му противници талантливи нападки"... Още от Атанас Далчев???
Не се заяждам, дрънча се, Портокал. Просто разпускам след днешните битки в зала... Нищо лично. Ако и на теб ти е интересно, драсни на лични, да не обръщаме форума на чат.
А, наистина мисълта е на Далчев и е, цитирам:"Един писател си личи и по това, което той не си позволява да пише"
и пак от Далчев:" Показаха ми моите противоречия и аз се съгласих, че са такива, но при все това ги оставих. Защо да ги прикривам? Предпочитам да съм искрен, отколкото логичен"... "Влиянието на един даровит човек е такова, че предизвиква дори и у бездарните му противници талантливи нападки"... Още от Атанас Далчев???
Не се заяждам, дрънча се, Портокал. Просто разпускам след днешните битки в зала... Нищо лично. Ако и на теб ти е интересно, драсни на лични, да не обръщаме форума на чат.
А, наистина мисълта е на Далчев и е, цитирам:"Един писател си личи и по това, което той не си позволява да пише"
"Говори кратко, искай малко, тръгни си бързо"
Петър І
Петър І
- uvella
- Потребител
ровенето из нета - не знам това точно хоби ли е или си е вид зависимост вече ; друго хоби ми е кучето
За нещо по-съществено просто време няма
За нещо по-съществено просто време няма
- Gabi1
- Потребител
Просто не мога да поварвам, че Лютият постава такава тема. Моите адмирации !!!!!!!!!
Като се замисля, аз нямам някаква такава страст дет да ме отнася в един мой си свят.........Иначе обичам да правя хиляди неща.
Обичам да се ровя в нета за хиляди неща, за неща които ме вълнуват, за неща, които вълнуват другите и са непознати за мен, но това не е хоби, за жалост. Трябва да се замисля над това....
Но в крайна сметка всеки намира някакъв начин да почине и да се занимава с каквото обича през малкото свободно време в нашите забързани дни, когато дори и в почивен ден не можеш да се насладиш и абстрахираш от това, че не работиш
Наслаждавайте се на малкото мигове, когато сте сами със себе си
Като се замисля, аз нямам някаква такава страст дет да ме отнася в един мой си свят.........Иначе обичам да правя хиляди неща.
Обичам да се ровя в нета за хиляди неща, за неща които ме вълнуват, за неща, които вълнуват другите и са непознати за мен, но това не е хоби, за жалост. Трябва да се замисля над това....
Но в крайна сметка всеки намира някакъв начин да почине и да се занимава с каквото обича през малкото свободно време в нашите забързани дни, когато дори и в почивен ден не можеш да се насладиш и абстрахираш от това, че не работиш
Наслаждавайте се на малкото мигове, когато сте сами със себе си
- Mishelina
- Младши потребител
Свободното ми време /доколкото имам такова/ е за кучето ми.Имам чудесен каракачанец на 7 месеца и сега се дресираме.
Аааааааааа дане забравяме и феминистичното дружество в което Лютия ме посъветва да се запиша
Аааааааааа дане забравяме и феминистичното дружество в което Лютия ме посъветва да се запиша
- mm222
- Потребител
Рокмузика. В смисъл - свирим с приятели, за съжаление - все по-рядко А колегата lyutiat още не е споделил какво е неговото хоби
- ykovachev
- Активен потребител
здравейте, чудесна тема. отдавна искам да се похваля с моите кучета. иматм немска овчарка, ризеншнауцер и стаф. последният живее вкъщи с една персийка. когато не се занимавам с животните практикувам конен спорт.
- brianna
- Младши потребител
И сега ако кажете, че lyutiat не се съобразява с мненията на другите! Я вижте какъв е актуалният постинг за теми, които не са на място, цитирам:
"Не сте поставили темата си на подходящото място !
Това е специален раздел , наречен ФОРУМ за ЮРИСТИ , а не за консултации на гражданите !
Има други места , като " взаимопомощ " , " имотни казуси " и т.н. - поставяйте въпросите си там !"
Ха сега да видим кой ще го обвини в недобронамереност или заядливост?
"Не сте поставили темата си на подходящото място !
Това е специален раздел , наречен ФОРУМ за ЮРИСТИ , а не за консултации на гражданите !
Има други места , като " взаимопомощ " , " имотни казуси " и т.н. - поставяйте въпросите си там !"
Ха сега да видим кой ще го обвини в недобронамереност или заядливост?
- ykovachev
- Активен потребител
|
|