Обръщам се към всички ,които могат и желаят да се ангажират с тази идея, знаейки,че Боно е един от НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИТЕ личности в света / освен това ,може да прави и бизнес и социално ангажиращи неща/
Успех !!! Стискам палци ! С Вас съм !!!!!!!
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
|
|
brianna написа:Въпроса не е в това дали са невинни или не, а в това, че са българи.
А megan_ най-вероятно обича да получава либийска любов.
megan_ написа:Не съм казала, че щом са арестувани, значи са виновни...! Опитах се да кажа, че незнам какви са - "виновни" или "невинни" ... и поради тази причина предпочитам да не взимам никакво отношени, въпреки че съм българка! Аз съм за справедливост... ако са невинни се надявам да се измъкнат, но ако са главни виновници за случилото се да си получат заслуженото! За съжаление аз никога няма да разбера каква точно е истината и тъй като събитията са ми мнооого далечни, пак казвам, че предпочитам да не вземам ничие становещи и още по-малко пък мисля да споря с Вас ogi!
megan_ написа:ogi не си бил там и не можеш да твърдиш дали са "почти невинни" или невинни...! Бих ги защитила ако можех по някакъв начин, но само при положение, че съм сигурна в невинността им...! Никой незнае какво е станало в действителност...! Така че за сега мисля да се въздържа да предоставям помощ...!
maria27g написа:Аз не съм адвокат, но се изумявам как във форумите на lex.bg адвокатите имат милиони претенции към евентуалните си клиенти - преди изобщто да са се запознали с нещата имат условия: 100% да са невинни, да няма проблеми, всичко да е чисто, ясно и т.н....Вие адвокати ли сте или какво?????? Това за мен е тотална липса на професионализъм или просто имате безкрайно много клиенти и е дошло времето да ги пресявате по някакъв критерий.
А конкретно към megan_:
Срамувам се , че си българка!!!!!А ти трябва да се срамуваш още повече!!!!!!!!!!!!!!!!!!Защото ако твоята майка беше там нямаше да философстваш глупости по форумите, а щеше да се молиш да я освободят!!!!!!!
А доколкото знам няколко независими експери са доказали невинността им ....или може би ти си по-компетентна от тях и искаш лично да се запознаеш с документите и да да дадеш тежката си и , разбира се, меродавна присъда?????????????!!!!!!!!!!!Срам ме е заради тебе, честно!!!!!!
megan_ написа:ogi не си бил там и не можеш да твърдиш дали са "почти невинни" или невинни...! Бих ги защитила ако можех по някакъв начин, но само при положение, че съм сигурна в невинността им...! Никой незнае какво е станало в действителност...! Така че за сега мисля да се въздържа да предоставям помощ...!
AIN6TAIN написа:Моля ,колеги ,които имат възможност и желание да информират необходимите институции и лица да потърсят връзка с певеца Боно , който има хуманитарен фонд за борба със спина и подпомагане на заразените фонфа се нарича:" Global Fund" . В този фонд има над 3 млрд. $ и чрез Боно/който е пич/,смятам, че ще могат да се "изтъргуват" нашите сестри . Конгреса на САЩ 24 miliona na fonda .
Обръщам се към всички ,които могат и желаят да се ангажират с тази идея, знаейки,че Боно е един от НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИТЕ личности в света / освен това ,може да прави и бизнес и социално ангажиращи неща/
Успех !!! Стискам палци ! С Вас съм !!!!!!!
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 33 госта