Здравейте искам да Ви попитам ще бъде ли застрашена собствеността ми по наследство от майка ми ако продължа да се държа както до сега, а именно:
Майка ми почина преди 25 години. Имам една сестра. Преди 15 години се омъжих и напуснах жилището на родителите ми. Не сме се делили, но плащам данаци за 1/6 от жилището им от тогава. Това е дела, който ми се пада по наследство от майка до колкото знам.
Преди 4 години ми се наложи и живях със семейството си там за 8 месеца, а преди това там живееше сестра ми с нейното семейство. (Исках да живеем повече, но започнаха дразги и ние предпочетохме да се изнесем). През цялото време там живее и баща ми. Бих искала баща ми да си живее там докато е жив и едва след това да търся дела от майка си. Той си има приятелка. Чувства се съмотен. Ходят у дома, а аз си ходя два три пъти в годината. С други думи се опасявам да не го излъжат нещо. Та мога ли да съм спокойна, че дори и да го излъжат то ще е само в рамките на теговият дял от апартамента и няма да засегне дела ми, който ми се пада от майка ми? Пропуснах да Ви пиша, че през цялото това време не съм си сменяла адрсната регистрация според нея живея в дома на родителите си, ако изобщо това има значение.
Благодаря Ви предварително и всичко най-добро.
- Дата и час: 11 Яну 2025, 09:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Наивно или не!?
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Наивно или не!?
Zdr dela ot maika vi ne mojete da zagubite, nadqvam se 4e ste go delklalirali v dany4noto podrazdelenie, tova 4e adresnata vi registraciq e tam malko ne vi topli vseki syd gleda razli4no na tova, tvyrde veroqtno e ba6ta vi da prehvyrli negoviqt dql na sestra vi ili treto lice, no vie ne mojete da napravite ni6to. uspeh
- krasko666
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|