начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Наивно или не!?

Казуси за недвижими имоти

Наивно или не!?

Мнениеот pavlina » 08 Май 2007, 17:08

Здравейте искам да Ви попитам ще бъде ли застрашена собствеността ми по наследство от майка ми ако продължа да се държа както до сега, а именно:

Майка ми почина преди 25 години. Имам една сестра. Преди 15 години се омъжих и напуснах жилището на родителите ми. Не сме се делили, но плащам данаци за 1/6 от жилището им от тогава. Това е дела, който ми се пада по наследство от майка до колкото знам.
Преди 4 години ми се наложи и живях със семейството си там за 8 месеца, а преди това там живееше сестра ми с нейното семейство. (Исках да живеем повече, но започнаха дразги и ние предпочетохме да се изнесем). През цялото време там живее и баща ми. Бих искала баща ми да си живее там докато е жив и едва след това да търся дела от майка си. Той си има приятелка. Чувства се съмотен. Ходят у дома, а аз си ходя два три пъти в годината. С други думи се опасявам да не го излъжат нещо. Та мога ли да съм спокойна, че дори и да го излъжат то ще е само в рамките на теговият дял от апартамента и няма да засегне дела ми, който ми се пада от майка ми? Пропуснах да Ви пиша, че през цялото това време не съм си сменяла адрсната регистрация според нея живея в дома на родителите си, ако изобщо това има значение.
Благодаря Ви предварително и всичко най-добро.
pavlina
Младши потребител

Re: Наивно или не!?

Мнениеот krasko666 » 08 Май 2007, 19:17

Zdr dela ot maika vi ne mojete da zagubite, nadqvam se 4e ste go delklalirali v dany4noto podrazdelenie, tova 4e adresnata vi registraciq e tam malko ne vi topli vseki syd gleda razli4no na tova, tvyrde veroqtno e ba6ta vi da prehvyrli negoviqt dql na sestra vi ili treto lice, no vie ne mojete da napravite ni6to. uspeh
krasko666
Младши потребител

Мнениеот pavlina » 09 Май 2007, 16:15

Благодаря, Ви и всичко най-добро!
pavlina
Младши потребител

Назад към Имотни казуси