- Дата и час: 03 Фев 2025, 05:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
РАБОТА
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
РАБОТА
Здравейте,колеги!
Казвам се Саша Йорданова и съм от Горна Оряховица.Юрист съм.Миналата година завърших ВТУ"Св.св.Кирил и Методий"-гр.Велико Търново.Издържах и изпита за правоспособност и притежавам същата.На 28 години съм и не съм работила никъде досега.ТЪРСЯ СИ РАБОТА!!!
Адресът ми е: yordano78@abv.bg или sasha_1978@abv.bg
МОЛЯ ВИ,ПОМОГНЕТЕ МИ!!!
Чакам отговори.
БЛАГОДАРЯ!
- sasha78
- Младши потребител
вие май и за първи път влизате тука.има си,както каза и колегата,друго място на което на потърсите.вижте и в jobs.bg,neogen.bg и така нататък.доста ще ви е трудно щом не сте работили досега,а и сте на 28.успех
- barri
- Потребител
barri написа:доста ще ви е трудно щом не сте работили досега, а и сте на 28.
ЕЕЕ Бари това ми звучи като:
Жената като проходи - остави я!
- Clavdivs.
- Потребител
ами колега знаете предполагам как стоят нещата,изискват кандидатите да отговарят на изискванията за президент и да знаят колкото Калаиджиев, стамболиев и стоинов взети заедно:)
- barri
- Потребител
Сашке, това ,че си завършила е хубаво, но сега вече започва трудната част.В нашата професия не е като при фармацията-имаш ли диплома и веднага получаваш 3 предложения за работа.Това да си намериш въобще някаква работа по специалността вече се превръща в късмет, а да си намириш хубава работа /без да имаш някой зад гърба ти/ си е като шестица от тотото.
И ако си мислиш кога ще се оправят нещата ще ти отговоря.Да, наистина ще се оправят, но след толкова години, че ти е все едно, че са се оправили.
И ако си мислиш кога ще се оправят нещата ще ти отговоря.Да, наистина ще се оправят, но след толкова години, че ти е все едно, че са се оправили.
- georgi07
- Потребител
РАБОТА
Потърси в сайтовете на различни министерства, държавни учреждения и общини. Има много конкурси за мл.юристконсулт- заплата 280 лв.
- valentinka
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|