начало

Петьо Еврото е жив и здрав – ползва телефон и часовник Петьо Еврото е жив и здрав – ползва телефон и часовник

търся сериозен човек за работа към адв. кантора в гр.София

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот Clavdivs. » 26 Юни 2007, 11:02

senex написа: Хората се интересували само от професионалните му юридически способности при решаването на възникналия казус.

Еххх Сенекс, Сенекс...

Хората се интересуват най-вече дали адвокатина се познава със съдията и/или/ прокурора... И дали някой им дава надежда :wink: /нали!!/, че работата МОЖЕ да се ОПРАВИ.... :wink:

И повярвайте ми - за хората "професионалните му юридически способности при решаването на възникналия казус" имат абсолютно друго измерение и значение....
Такива ми ти работи...

Иначе наздраве! А хората си имат имперски закон за чистотата на бирата... :D
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот portokal » 26 Юни 2007, 11:06

Юрист, който вижда правото така, както Нео виждаше матрицата...

За по-простите, дето не разбираме от кино (и от право) - как е виждал Нео матрицата? И евентуално втори въпрос (ако не разбера покрай Нео) - какво означава това при правото и как така може да си добър магистрат или адвокат, без да виждаш Матрицата? :oops:
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот Clavdivs. » 26 Юни 2007, 11:25

portokal написа:За по-простите, дето не разбираме от кино (и от право) Хайде да не скромничим

- как е виждал Нео матрицата? Гледайте филма

И евентуално втори въпрос (ако не разбера покрай Нео) - какво означава това при правото и как така може да си добър магистрат или адвокат, без да виждаш Матрицата? :oops:

Добър магистрат си когато си пишеш всичко в срок.

:wink: Имаш мнооооого обвинителни актове, абе бройки... :wink: Такива разни критерии :wink:

Добър адвокат .... Вие сте го казвали мисля, че имате много познати добри юристи, които нямат добра реализация като адвокати...

Нали знаете - не лош адвокат е този, който си знае делото преди заседание, добър е този който се познава със съда, а супер, най-добрия адвокат е този, който си е взел целия хонорар предварително
:wink:

И понеже лайтмотива на въпросите Ви е за добрия/доброто:

"А кое е добро, и кое не, Федър, трябва ли да питаме някой да ни каже тези неща?"
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот portokal » 26 Юни 2007, 11:31

Аха, значи трябваше да ми се обясни какво е добър магистрат или адвокат - ако това изчерпва дефиницията. :P Мерси. :wink:
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот senex » 27 Юни 2007, 14:25

Clavdivs. написа:
senex написа: Хората се интересували само от професионалните му юридически способности при решаването на възникналия казус.

Еххх Сенекс, Сенекс...

Хората се интересуват най-вече дали адвокатина се познава със съдията и/или/ прокурора... И дали някой им дава надежда :wink: /нали!!/, че работата МОЖЕ да се ОПРАВИ.... :wink:

Иначе наздраве! А хората си имат имперски закон за чистотата на бирата... :D
Тук говориш за еднa категория хора, аз имах в предвид друга.
senex
Потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 13 Юли 2007, 10:02

Леле, каква дискусия произлезе от една обява!?!
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот Sarra » 13 Юли 2007, 10:38

:lol: Clavdivs, хареса ми категоризацията на адвокатите. :lol: :lol: :lol:
Sarra
Потребител

Мнениеот ykovachev » 13 Юли 2007, 11:09

Sarra написа::lol: Clavdivs, хареса ми категоризацията на адвокатите. :lol: :lol: :lol:

Ами да! Я да помислим да се категоризираме и със звезди, като хотелите :P
ykovachev
Активен потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии