- Дата и час: 24 Яну 2025, 21:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Петък следобед!!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Петък следобед!!!
Хайде колеги, мина икиндия...
Наздраве и приятен уикенд.
- Clavdivs.
- Потребител
хахаха, наздраве на всички, и аз ще се присъединя след като намеря някой нотариус да ме приеме в петък следобед.....
-
hasplu - Потребител
Re: Петък следобед!!!
Clavdivs. написа:Хайде колеги, мина икиндия...
Ех, да се включа и аз към клуба-НАЗДРАВЕ!
-
atanaspetrovmeister - Потребител
Наздраве и от мен! Още една седмица, и заминавам на яз.Батак да си пия студена биричка и да си ловя риба.
Blessings upon the throne of tyranny
- dinev
- Потребител
nazdrave
NAzdrave i ot men!vesel weekend i chestito n avsi4ki imenici!
- evrodeputat
- Младши потребител
Re: Петък следобед!!!
Clavdivs. написа:Хайде колеги, мина икиндия...
Понеже Clavdivs. отдавна го няма, да напомня с негови думи, та дано шепота на бирата го върне при нас!
Наздраве, колеги!
-
ianeva - Потребител
И ОЩЕ ВЕДНЪЖ, ЧЕСТИТ ПЕТЪК!!
I have learned, that if one advances confidently in the direction of his dreams, and endeavors to live the life he has imagined, he will meet with a success unexpected in common hours.
- ralitsa
- Потребител
hasplu написа:мдаа....и да не забравяме - "чрезсветло пиво към светло бъдеще" наздраве, колеги
"Чрез светло пиво към светло бъдеще!"
Много добро, браво!
Наздраве и от мен!
-
ianeva - Потребител
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|