- Дата и час: 03 Фев 2025, 11:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Да си спретнем един пейнт-бол
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
63 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Да си спретнем един пейнт-бол
Като гледам как из форума са се откроили доста ярко .... "групички" да ги кажем...
Та ми хрумна идея да се съберем съмишлениците ... да спретнем едно отборче... и срещу него да излязат отбор "Андрешко"... отбор "Ъ, к,во ли знайте Вие аз ОТВАРЯМ на хората фирми в Швейцария".... а да! да не забравя - отбора на "ПУЦ 1990" с капитан .... естествено адв.Николов .... отбор "Матурко-Казус Юнайтид" ....
Е допустими са и трансфери между отборите естествено
.... и да се омажем хубаво с боя....
.... е бирен пуч чак няма да правим ...
Така де - какво се ядем само по форума....
Та ми хрумна идея да се съберем съмишлениците ... да спретнем едно отборче... и срещу него да излязат отбор "Андрешко"... отбор "Ъ, к,во ли знайте Вие аз ОТВАРЯМ на хората фирми в Швейцария".... а да! да не забравя - отбора на "ПУЦ 1990" с капитан .... естествено адв.Николов .... отбор "Матурко-Казус Юнайтид" ....
Е допустими са и трансфери между отборите естествено
.... и да се омажем хубаво с боя....
.... е бирен пуч чак няма да правим ...
Така де - какво се ядем само по форума....
- Clavdivs.
- Потребител
Искам да съм член на клуба на бираджиите!
КУПОН! КУПОН!
Няма да стелям с бира, ще взема да строша главата на някой юрист, после оди се оправяй ! Може и да му наместя юридическата мисъл!
КУПОН! КУПОН!
Няма да стелям с бира, ще взема да строша главата на някой юрист, после оди се оправяй ! Може и да му наместя юридическата мисъл!
- genius75
- Потребител
genius75, хващам те втори път в измама- внимавай
BIG BROTHER всичко вижда !
какво е това тука, а?
http://lex.bg/forum/viewtopic.php?p=169188#169188
BIG BROTHER всичко вижда !
какво е това тука, а?
http://lex.bg/forum/viewtopic.php?p=169188#169188
-
atanaspetrovmeister - Потребител
Между дргото, къде изчезна талисмана Николов? Бях сигурен, че ще ме настъпи по една случка с двама "наши" герои от ПУ?
-
genius75 написа:Искам да съм член на клуба на бираджиите!
КУПОН! КУПОН!
Опасявам се, че в този клуб не приемаме пострадали по 157.
- Clavdivs.
- Потребител
atanaspetrovmeister написа:Между дргото, къде изчезна талисмана Николов? Бях сигурен, че ще ме настъпи по една случка с двама "наши" герои от ПУ?
Адвокат Николов е в сесия заради това го е хванала липсата.Иначе аз подкрепям идеята за пейнтбол турнирче между факултети и прочие и съм сигурен в победата на ПУЦ 1990 срещу древния юридически отбор на СУпата . C`mon suckas
- Logan
- Потребител
Знам, разбирам какво пише, но не става, аз също използвам картинки от нета...Благодаря, след 1-2 бири като Вашите може да пробвам пак.
НАЗДРАВЕ
НАЗДРАВЕ
-
[img=http://news.varnacity.info/images/news/9224.jpg[/img]
А СЕГА КАЖЕТЕ КАКВО СТАВА?! Поне модератора да ми каже да не се пробвам!
ето така става:
ЦЪК
модератор
А СЕГА КАЖЕТЕ КАКВО СТАВА?! Поне модератора да ми каже да не се пробвам!
ето така става:
ЦЪК
модератор
-
Еее-еееех! М.... му и прасе! А аз разбрах да му променя цвета в синьо!
Сега вече става интересно! Clavdivs., кажи кога ще пием от тия горе !
-
Насе, аз се спотайвам, чета всичко, не пиша много отговори, а бе направо Ви разработвам. Общо взето разбрах кой от къде е. Вече ще започва и ви вербувам!
а пък един адвокат ако не излъже на ден не мой да живее ! На това му се вика - здравословна лъжа! Аз ако кажа една истина ела ме почерпи!
а пък един адвокат ако не излъже на ден не мой да живее ! На това му се вика - здравословна лъжа! Аз ако кажа една истина ела ме почерпи!
- genius75
- Потребител
genius75 написа:Насе, аз се спотайвам, чета всичко, не пиша много отговори, а бе направо Ви разработвам. Общо взето разбрах кой от къде е. Вече ще започва и ви вербувам!
А аз си мислех, че и адвокатите понякога черпят!
И аз ли като порасна ще спра да черпя? А сега имам толково приятели?!
-
Gabi1 написа:Ухааааааааааааа.....
Стрелям добре...
...и с какво ли... ,тук колегата Clavdivs. би вмъкнал някакви числа от ТОТО-то 337,338,339
ха-ха остават 2 часа до ... Шуменско червено(често слушана реклама по радиото )
-
-
bebitor - Активен потребител
Ами мятат се форумни "постинги-бомбички"...
Понеже темата е моя позволявам да се използват "недопустими" думи... може и "неоснователни"... /е той форума е на модератора ама... ще пусне гювеч малко/
и така...
засега Теомира е доста по-омазана и то със своята си боя
Деликти хахахаххахахахах
Давай Портокал!
Понеже темата е моя позволявам да се използват "недопустими" думи... може и "неоснователни"... /е той форума е на модератора ама... ще пусне гювеч малко/
и така...
засега Теомира е доста по-омазана и то със своята си боя
Деликти хахахаххахахахах
Давай Портокал!
- Clavdivs.
- Потребител
63 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|