Наша колежка bebitor (Karalymova) вчера претърпя спешна операция.
Желая й скорошно оздравяваве и завръщане при нас
Липсваш ни!
Операцията е успешна и момичето се възстановява ,днес я видях в болницата Стискайте палци да я изпишат по -бързо.
- Дата и час: 03 Фев 2025, 06:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Колко мило, благодаря Ви!
7.07.2007г. за мене се оказа наистина фатален, но от днес съм вече в къщи. С този огромен болничен не ми остава друго,освен да се отдам изцяло на форума
Само да ми поизветрее главата от болкоуспокояващите
7.07.2007г. за мене се оказа наистина фатален, но от днес съм вече в къщи. С този огромен болничен не ми остава друго,освен да се отдам изцяло на форума
Само да ми поизветрее главата от болкоуспокояващите
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|