начало

Деяния по чл.172а – чл.172б от НК с ниска степен на обществена опасност Деяния по чл.172а – чл.172б от НК с ниска степен на обществена опасност

Тя бирата е като фъстъците

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот gudio » 10 Юли 2007, 12:11

:lol: До моята кантора има един магазин .... :wink: (айде няма да му правя реклама) - там продават разни "метълски" фанелки, някои от тях с дизайн, направо граничещ със сатанизъм ( :twisted: ).
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот gudio » 10 Юли 2007, 17:13

:lol: Кофти работа, "Лютчо", но споко - "във ВКС-то" :wink: , респ. в следствието, ВАС, ВКП и др. (щото и такива се спотайват тук :wink: ) няма да ти "порежат" клиентите заради тукашните ти изяви, но във форумите никога не знаеш на кого ще попаднеш, а борбата ти против даване на мнения и съвети от подобни участници със сигурност е само в голям ущърб на форума.
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот iata » 10 Юли 2007, 17:24

gudio написа::lol: Впрочем, лютият със сигурност, както навремето писа контрол, използва няколко ника, като с другите е кротък и колегиален, а с този... :roll: Сега пак ще спомене гардероба си :wink: , ама аз сериозно изразявам готовност да му закупя някоя дрешка :lol:

дървена :D
iata
Потребител

Мнениеот bebitor » 13 Юли 2007, 21:14

Всичко трябва да се прави с мярка. Те безобразията и арогантността на някои питащи са направо очевадни...
А това за мафиозната "гилдия" още си го има. На ушенце, под сурдинка дознателят "препоръчва" адвоката, който ще оправи работата, макар че човекът вече има упълномощен защитник. Отдавна спря да ми пука, карам на принципа "пито- платено".
Последна промяна bebitor на 14 Юли 2007, 01:47, променена общо 2 пъти
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот vrajelieva » 13 Юли 2007, 23:14

Лично аз не съм съгласна да раздавам съвети на хора,които би трябвало да си платят за тази услуга. Единствено мога да ги убедя да си намерят непременно адвокат .И спирам до тук със съветите.Но най-нормално от всичко нормално на този свят е юристите да са на различно мнение.Няма проблем.В Спора се ражда истината.Това,че сме на различни мнения не ни прави лоши юристи.Важен е в крайна сметка резултата,който всеки от нас гони.Не ми е ясно защо хора,които имат твърде крайно мнение предизвикват негодуванието на колегите? :roll:
vrajelieva
Младши потребител

Мнениеот iata » 14 Юли 2007, 12:26

danika написа:Възможно е, част от участниците във форума да са сторили това, което пишете. Но Вие се нахвърляте срещу всички отговарящи без да Ви интересуват мотивите, поради които го правят. Държите се така, като че ли форумът е Вашата кантора и и питащите са се натрапили в нея. 100 пъти казах - форумът си е форум. Който иска пита - който иска - отговаря. Като не искате - не отговаряйте. Но защо ограничавате мен и дори квалифицирате поведението ми като "мазнене"?

Преди да се нахвърлите върху някой - погледнете постингите му. Становищата ми винаги са по принципни и интересни (за мен) въпроси. Така е и с доста от отговарящите колеги - съдии, прокурори, следователи. Не всички юристи тук са адвокати и студенти.

Защо се държите, като че ли форумът е Ваша завоювана територия и Вие определяте правилата в него? За сексизма и мръсните картинки, които публикувахте в отговор на мое становище - да не говорим.

Квалификацията ми не е по-ниска от Вашата. Способността ми за преценка на ситуацията - също. Дали становището изхожда от мъж или от жена, за един приличен човек би трябвало да е безразлично. Защо за Вас не е?

С това съм съгласен изцяло. Лютият е безкрайно груб като поведение, което отблъсква не само неюристите посетители, а и колегите.
Този форум много отдавна е обикновена говорилня с малко сериозни теми и още по-малко сериозни автори. monteskio, gudio, donna се явяват все по-рядко. И затова и поведението на лютия влияе още по-зле на форума.
Така че ако искаме по-сериозен и професионален форум е добре вида поведение като на лютия да не се превръща в правило.
iata
Потребител

Мнениеот bebitor » 16 Юли 2007, 16:27

Изображение
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот prof_prof » 16 Юли 2007, 17:59

:shock: Но това е ТИКВИЧКА :roll: :D :D :D
prof_prof
Потребител

Мнениеот diaida » 05 Окт 2007, 22:58

Gabi1 написа:Люти, не поставяйте всички полицаи под едни знаменател! Навсякъде има хора, които се вземат прекалено насериозно и се мислят за нещо повече от другите.
Най-тържествено ви обещавам, че ако ви се наложи да дойдете при мен, ще ви осигуря място за паркиране пред РПУ-то. :lol: Дано това промени поне малко мнението ви за полицаите..... :lol: :lol: :lol:

А аз пък обещавам НА лютИЯ, след този мил жест на Габка да го придружа лично до вратата на РПУ-то поне, ако ме пуснат и вътре и ... да му държа ръката, докато тече разпита на клиента му и да му шепна в ухото през цялото време, че е най-великия адвокат, най-красивия мъж и каквото и да се случи с делото по-нататък пак ще продължа да го харесвам ... :lol: :lol: :lol:
... Като мине всичко, ако и почерпят по една студена бира ...
защото м/у другото колкото пъти съм ходила на превод в някое РПУ, хората толкова любезно са се държали с мен, та чак ми вкараха и колелото в коридора, черпят ме винаги кафета и всичко. Такова уважение към нашего брата "преводач" без преувеличения само в РПУ-тата са ни оказвали.

и
... без да се съъъърррдиш сега !!! АКО И СЕГА СЕ РАЗСЪРДИШ :roll: :roll: след тези хубави неща, които смятам да направя за теб ?!?! НАПРАВО НЕ СИ ЧОВЕК ...
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот katerinakuch » 06 Окт 2007, 13:06

Danika, Вие ме учудвате?! Защо тогава влизате във форума, след като не искате хора, които не са юристи, да четат постовете. Ако форумът не Ви харесва, просто не е нужно да влизате в него.
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот katerinakuch » 07 Окт 2007, 16:56

Danika, какво лошо има в това, че някои хора със средно и основно образование четат постовете!? Защо за Вас е "ужас", че тези хора със средно и основно образование четат изложената юридическа информация?! Който не желае, нека да не я дава. :) Не намирам нищо лошо в това, че не всички хора са с висше образование. :?
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот ianeva » 07 Окт 2007, 17:09

katerinakuch написа:Danika, какво лошо има в това, че някои хора със средно и основно образование четат постовете!? Защо за Вас е "ужас", че тези хора със средно и основно образование четат изложената юридическа информация?! Който не желае, нека да не я дава. :) Не намирам нищо лошо в това, че не всички хора са с висше образование. :?

katerinakuch, извинете намесата ми, но аз намирам нещо много лошо в това, че хора с висше образование не знаят що е то ирония, а освен всичко друго, явно не умеят и да четат.
Извинете ме, но наистина ми писна!
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот satir » 05 Юни 2008, 17:17

я да видиме...... ми то всеки има в профила си опция за icq, yahoo, msn.... кой нормален човек ползва скайп?
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии