- Дата и час: 24 Яну 2025, 06:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Новият форум
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
34 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Уууууууу.... на ПМ бе...... за неуките превеждам: РМ=ПМ= private message=лично съобщение.... или като го цитирате:........ [quote ="user"]...[/quote]Бо написа:Моят въпрос е като този на монтескъо - Как да се напише отговор само към конкретен потребител? Защо сега е невъзможно?
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
[/quote]Преди да беснееш можеше да видиш, че мнението е пуснато на: 25 Авг 2005 01:17 pm! (Когато нямаше лс= бележка.)satir написа:Уууууууу.... на ПМ бе...... за неуките превеждам: РМ=ПМ= private message=лично съобщение.... или като го цитирате:........ [quote ="user"] ...Бо написа:Моят въпрос е като този на монтескъо - Как да се напише отговор само към конкретен потребител? Защо сега е невъзможно?
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
- kontrol
- Активен потребител
Преди да беснееш можеше да видиш, че мнението е пуснато на: 25 Авг 2005 01:17 pm! (Когато нямаше лс= бележка.) [/quote] пука ми..... то по форума има още доста работа.... не може да се атачват джипеци..... куотето не е гот... и тнт....kontrol написа:satir написа:Уууууууу.... на ПМ бе...... за неуките превеждам: РМ=ПМ= private message=лично съобщение.... или като го цитирате:........ [quote=userx]...Бо написа:Моят въпрос е като този на монтескъо - Как да се напише отговор само към конкретен потребител? Защо сега е невъзможно?
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Лютият постигна частична победа... сега остава да ограничат по някакъв начин и регистрацията на "неюристи" и може да се поздрави с успех
-
gudio - Активен потребител
Аз когато се регистрирвах изрично имаше изискване да си юрист
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
-
karanedeff - Активен потребител
advokat_nikolov написа:ЧАСТ 1
Всичко започна,когато бях в 10 клас.До този период бях все още неорентиран,като всеки друг младеж.Малко преди това се запознах с един субект,на който,баща му,лека му пръст,беше най-добрият адвокат в Плевен.Станахме много добри приятели с този субект,който беше доста над моята възраст.Именно от баща му се запалих по правото.Видях от близо какво е да си адвокат,как се общува,как се води интелигентен разговор,гледах походката му,костюма му,адвокатската му чанта и се зарибих,все едно малко малко дете се зарибява по шоколад.
Започнах да се интересувам какво е нужно,за да изучавам право.Започнах да тараша конспектите на университетите-започнах да уча,така както никога през живота си.Един ден си казах:ти ще станеш не просто адвокат,а Адвокат Николов-най-добрият.
Адвокат Николов стана моята фикс идея.В училище на класните или контролните вместо името си и номера пишех само-Адвокат Николов,адвокатска колегия Плевен.Тогава учителите ми казваха-ти нямаш диплома за средно-чак адвокат стана.С течение на времете учителите свикнаха и се обръщаха към с "Адвокат Николов",защото знаеха какво всъщност искам,какво ми е на сърцето,че съм открил мечтата на живота си.
Всички в училище ме знаеха-Адвокат Николов,дори на столът ми,на който стоях пишеше-тук стои Адвокат Николов-и никой не го пипаше,защото знаеха какво можеше да им се случи.Започнах да напредвам доста,придобивах все повече и повече самочувствие,защото имах цел в живота,нещо,което ме крепеше всяка секунда.И докато някои се пръсваха от повръщане от алкохол,и то долнопробно качествен аз изучавах историята,и то не от учебниците,а от томовете на БАН,чувствах се много над учениците си.Самочувствието ми растеше всяка изминала секунда,а бях едва в 10 клас-втори срок.
Добре звучи ,ама го пусни в другата тема ,че някакав си е решил ,че не пиша заради теб....с две думи пак някаква драка се закачи
- donna
- Старши потребител
34 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|