Колеги, вече съм настроен отпускарко и се чудя на къде да поемам. На море няма да ходя, защото ми е близо, пък и е адската жега, та се чудя из кои планини и чукари да обикалям.
Дайте някакви идеи за почивка из планините. Хубави хотелчета, маршрути и въобще каквото се сетите.
Вие къде смятате да ходите?
- Дата и час: 24 Яну 2025, 06:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Лято е! Кой, къде и как ще прекара отпуската!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Лято е! Кой, къде и как ще прекара отпуската!
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Отиди в Трявна - чудесен град с хубави хора. Миналата седмица изкарах там - освен града могат да се посетят доста места наоколо като започнеш от Шипка, Етъра, Габрово, Боженци, Дряновски манастир, Соколски манастир, Арбанаси и т. н. Много яко беше, но свърши за съжаление!
- black
- Младши потребител
Чувам много добри отзиви за Шипково - Троянския балкан.
А иначе ние ще почиваме на море в Гърция - Халкидическия полуостров, в едно малко и спокойно селце .
А иначе ние ще почиваме на море в Гърция - Халкидическия полуостров, в едно малко и спокойно селце .
- andronika
- Потребител
ето как ;)))
Последна промяна Clavdivs. на 26 Юли 2007, 11:23, променена общо 1 път
- Clavdivs.
- Потребител
Декан, бъди по- конкретен при задаването на въпроса! Казусът ти ми е неясен.
Какво предпочиташ- уредени хотели в планински курорт и автотуризъм или истинско планинарство с хубави гледки, спане на хижа в недотам луксозни условия?
Clavdivs., още ли си там? Ако да- цяла година така ли изкара- /гледам пише 2006 на снимката/. Имаш ли нужда от помоШТ?
Какво предпочиташ- уредени хотели в планински курорт и автотуризъм или истинско планинарство с хубави гледки, спане на хижа в недотам луксозни условия?
Clavdivs., още ли си там? Ако да- цяла година така ли изкара- /гледам пише 2006 на снимката/. Имаш ли нужда от помоШТ?
- Julyan
- Потребител
black написа:Отиди в Трявна - чудесен град с хубави хора. Миналата седмица изкарах там - освен града могат да се посетят доста места наоколо като започнеш от Шипка, Етъра, Габрово, Боженци, Дряновски манастир, Соколски манастир, Арбанаси и т. н. Много яко беше, но свърши за съжаление!
Бях в Трявна пролетта. Добре си прекарах.
Julian написа:Декан, бъди по- конкретен при задаването на въпроса! Казусът ти ми е неясен.
И аз не знам какво предпочитам. За това събирам мнения.
Идеята ми е такава - Начертавам си маршрут, избирам си хотели, определям си нощувките в зависимост от забележителностите, условията и т.н. и тръгвам. Не искам да съм постоянно на път. Предпочитам да се съчетаят нещата....
Ще видим имам още време.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
В неделя се върнах от яз. Батак, където бях 10 дни на бунгала,и мога да ви гарантирам, че там е страхотно. Препоръчвам ви го.
Blessings upon the throne of tyranny
- dinev
- Потребител
Защо не отидеш в Ковачевица /близо е до Гоце Делчев/.
Там е страхотно. Ако решиш мога да ти дам телефон на един хотел /той представлява старовремска къща, но стаите са с всякакви удобства/. Собствениците държат и единствената кръчма в града.
А иначе подкрепям казаното за Трявна, почти всяка година ходя там.
Аз вече бях на море и смятам август малкото ми останала отпуска да прекарам в Жеравна.
Там е страхотно. Ако решиш мога да ти дам телефон на един хотел /той представлява старовремска къща, но стаите са с всякакви удобства/. Собствениците държат и единствената кръчма в града.
А иначе подкрепям казаното за Трявна, почти всяка година ходя там.
Аз вече бях на море и смятам август малкото ми останала отпуска да прекарам в Жеравна.
- p_petkova
- Младши потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|