- Дата и час: 24 Яну 2025, 10:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
хонорар
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
не вярвам на вашия портал
Много се зарадвах,като попаднах на вашия портал.и.Изненадата ми беше огромна и приятна ,разбира се,като получих отговор на първия ми въпрос точно след 5 минути.След това на два от въпросите ми "отговори "лютия.Не може така да се подиграва с хората.Естествено ,че само информацията за точно време е безплатна.Но дори като попитах за адреса на адвокат по моя въпрос,не получих отговор.Питах за хонорарите на словашките адвокати-отговорът беше-по- високи от нашите.
Аз съм фармацевт и ако лютия дойде в аптеката,дали ще е доволен,ако му отговоря така-нашите консултации все още са безплатни.Моля ,ако може друг ваш колега да ми отговори коректно.
Аз съм фармацевт и ако лютия дойде в аптеката,дали ще е доволен,ако му отговоря така-нашите консултации все още са безплатни.Моля ,ако може друг ваш колега да ми отговори коректно.
- rosgros
- Младши потребител
Re: хонорар
rosgros написа:Господине,аз съм по великодушна от вас-мога безплатно да Ви сложа диагноза и да Ви препоръчам лечение.
Ама пък това изобщо не е Ваша работа!Фармацевт ли сте или лекар ?
- sarbijanac
- Активен потребител
Щото фармацевтите поставят диагнози и дават лекарства 80% от хората боледуват всеки сезон.
Нищо ново...
Нищо ново...
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
zheleva написа:
Колеги, моите уважения към всички, обаче прекалявате!Вярно всички сме учили и знанията ни и труда ни струват пари, обаче един по-кратък отговор на въпросите няма да ви "ощети" кой знае колко. Даже по-добре не отговаряйте, отколкото да се заяждате и нагрубявате.
Аз пък не виждам някой да се заяжда или да нагрубява !
Ако за някои казването на истината в очите е заяждане или нагрубяване ... негов си проблем, значи !...
Като външен наблюдател мога да кажа,че никой не се е заял и никого не е нагрубил. Никой на никого не е длъжен в този форум, така че не може да има претенции за наличието, а камо ли изчерпателността на отговорите по зададените въпроси.
Ако госпожата не е доволна, нека посети юрист в приемното му време, той ще я консултира и това ще сложи край на цялата драма, предизвикана от "заяжданията". Сиренето е с пари.
- MariaMagdalena
- Потребител
Re: zheleva
zheleva написа:Колеги, моите уважения към всички, обаче прекалявате!Вярно всички сме учили и знанията ни и труда ни струват пари, обаче един по-кратък отговор на въпросите няма да ви "ощети" кой знае колко. Даже по-добре не отговаряйте, отколкото да се заяждате и нагрубявате.
Желева е права.Аз мисля,че на някои хора им липсва култура.
- eliana
- Потребител
вярно е, че понякога се дават и безплатни съвети, но пък като екстра може да разберете, че са от първокуярсник например. Затова мисля, че им отдавате преголямо значение. Тази препирня вече омръзва.
Любезността и отговор, който в никакъв случай не би бил изчерпателен няма да ни навреди, а може да привлече човека в най-близката адвокатска кантора.
И т.н. /извинете, ако се увлякох от общия тон!/
Любезността и отговор, който в никакъв случай не би бил изчерпателен няма да ни навреди, а може да привлече човека в най-близката адвокатска кантора.
И т.н. /извинете, ако се увлякох от общия тон!/
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Re: zheleva
eliana написа:zheleva написа:Колеги, моите уважения към всички, обаче прекалявате!Вярно всички сме учили и знанията ни и труда ни струват пари, обаче един по-кратък отговор на въпросите няма да ви "ощети" кой знае колко. Даже по-добре не отговаряйте, отколкото да се заяждате и нагрубявате.
Желева е права.Аз мисля,че на някои хора им липсва култура.
Абсолютно сте прави.
Последна промяна assamaria на 16 Дек 2007, 02:05, променена общо 1 път
- assamaria
- Нов потребител
MariaMagdalena написа:zheleva написа:
Колеги, моите уважения към всички, обаче прекалявате!Вярно всички сме учили и знанията ни и труда ни струват пари, обаче един по-кратък отговор на въпросите няма да ви "ощети" кой знае колко. Даже по-добре не отговаряйте, отколкото да се заяждате и нагрубявате.
Ако за някои казването на истината в очите е заяждане или нагрубяване ... негов си проблем, значи !...
Като външен наблюдател мога да кажа,че никой не се е заял и никого не е нагрубил. Никой на никого не е длъжен в този форум, така че не може да има претенции за наличието, а камо ли изчерпателността на отговорите по зададените въпроси.
Ако госпожата не е доволна, нека посети юрист в приемното му време, той ще я консултира и това ще сложи край на цялата драма, предизвикана от "заяжданията". Сиренето е с пари.
Наистина ли?Това е отговор не на чисто юридически въпрос,за който да искаме пари за консултация, а на въпрос от обща култура.Толкова ли е трудно да се отговори,че и в Чехия,и в Словакия,се заплаща на адвокат почасово и тарифите са различни.Хонорарът зависи от времето,за което ще се изпълни услугата.Благодаря -не искам пари-имам сирене в хладилника.
- assamaria
- Нов потребител
assamaria написа:MariaMagdalena написа:zheleva написа:
Наистина ли?Това е отговор не на чисто юридически въпрос,за който да искаме пари за консултация, а на въпрос от обща култура.Толкова ли е трудно да се отговори,че и в Чехия,и в Словакия,се заплаща на адвокат почасово и тарифите са различни.Хонорарът зависи от времето,за което ще се изпълни услугата.Благодаря -не искам пари-имам сирене в хладилника.
Да, въпрос от обща култура е. Отговорът - че хонорарите им са по-високи - също, елементарна логика за чувалите (или не) за ЕС. Но който иска да получи точен отговор, а не такъв от "обща култура", т.е. мъгляв, трябва да задава въпросите си по малко по-друг начин. И по-добре да ги задава на батко Гугъл, който разполага с цялата информация (само трябва да бъде "бутнат" лекичко в правилната насока с 2-3 ключови думи), отколкото да чака други да му свършат работата.
Fortuna fortes adiuvat.
Perfice te!
Perfice te!
- MariaMagdalena
- Потребител
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|