начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Резултатите по ОТП в ЮЗУ за първи курс,редовно,са вече факт.

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот MariaMagdalena » 26 Сеп 2007, 23:28

Моля ?!
За Ваше сведение колега има хора които си взимат изпитите от първия път с 6 !
ЯСНО !
Така че не плашете колегите, който си чете ще изкара, а който се надява на преписване няма да изкара. И друг път Вие не се изказвайте неподготвен.

И аз това казвам. А колкото до проф. Лялев, изпитът при него се взима само ако си изчел и научил ТЗ, ЗЗП и ЗЗК. Не го харесвам като преподавател, но ако не беше толкова педантичен относно някои детайли, никога нямаше да познавам толкова подробно материята. Вярвам,че това ще ми се отплати в утрешния ден. Както вече се изказах по темата, на недоучилия студент все някой друг му е виновен.
Fortuna fortes adiuvat.

Perfice te!
MariaMagdalena
Потребител

Мнениеот Josif_Dzhugashvili » 27 Сеп 2007, 15:48

Сега вече разбирам защо такива видни корифеи на юриспруденцията излизат от ПУЦ-ЮЗУ, ами те още в първи курс учат това, което другите да речем в трети. Това ми звучи, като : Да изпълним петилетката за четири години! Бравос, само така! Само не се сещам с какви изпити се влизаше в това заведение, но пък важното е, че се излиза с тапия за юрист.
Josif_Dzhugashvili
Младши потребител

Мнениеот pokerman » 27 Сеп 2007, 23:05

Със същите изпити с каквито и в СУ
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

Мнениеот jnbibian » 28 Сеп 2007, 01:08

Уффф!
Джафкате се като недорасли палета :roll:
jnbibian
Младши потребител

Мнениеот zanny » 28 Сеп 2007, 12:26

Аз напоследък не пиша във форума, но искрено се забавлявам, като чета такива "дискусии". :D
Мисля, че някои хора тук (визирам advokat_nikolov) трябва да я карат по-скромничко и по-тихичко, защото нямат необходимата компетентност да изразяват 600 мнения например. Но това си е само мое мнение... Всеки е свободен да прави каквото си иска.
Хайде, със здраве на всички! И не е важно с каква оценка си взел ОТП-то, важното е да си го взел :wink:
zanny
Младши потребител

Мнениеот Josif_Dzhugashvili » 28 Сеп 2007, 13:49

Напълно съм съгласен с последното мнение, ама как да го обясниш на хора от "правно-исторически"!? факултет. Иначе ЮЗУ-то е супер само, в никакъв случай, да не дават дипломи за юристи, че току виж вместо адвокати вече в съдилищата ще има правноисторици.
Josif_Dzhugashvili
Младши потребител

Мнениеот zanny » 28 Сеп 2007, 15:28

Колега, не ме разбирайте погрешно. Аз също уча в ЮЗУ.
zanny
Младши потребител

Мнениеот Гост » 28 Сеп 2007, 19:53

Josif_Dzhugashvili написа:Сега вече разбирам защо такива видни корифеи на юриспруденцията излизат от ПУЦ-ЮЗУ, ами те още в първи курс учат това, което другите да речем в трети. Това ми звучи, като : Да изпълним петилетката за четири години! Бравос, само така! Само не се сещам с какви изпити се влизаше в това заведение, но пък важното е, че се излиза с тапия за юрист.

Ами учим.Та Вие Конституционно и Гражданско в трети ли ги учите.
Браво,напрадвате.

Само че пак не сте разбрали,че КП и ГП ги започваме 1 курс(втори семестър) и държим изпит 2 курс(първи семестър) барабар с АП и още три избираеми дисциплини.

Абе с две си учим.

Както искаш ни наричай-ПУЦ МУЦ ГУМ ЦУМ,ама сме по-добри от вас.
Само гледай колко активни и суперзнаещи студенти от ЮЗУ пишат във форума.Ами защото им се занимава с право.

Ало,другите ВУЗ-ове,къде сте.Не ви чувам.Ръцете горе,по смело.

Ние,студентите от ЮЗУ и зъвършилите ЮЗУ,сме най-добрите!

Към Zanny

Какво Ви кара да мислите,че се правя на такъв за какъвто ме мислите.
Аз просто съм си такъв,даге т.е.такави сме от Плевен,даге.
Гост

Мнениеот zanny » 28 Сеп 2007, 20:17

Към Zanny

Колега Николов, не мога да съдя дали се правите на някакъв или сте си такъв, защото не Ви познавам. Не исках да Ви обидя с поста си. Просто наистина го карайте по-скромно, защото с висене по форумите и съревнование със СУ кой е по-, по-, най- не се става добър юрист. Иначе Ви поздравявам за прогресивността в четенето на многотомни практики и различни автори по различните дисциплини. Дерзайте! Но също така мисля, че всяко нещо трябва да идва с времето си. :)
zanny
Младши потребител

Мнениеот Гост » 28 Сеп 2007, 20:24

zanny написа:
Към Zanny

Колега Николов, не мога да съдя дали се правите на някакъв или сте си такъв, защото не Ви познавам. Не исках да Ви обидя с поста си. Просто наистина го карайте по-скромно, защото с висене по форумите и съревнование със СУ кой е по-, по-, най- не се става добър юрист. Иначе Ви поздравявам за прогресивността в четенето на многотомни практики и различни автори по различните дисциплини. Дерзайте! Но също така мисля, че всяко нещо трябва да идва с времето си. :)

Разбира се!
Гост

Мнениеот pokerman » 28 Сеп 2007, 21:10

Йосифчо айде стига де ! Ще го кажа още един път - НИВОТО И В СУ И В ЮЗУ И В ПУ И ВЪВ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВУЗОВЕ Е ЕДНАКОВО Т.Е ЗЛЕ МОЖЕ ОЩЕ КАКВО ДА СЕ ИСКА. И АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ НЕГОВИЯ ФАКЪЛТЕТ Е НАЙ-ДОБРИЯ ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ.
И стига сте се надували с тоя СУ. Айде нема нужда!!!!!!!
Сега се питам кой ли ще е следващия от СУ който ще почне да се дуе като паун :roll:
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

Мнениеот Гост » 03 Окт 2007, 14:36

pokerman написа:Йосифчо айде стига де ! Ще го кажа още един път - НИВОТО И В СУ И В ЮЗУ И В ПУ И ВЪВ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВУЗОВЕ Е ЕДНАКОВО Т.Е ЗЛЕ МОЖЕ ОЩЕ КАКВО ДА СЕ ИСКА. И АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ НЕГОВИЯ ФАКЪЛТЕТ Е НАЙ-ДОБРИЯ ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ.
И стига сте се надували с тоя СУ. Айде нема нужда!!!!!!!
Сега се питам кой ли ще е следващия от СУ който ще почне да се дуе като паун :roll:

Объркал си се,колега!

При нас,т.е.в ЮЗУ е най-добре,защото упражненията ще ги караме в Окръжния съд и ще ни ги водият съдии и прокурори,а от другите "юридически" факултети ще се пържат по стаите. :P
Гост

Предишна

Назад към Общи дискусии