- Дата и час: 24 Яну 2025, 06:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Имам нужда от адвокат
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Имам нужда от адвокат
Моля, помогнете ми! Спешно се нуждая от добър адвокат по наследствени дела в гр.Русе.
- nely_georgieva
- Нов потребител
Re: Имам нужда от адвокат
nely_georgieva написа:Моля, помогнете ми! Спешно се нуждая от добър адвокат по наследствени дела в гр.Русе.
Прочетете си личната поща във форума на Лекс.И ако ме послушате няма да съжалявате
- sarbijanac
- Активен потребител
kalahan написа:Чл. 41 ЗА "Адвокатът не може да привлича клиенти чрез използването на посредници."
А вие пък от къде сте сигурни,че точна за адвокатски услуги сме си писали по личната поща с читателката от форума?!
Вярно,адвокат съм,но това не означава,че точно 100 % сме си писали за това !
- sarbijanac
- Активен потребител
sarbijanac написа:kalahan написа:Чл. 41 ЗА "Адвокатът не може да привлича клиенти чрез използването на посредници."
А вие пък от къде сте сигурни,че точна за адвокатски услуги сме си писали по личната поща с читателката от форума?!
Вярно,адвокат съм,но това не означава,че точно 100 % сме си писали за това !
Съгласих се От доматите наистина става хубава туршия
- kalahan
- Потребител
А за какво ли сте си писали ..., я да види кака Ви Вида ...[/color]
Съобщение от личната поща, Цитат !!!:
"Доматите имат все още хубава цена, вземете си от пазара до ... Зимнината ще стане просто чудесна. А при плетенето на брюкселска дантела, трябва да ползвате повече от 20 броя совалки. Знам го от баба си от Бусманци. Радвам се, че помогнах."
Eте точно за това си писахме с читателката!Наистина Вашата лаборатория за паранормални явления си върши работата отлично !!
- sarbijanac
- Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|