- Дата и час: 24 Яну 2025, 06:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Семинар по Новия ГПК
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Семинар по Новия ГПК
Колеги, гледам, че има някакъв семинар на Сиби този и следващия уикенд в х-л Родина в София. Темата е за новия ГПК като лектор ще е Белазелков. Доколкото знам досега е имало и още един такъв. Някой знае ли подробности. Дали си заслужава или просто за пореден път на преподавателите им трябват пари.Може ли да се научи нещо повече отколкото ако сам си прочета ГПК-то. Мерси.
Последна промяна advokatpetrov на 07 Окт 2007, 01:25, променена общо 1 път
- advokatpetrov
- Нов потребител
Бях на семинар на Лозенец през септември, воден от Ружа Иванова. Не е същият като този, орагнизиран от изд. сиби.
Имаше смисъл като цяло - срещата с колеги е полезна, обсъжданията вземат понякога неочакван обрат, но истината е, че времето не стигна.
В новия ГПК има разни странни неща, противоречащи си, но и с четене, и със семинари, пак не стават по-малко неясни
Просто някой е писал слепешката на места
Имаше смисъл като цяло - срещата с колеги е полезна, обсъжданията вземат понякога неочакван обрат, но истината е, че времето не стигна.
В новия ГПК има разни странни неща, противоречащи си, но и с четене, и със семинари, пак не стават по-малко неясни
Просто някой е писал слепешката на места
- saunterer
- Нов потребител
Семинарът беше полезен, относно изясняването на новите идеи в ГПК. Сиби бяха на ниво, винаги съм ги смятал за най-сериозното издателство. Лекторите всички ги знаем, Влахов заслужава похвала.
Естествено практиката ще покаже как ще тръгнат нещата. Има идеи за ускоряване на процеса, но ми се стори, че акцента пада върху сериозна адвокатска работа от сега нататък, а служебното начало ще си остане само добро пожелание.
Ако искате нещо конкретно - питайте.
Естествено практиката ще покаже как ще тръгнат нещата. Има идеи за ускоряване на процеса, но ми се стори, че акцента пада върху сериозна адвокатска работа от сега нататък, а служебното начало ще си остане само добро пожелание.
- zoom
- Потребител
Влахов наистина е юрист от много висока класа! Мисля, че от всички предложения за семинари по ГПК този е най-добър като програма и лектори, и като цена също. Някой знае ли дали има още места?
- Tachigugu
- Младши потребител
zoom написа:Семинарът беше полезен, относно изясняването на новите идеи в ГПК. Сиби бяха на ниво, винаги съм ги смятал за най-сериозното издателство. Лекторите всички ги знаем, Влахов заслужава похвала.
А какво представляваха т.нар. материали. Имаше ли лекцията на преподавателите напечатана или нещо друго.
- advokatpetrov
- Нов потребител
Tachigugu написа:Влахов наистина е юрист от много висока класа! Мисля, че от всички предложения за семинари по ГПК този е най-добър като програма и лектори, и като цена също. Някой знае ли дали има още места?
Доколкото знам има още места. Пробвай на сайта на Сиби за повече информация.
- advokatpetrov
- Нов потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|