- Дата и час: 24 Яну 2025, 08:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Последен пост от kursant_amvr :))
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
34 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Последен пост от kursant_amvr :))
Съгласно заповед на министъра на вътрешните работи, с дипломирането на випуск 2007 на АМВР, потребителят на lex.bg - kursant_amvr е произведен в категория инспектор.
В изпълнение на задълженията си и следвайки вътрешните си убеждения, същият незабавно постъпва на служба в структурно звено на МВР за противодействие на престъпността и опазване на обществения ред.
Във връзка с гореизложеното, всички заинтересувани да се считат уведомени, че това е последният пост на потребителя под този псевдоним.
За в бъдеще същият потребител ще се представя като Inspector_MBP.
В изпълнение на задълженията си и следвайки вътрешните си убеждения, същият незабавно постъпва на служба в структурно звено на МВР за противодействие на престъпността и опазване на обществения ред.
Във връзка с гореизложеното, всички заинтересувани да се считат уведомени, че това е последният пост на потребителя под този псевдоним.
За в бъдеще същият потребител ще се представя като Inspector_MBP.
- kursant_amvr
- Потребител
Честито, kursant_amvr!
Пожелавам ти много професионални успехи, крепко здраве и щастие.
И дано има повече инспектори като теб!
Пожелавам ти много професионални успехи, крепко здраве и щастие.
И дано има повече инспектори като теб!
- drrahnev
- Младши потребител
kursant_amvr или вече Inspector_MBP , честито и от мен!
Желая Ви здраве, много търпение и винаги да следвате вътрешното си убеждение!
Късмет и успех!
Желая Ви здраве, много търпение и винаги да следвате вътрешното си убеждение!
Късмет и успех!
-
ianeva - Потребител
Честито инспекторе.От днес нататък отговорността ви ще е по голяма. Остана и да ни разконспирирате.Да сте жив и здрав и някой ден да станете Министър на МВР и да не ме забравите
- kali75
- Потребител
Още веднъж честито!:D
С изкрени полжелания за самосъхранение в звената на МВР.
Бъдете преди всичко жив и здрав!
С изкрени полжелания за самосъхранение в звената на МВР.
Бъдете преди всичко жив и здрав!
- naska
- Младши потребител
Честито и от мен. Пожелавам Ви да не се отчайвате от системата. Пък ако Ви се налага помощ па нак. - питайте.
- bay4o
- Потребител
"Бон шанс, Инспекторе!" - както се казваше един стар български филм... Честито, колега, и от мен. Пожеланията ми са да си смениш ника след шест години на "Glaven_Inspector_MVR", а малко по-късно и на "Komisar_MVR"... И най-важното - да не губиш желанието си за работа...
- jailer
- Младши потребител
Честито и от мен курсант АМВР а вече инспектор.......)))
За мене този момент беше в не дотам далечната 1994 година - когато и аз излязох през него портал - тогавашното ВИПОНД - МВР.
Но както и да е - успехи в работата и само напред....още веднъж успехи...!!!
За мене този момент беше в не дотам далечната 1994 година - когато и аз излязох през него портал - тогавашното ВИПОНД - МВР.
Но както и да е - успехи в работата и само напред....още веднъж успехи...!!!
- NEUVEDOMEN
- Младши потребител
Честито и от мен Инспекторе За мен беше удоволствие да чета Курсанта по теми, които хич не ги разбирам Но беше весело.
Надявам се сега, на сериозна длъжност да продължите да пишете
Надявам се сега, на сериозна длъжност да продължите да пишете
- prnedev
- Активен потребител
Честито, честито! На теб - успех, а на МВР - да има един кадърен и честен Inspector повече.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
Сега, когато вече е инспектор, курсанта, ще види всички язви на МВР и цялата отврат на това да си ченге!!!
Но иначе - честито, сигурно му се е сбъднала мечтата на човека, което е мн. добре
Но иначе - честито, сигурно му се е сбъднала мечтата на човека, което е мн. добре
- Hlebarka_s_boks
- Младши потребител
Честито и от мен! С пожелание за много професионални успехи и винаги да поставяш правото и законите над "системата"!
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Е, наистина не съм очаквал толкова много хубави пожелания. Благодаря на всички !
Може би някои от вас знаят , че понякога се изказвам доста остро и безцеремонно. Правил съм го преди и вероятно ще продължа да го правя винаги. Може би не винаги съм бил прав, но винаги съм отстоявал до последно позицията си, защото е била плод на искреното ми виждане по обсъжданите въпроси.
Така, че бих се радвал, ако опонентите ми знаят, че дори когато се изказвам остро, винаги съм го правил с убеждението в две неща:
1. В спора се ражда истината, и
2. Добрият опонент винаги е достоен за уважение.
И като сме тръгнали по тази плоскост, искам да благодаря на всички форумци ( дори и на тези с които най-яростно сме се карали) за немалкото неща които научих от тях.
Надявам се форумът да продължи в духа, в който го открих аз преди 3 години. Пожелавам на всички много и ползотворни теми за дискусии, повече юридически и научни аргументи и колкото може по-малко "нерафинирани" изблици на страсти.
Може би някои от вас знаят , че понякога се изказвам доста остро и безцеремонно. Правил съм го преди и вероятно ще продължа да го правя винаги. Може би не винаги съм бил прав, но винаги съм отстоявал до последно позицията си, защото е била плод на искреното ми виждане по обсъжданите въпроси.
Така, че бих се радвал, ако опонентите ми знаят, че дори когато се изказвам остро, винаги съм го правил с убеждението в две неща:
1. В спора се ражда истината, и
2. Добрият опонент винаги е достоен за уважение.
И като сме тръгнали по тази плоскост, искам да благодаря на всички форумци ( дори и на тези с които най-яростно сме се карали) за немалкото неща които научих от тях.
Надявам се форумът да продължи в духа, в който го открих аз преди 3 години. Пожелавам на всички много и ползотворни теми за дискусии, повече юридически и научни аргументи и колкото може по-малко "нерафинирани" изблици на страсти.
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Който щади виновните, наказва невинните.
-
Inspector_MBP - Потребител
34 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|