Или няколко думи защо студенти участват в протестите на учениците срещу матурите
http://www.plovdiv24.com/news/34452.html
- Дата и час: 24 Яну 2025, 09:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как се забавляват някои от участниците в този форум
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
аааа - от тоя смешко вече ми избиват тикове, сега чакам да се появи тук и да почне пак да ораторства, да изибива комплекси и да пита "а кои се вие?" защото ние знаем кой е
-
hasplu - Потребител
Идеално се вписва в образа на общински съветник.
Жалко, че не съм от Пловдив, бих гласувал за туй мумче.
Жалко, че не съм от Пловдив, бих гласувал за туй мумче.
-
Trapped - Потребител
Може ли само някой да ми каже за общински съветник към коя партя се е кандидатирал, че не успях да разбера???
- d_eneva
- Младши потребител
d_eneva написа:Може ли само някой да ми каже за общински съветник към коя партя се е кандидатирал, че не успях да разбера???
Виж в темата "ВАС спря матурите" на 24-та страница.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
Blagodarq na moite fenove za reklamata, mnogo ste qki
Кристиан Гьошев (юрист)
Правото не е за спящите, а за бдящите...
Правото не е за спящите, а за бдящите...
- kris_maturata
- Потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|