Късно видях темата,но все пак нека и аз да пожелая на г-н Инспектора успехи ,както в професионален,така и в личен аспект.
Ще мине време и ще гледате вече на коментираните в този форум проблеми от малко променена гледна точка.не се съмнявам,че стабилната теоритична подготовка ще Ви помогне за бърза и успешна реализация.
И една препоръка - преди всичко бъдете и си останете Човек,а после Инспектор от МВР.
- Дата и час: 24 Яну 2025, 06:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Последен пост от kursant_amvr :))
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
34 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sarbijanac
- Активен потребител
1
ЧЕСТИТО! ДА СПОРИ РАБОТАТА ВИ! ИСКРЕНО СЕ РАДВАМ, КОГАТО НЯКОЙ СЕ РЕАЛИЗИРА ПО ПРОФЕСИЯТА СИ. ЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ МЕН - НЕ СПИРАЙТЕ ДО ТУК! ДЕРЗАЙТЕ! ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ ПОСТАРАЙТЕ СЕ ДА СЕ КВАЛИФИЦИРАТЕ КАТО ЮРИСТ. ТРУДНО Е, НО НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО. ДАЙ БОЖЕ СЛЕД ВРЕМЕ ДА СТАНЕТЕ И ДОБЪР АДВОКАТ ПО НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО! УСПЕХ!
И АЗ СЪМ ЧОВЕК! (Т. ДЕСКОВА)
- marter
- Потребител
Поздравления и от мен инспекторе !
Надявам се да Ви остава и по малко време за релакс във форума ...
Надявам се да Ви остава и по малко време за релакс във форума ...
- divain
- Потребител
1
Съюз на юристите в България
16.11.2007
НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ
„Проблеми на противодействието на престъпността”
ПРОГРАМА
9. 00 ч. Регистрация
9. 30 ч. ОТКРИВАНЕ
Георги Първанов - Президент на Р България
Владислав Славов - Председател на СЮБ
І ЧАСТ
10.00 - 13.00 ч.
Водещ– Йосиф Герон–зам. председател на СЮБ
Миглена Тачева - Министър на правосъдието
Румен Петков - Министър на вътрешните работи/Румен Андреев – зам. министър на МВР
Борис Велчев - Главен прокурор на РБ
Мариана Борисова – прокурор във ВКП ”Прозрачност и отчетност в противодействието на престъпността – модел на прокуратурата на РБ за единна методика за органите на наказателното производство”
Румен Георгиев – зам. директор на Националната следствена служба
„Проблеми на регистрацията и отчетността на престъпленията и Единната информационна система за противодействие на престъпността”.
Емил Владимиров – прокурор във ВКП ”Софтуерно осигуряване на дейността на Прокуратурата на РБ чрез унифицираната информационна система”
Проф. Байчо Панев – криминолог
„Пластовете на престъпността в България (за по-аналитичен подход в превенцията и в наказателното правораздаване)
ІІ ЧАСТ
14.30 - 17.00 ч.
Водещ -
Марио Стоянов – прокурор във ВКП „Ефективност на наказателното правораздаване (досъдебно производство и оценка на първи резултати от новия НПК)”
Ваня Савова – прокурор във ВАП „Прекратяване на наказателното производство – правни и социални проблеми”
Георги Апостолов – главен дознател в ГД „ППООРП”
“Досъдебното производство в МВР – ефективност, проблеми и перспективи”
Тодор Тодоров – началник отдел в Министерство на правосъдието и национален координатор по ЕИСПП –
„Същност и състояние на изграждането на Единната информационна система за противодействие на престъпността (ЕИСПП)– обобщаване и развитие”
Пламен Чирипов – управител на фирма АКСИОР
“Проблеми на системата ЕИСПП”
ОБСЪЖДАНЕ И ПРИЕМАНЕ НА
ЗАКЛЮЧИТЕЛЕН ДОКУМЕНТ
ИЗКАЗВАНИЯ И ДИСКУСИЯ СЛЕД ВСЕКИ ДОКЛАД
17.30 ч.
ЗАКРИВАНЕ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА
16.11.2007
НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ
„Проблеми на противодействието на престъпността”
ПРОГРАМА
9. 00 ч. Регистрация
9. 30 ч. ОТКРИВАНЕ
Георги Първанов - Президент на Р България
Владислав Славов - Председател на СЮБ
І ЧАСТ
10.00 - 13.00 ч.
Водещ– Йосиф Герон–зам. председател на СЮБ
Миглена Тачева - Министър на правосъдието
Румен Петков - Министър на вътрешните работи/Румен Андреев – зам. министър на МВР
Борис Велчев - Главен прокурор на РБ
Мариана Борисова – прокурор във ВКП ”Прозрачност и отчетност в противодействието на престъпността – модел на прокуратурата на РБ за единна методика за органите на наказателното производство”
Румен Георгиев – зам. директор на Националната следствена служба
„Проблеми на регистрацията и отчетността на престъпленията и Единната информационна система за противодействие на престъпността”.
Емил Владимиров – прокурор във ВКП ”Софтуерно осигуряване на дейността на Прокуратурата на РБ чрез унифицираната информационна система”
Проф. Байчо Панев – криминолог
„Пластовете на престъпността в България (за по-аналитичен подход в превенцията и в наказателното правораздаване)
ІІ ЧАСТ
14.30 - 17.00 ч.
Водещ -
Марио Стоянов – прокурор във ВКП „Ефективност на наказателното правораздаване (досъдебно производство и оценка на първи резултати от новия НПК)”
Ваня Савова – прокурор във ВАП „Прекратяване на наказателното производство – правни и социални проблеми”
Георги Апостолов – главен дознател в ГД „ППООРП”
“Досъдебното производство в МВР – ефективност, проблеми и перспективи”
Тодор Тодоров – началник отдел в Министерство на правосъдието и национален координатор по ЕИСПП –
„Същност и състояние на изграждането на Единната информационна система за противодействие на престъпността (ЕИСПП)– обобщаване и развитие”
Пламен Чирипов – управител на фирма АКСИОР
“Проблеми на системата ЕИСПП”
ОБСЪЖДАНЕ И ПРИЕМАНЕ НА
ЗАКЛЮЧИТЕЛЕН ДОКУМЕНТ
ИЗКАЗВАНИЯ И ДИСКУСИЯ СЛЕД ВСЕКИ ДОКЛАД
17.30 ч.
ЗАКРИВАНЕ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА
И АЗ СЪМ ЧОВЕК! (Т. ДЕСКОВА)
- marter
- Потребител
Я да повторя картинката на Clavdivs. - не за друго, ами от яд, задето не се сетих, че и такъв филм имаше.
Clavdivs. написа:
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
[size=18]Поздравления колега![/size]
Връщаш ме към моята младост))) Точно преди тринадесет години, завършвах точно същата родна и мила милиоционерница, изпълнен със същия дръзновен дух за борба с престъпността)))
По-късно преминах на страната на добрите, ставайки адвокат.
Мисля,че полицията има крещяща нужда от хора като теб, не се оставяй да те изкривят.Вярвам в теб и успех.....
По-късно преминах на страната на добрите, ставайки адвокат.
Мисля,че полицията има крещяща нужда от хора като теб, не се оставяй да те изкривят.Вярвам в теб и успех.....
- ares
- Младши потребител
Честито и от мен. Преди 2г точно и аз се радвах така на завършването на Академията. Може би дори ще те позная ако те видя:)))Къде започваш работа, ако не е тайна?:))
Чела съм някои твои неща във форума и съм останала с добри впечатления. В тази връзка ти пожелавам много бъдещи успехи, да завършиш право и да се махнеш от полицията, защото тя вече окончателно се разпадна:))))
успех!!!
Чела съм някои твои неща във форума и съм останала с добри впечатления. В тази връзка ти пожелавам много бъдещи успехи, да завършиш право и да се махнеш от полицията, защото тя вече окончателно се разпадна:))))
успех!!!
- Aidin
- Младши потребител
Честито и от мен, Инспекторе!
С риск да повторя колегите преди мен, ще ти пожелая в професионалния ти път да вървиш със същата дързост, която съм забелязала в теб тук, във форума. Дано успееш в тази система на централизация и субординация да запазиш стремежа си към истината и справедливостта и наистина да действаш само и единствено въз основа на закона и вътрешното ти убеждение.
Системата наистина има огромна нужда от хора като теб! На добър път!
С риск да повторя колегите преди мен, ще ти пожелая в професионалния ти път да вървиш със същата дързост, която съм забелязала в теб тук, във форума. Дано успееш в тази система на централизация и субординация да запазиш стремежа си към истината и справедливостта и наистина да действаш само и единствено въз основа на закона и вътрешното ти убеждение.
Системата наистина има огромна нужда от хора като теб! На добър път!
- dozn03
- Потребител
Инспекторе, ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!
От мен да знаеш, че е малко абсурдно, когато някой ти пожелава много успехи и добро здраве. В полицията успехите са обратно пропорционални на здравето. И изобщо не изпитвай гордост от това. В МВР професионално заболяване е язвата и навремето едва ли не се считахме за стари пушки, когато язвата ни се установи официално. Млади и глупави! /не в буквалния смисъл, разбира се/.
И внимателно, не се пресилвай! И да знаеш едно неписано правило: Тези, които днес са големи началници, не са били най-добрите оперативни работници.
С най добри пожелания! - от бивш инспектор
От мен да знаеш, че е малко абсурдно, когато някой ти пожелава много успехи и добро здраве. В полицията успехите са обратно пропорционални на здравето. И изобщо не изпитвай гордост от това. В МВР професионално заболяване е язвата и навремето едва ли не се считахме за стари пушки, когато язвата ни се установи официално. Млади и глупави! /не в буквалния смисъл, разбира се/.
И внимателно, не се пресилвай! И да знаеш едно неписано правило: Тези, които днес са големи началници, не са били най-добрите оперативни работници.
С най добри пожелания! - от бивш инспектор
- Ivailo5rov
- Активен потребител
34 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|