начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

ПРЕПОРЪЧАЙТЕ ДОБЪР ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ

ПРЕПОРЪЧАЙТЕ ДОБЪР ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ

Мнениеот tliubenova » 12 Ное 2007, 22:51

Моля да ми препоръчате добър частен съдия-изпълнител!
Наскоро мой познат, председател на кооперация сподели, че адвоката на кооперацията е спечелил дело срещу длъжници на кооперацията, но за съжаление не е обезпечил иска с нищо. Сега председателят се чуди как да си събере вземането. Попита ме за добър частен съдия-изпълнител в Пловдив, но за съжаление не съм запозната, ако можете да ми препоръчате ще съм Ви благодарна!
tliubenova
Младши потребител

Мнениеот fixxxer » 13 Ное 2007, 14:07

Obretenova - tia osven 4e e dobra, e i mnogo simpati4na :wink:
fixxxer
Потребител

Мнениеот fixxxer » 13 Ное 2007, 14:08

Мариана Стефанова Обретенова - Георгиева Пловдив гр.Пловдив, ул."Петко Каравелов" №24, ет.3, ап.8 032/262426 032/262426
fixxxer
Потребител

Мнениеот adiko » 13 Ное 2007, 14:10

имайте предвид, че ако няма върху какво да се изпълнява, съдебния изпълнител не е магьосник и колкото и да е добър, няма да може да ви свърши работа.
дано не започне отново онази полемика, която беше под същото заглавие ако не се лъжа и която наскоро затворихме...
за пловдив не познавам, но ако никой не ви препоръча вижте в регистъра и просто си изберете:
http://www.bcpea.org/bg/resour_regis.htm
adiko
Потребител

Blagodarq

Мнениеот tliubenova » 13 Ное 2007, 15:41

Благодаря за посоченото име. Задължително ще я потърся и се надявам наистина да има върху какво да се изпълнява, защото парите никак не са малко!
tliubenova
Младши потребител

Мнениеот antoonio » 23 Ное 2007, 13:31

А случайно да знаете някой съдия-изпълнител с опит срещу Кремиковци ?
antoonio
Младши потребител

Мнениеот gudio » 23 Ное 2007, 19:34

antoonio написа:А случайно да знаете някой съдия-изпълнител с опит срещу Кремиковци ?

:cry: С печален опит са всички - и държавни и частни СИ в софийския съдебен район. Огромните публични задължения на "Кремиковци" му създават железен имунитет против всякакви изпълнителни действия.
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот kalahan » 23 Ное 2007, 20:51

gudio написа:
antoonio написа:А случайно да знаете някой съдия-изпълнител с опит срещу Кремиковци ?

:cry: С печален опит са всички - и държавни и частни СИ в софийския съдебен район. Огромните публични задължения на "Кремиковци" му създават железен имунитет против всякакви изпълнителни действия.

Информацията на Гудьо е стара. Още на 5 май 2006 г. Кремиковци изплатиха 99% от своите публични задължения, възлизащи на близо 90 милиона лева. В момента единствените публични задължения на Кремиковци са няколкостотин хиляди, произтичащи от държавни такси и разноски по ИЛ от съдилищата, както и от ежемесечната имуществена санкция в размер на 80 хиляди лева, налагана им от МОСВ.
п.п. Траншът от Кремиковци доведе до ръст на събирамеността на АДВ за 2006г. с 50%, което беше повод по високите нива на властта в АДВ да се бият гордо в гърдите, въпреки че реално това беше чист популизъм, тъй като без тези 90 милиона АДВ бележи спад в събираемостта за 2006г.
kalahan
Потребител

Мнениеот antoonio » 26 Ное 2007, 12:49

Да обаче след този 5 май 2006 г. нещата не са точно така . До колкото ми обясниха - цялото им недв. имущество е под някакви особени залози към държавата, сметките са им празни - заплати превеждат през други фирми като финметалс , интересно дали готовата продукция не може да се запорира. Каква ситуация само - пушат си там , а ти обясняват че не може да си вземеш парите от тях :lol:
Последна промяна antoonio на 13 Дек 2007, 15:47, променена общо 1 път
antoonio
Младши потребител

Мнениеот kalahan » 27 Ное 2007, 09:53

antoonio написа:Да обаче след този 5 май 2006 г. нещата не са точно така . до колкото ми обясниха - цялото им недв. имущество е под някакви особени залози към държавата, сметките са им празни - заплати превеждат през други фирми като финметалс , интересно дали готовата продукция не може да се запорира. Каква ситуация само - пушат си там , а ти обясняват че не може да си вземеш парите от тях :lol:

Не знам за какви точно "особени залози" говорите, но в ДОПК има изрични норми, които изискват сързамерност на обезпеченията спрямо дълга - чл. 195, ал. 7, чл. 198, ал. 2, чл. 208, ал. 1 ДОПК. Нещо, което липсва в ГПК и позволява на СИ хипотетчино да продаде имот за 100 хил. лв. при наличие на дълг от 1000 лв.
kalahan
Потребител

Мнениеот antoonio » 27 Ное 2007, 14:22

По тази логика на Кремиковци не им е останал имот за 50 000 .. за ДОПК е ясно. Къде е проблема обаче - в сегашния съдия-изпълнител или в предвидливо забатачените работи на предприятието.
antoonio
Младши потребител

Мнениеот crazyfrog » 27 Ное 2007, 16:19

fixxxer написа:Obretenova - tia osven 4e e dobra, e i mnogo simpati4na :wink:

Какво ще рече "добра" ??? По душа ? Или имате предвид нещо друго ?
crazyfrog
Младши потребител

Мнениеот fixxxer » 28 Ное 2007, 09:59

crazyfrog

Какво ще рече "добра" ??? По душа ? Или имате предвид нещо друго ?
...........................................................................................................

Е, ако искате да "блеснете" е излишно да "остроумничите" по този плосък и безинтересен начин.
По душа няма как да я познавам, много ясно, че имам предвид професионалните й умения. Въпросът бе за "за добър частен съдия-изпълнител", а не за "добър по душа частен съдия-изпълнител". Дали е добра по душа нямам никаква представа.
И е излишно е да пълниш форума с боклук. :evil:
fixxxer
Потребител

Мнениеот octavia » 28 Ное 2007, 11:03

Аз съм от София, но съм работила с Мариана Обретенова и подкрепям fixer. При това по едното от делата бях за длъжника, по другото - за взискателя, и в двата случая останах с много добри впечателния от нея.
Dip trip, flip fantasia
octavia
Младши потребител

Мнениеот sponch » 12 Яну 2008, 19:31

octavia написа:Аз съм от София, но съм работила с Мариана Обретенова и подкрепям fixer. При това по едното от делата бях за длъжника, по другото - за взискателя, и в двата случая останах с много добри впечателния от нея.

след като прочетох форума, потърсих Обретенова, човек добре да живее има нужда от съдия-изпълнител,много благодаря на всички, които посочиха името й. Това е жена класа в истинския смисъл, не съм очаквал толкова високо ниво във всяко едно отношение. Делото ми върви много добре
sponch
Нов потребител

Re: ПРЕПОРЪЧАЙТЕ ДОБЪР ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ

Мнениеот perfekt » 20 Авг 2009, 22:54

Ако искате делото ви да отлежава и да не се работи с месеци отидете при Мариана Обретенова.
Последна промяна perfekt на 03 Фев 2012, 14:50, променена общо 1 път
perfekt
Нов потребител

Мнениеот perfekt » 20 Авг 2009, 23:01

В кантората и цари пълен хаос и лутащи се секретари. Никога не могат да ти намерят делото, а за работа и дума да не става.
Последна промяна perfekt на 03 Фев 2012, 14:54, променена общо 1 път
perfekt
Нов потребител

Re:

Мнениеот p_dyan » 20 Авг 2009, 23:18

Бъзински бих препоръчал за нещо сериозно, бул.Витоша 10, ет.1
p_dyan
Потребител

Мнениеот hidden » 20 Авг 2009, 23:50

Орлин Мендов, Мария Цачева, Сия Халаджова - за София - все млади ЧСИ с желание за работа.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот sponch » 23 Сеп 2009, 11:03

perfekt написа:В кантората и цари пълен хаос и лутащи се секретари. Никога не могат да ти намерят делото, а за работа и дума да не става. С Обретенова да се срещнещ трябва да си господ. Винаги е "заета"..., никога я няма, ако е там трябва да ви хвърлила око за да ви приеме. А тези писания за "жената класа" са пълен смях. Сто процента тя си пише коментарите във форума. Има наистина стойностни и много добри съдебни изпълнители в Пловдив. Потърсете някой, който не се рекламира сам както тази госпожа. Чувал съм, че много добри са Минка Станчева, Петко Илиев, Луков и Горчев и Драгомира Митрова. Успех!

Много злоба и липса на информация.Ако й бяхте клиент, а то се разбира че не сте й,щяхте да знаете защо не може да се свържете с нея.Докато такива като Вас, от никой недоволни пишат, тази жена се лекуваше, претърпя тежка операция,за която аз например знам и криеше и наистина отсъстваше, а й всичките й колеги знаят.Никое от делата ми не е забавено, а екипът с който работи наистина е на ниво и не ви прави чест начинът който сте избрал да рекламирате други колеги.Вижте форума, няма как да си пише коментарите,ако го прави кога ще работи?
sponch
Нов потребител

Следваща

Назад към Изпълнително и обезпечително производство