Ако животът ти поднесе лимони - направи си лимонада!!!
- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДА ПОГОВОРИМ и за ХОБИТО НА ЮРИСТА !...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
имам си едно приятелче - прокурор, хобито ми е отвреме-навреме да пием ракии, нали разбирате...Иначе - знаете, ежедневието е доста скучно - работа, правоприлагане, семайство, собствен мъж, ей-такива работи. Затова по-екстремните неща ме влекат. Например - петдневен поход в Рила...Или пък, голи с компанията да се въргаляме в снега на Витоша...Или пък...оооооооооооооох, забравих колко навътре съм си вдъхнала живота...Хобитата са хубаво нещо!!!!!!!!!!
Последна промяна babyfoot на 04 Фев 2010, 12:04, променена общо 1 път
- babyfoot
- Потребител
Обичам да се занимавам с оригами, но откакто имаме интернет май вече хобито ми е да се мотам из нета. Иначе през лятото сме на морето с каравана, и е супер готино.....
- ZJUMBJULKA
- Нов потребител
Не искам да се повтарям, но и аз искам да благодаря за прекрасната тема. В крайна сметка всички сме юристи, но и сме и хора.
В рядкото си свободно време обожавам да чета - най - вече фантастика - Айзък Азимов, Франк Хърбърт, Лем и др. Шопинга - като всяка жена, го обожавам, ама в последно време не е в моя полза, а на детето. Шия и гоблен, макар че за 3 години съм ушила 1/3 - ясно е колко често го правя.
Но като че ли най си почивам като лежа и гледам телевизия, естествено с чаша мерло в ръка.
А да не забравя, играя белот ... божествено добре Макар че съпругът ми се опитва да оспорва това ми твърдение
В рядкото си свободно време обожавам да чета - най - вече фантастика - Айзък Азимов, Франк Хърбърт, Лем и др. Шопинга - като всяка жена, го обожавам, ама в последно време не е в моя полза, а на детето. Шия и гоблен, макар че за 3 години съм ушила 1/3 - ясно е колко често го правя.
Но като че ли най си почивам като лежа и гледам телевизия, естествено с чаша мерло в ръка.
А да не забравя, играя белот ... божествено добре Макар че съпругът ми се опитва да оспорва това ми твърдение
М. Колева
- mkoleva
- Младши потребител
Тъй като аз съм от село, признавам, моето хоби е "селско": лятото на двора - кокошки, патки, зайци, домати, краставици, лук и т.н., а зимата до печката.
- system
- Активен потребител
хоби ми беше голфа на Елин Пелин ,но поради липса на желаещи да пътуват с мен до игрището го замених
- milanovivan
- Младши потребител
mkoleva написа:обожавам да чета - най - вече фантастика - .......... Франк Хърбърт
БРАВО! Ставаме двама - и от ника ми личи
- kalahan
- Потребител
Аз правя сладкиши, готвя и чета книжки. В последно време се улавям как или готвя или чета, но правна литература.
Играя карти... и танцувам!
Играя карти... и танцувам!
- gery
- Потребител
Най-често се разтоварвам като шофирам - действа ми отлично.
Обичам да плувам,да ходя пеша,в планината да работя здрава физическа работа-цепене на дърва,носене на тежки предмети...
Шефа на НДК беше казъл,че няма играч на бридж,който да е заболял от болестите "на ума" - артеросклероза, деменция и т.н..
Преди 15-17г. играех.Зарекъл съм се пак да почна. Ама кога???
Обичам да плувам,да ходя пеша,в планината да работя здрава физическа работа-цепене на дърва,носене на тежки предмети...
Шефа на НДК беше казъл,че няма играч на бридж,който да е заболял от болестите "на ума" - артеросклероза, деменция и т.н..
Преди 15-17г. играех.Зарекъл съм се пак да почна. Ама кога???
- stroitel
- Потребител
Аз пък пиша стихове.Това е единственото нещо,което умея наистина добре,все пак не съм още дипломиран юрист,но и да бях,пак щях да продължа да пиша.
- halfangel
- Младши потребител
Страхотна тема!Правото ми е завзело почти цялото свободно време и с носталгия си спомням за часовете ,които с огромна страст посвещавах на поезията...и на хоровото изкуство...и на каратето...
Май взе да ми домъчнява за тях.
И аз съм фен на класическата музика-действа ми отпускащо когато са ми поопънали нервите,а това на последък се случва доста често.Поздрави на всички поети!Ето какво изрових от прахта :
НОЩ БЕЗ ДЕН
Нощ е над тихата улица "Сливница",
просяк в контейнера търси комат.
Луд седи пред малката пивница
и вика на всеки: "аз съм ти брат!"
Нощта си отива от улица "Сливница".
Просякът,тъй и не намерил комат
спи до лудия пред малката пивница
рамо подложил на брата по глад.
И слънце да грее над улица "Сливница"
не ще да прокуди от нея нощта.
Сега лудият проси пред малката пивница,
а просякът пък от глад-полудя.
Май взе да ми домъчнява за тях.
И аз съм фен на класическата музика-действа ми отпускащо когато са ми поопънали нервите,а това на последък се случва доста често.Поздрави на всички поети!Ето какво изрових от прахта :
НОЩ БЕЗ ДЕН
Нощ е над тихата улица "Сливница",
просяк в контейнера търси комат.
Луд седи пред малката пивница
и вика на всеки: "аз съм ти брат!"
Нощта си отива от улица "Сливница".
Просякът,тъй и не намерил комат
спи до лудия пред малката пивница
рамо подложил на брата по глад.
И слънце да грее над улица "Сливница"
не ще да прокуди от нея нощта.
Сега лудият проси пред малката пивница,
а просякът пък от глад-полудя.
- vrajelieva
- Младши потребител
ДА ПОГОВОРИМ и ЗА ХОБИТО НА ЮРИСТА
Ето и нещо от мен
.............
Кралице на нощта, владетелко на мрака,
мъчителко, коварна изкусителко.
Защо протягаш пръсти във душата ми,
защо ме мъчиш и сърцето ми изяждаш живо?
Защо се връщаш пак - отново и отново,
невиждана, нетърсена, но силна в яростта си.
Ти пак долиташ и шепнеш и мъчително повтаряш...
Забиваш гвоздеи ръждиви със целувки,
разкъсваш ме, а миеш раните спорой от сълзи...
Трипериш от ехиден смях и в злоба се препъваш...
Коварни пръсти вкопчваш -
и без очи ти взор отправяш- във душата ми!
По пътя на сърцето ми самотно....
Ти смееш се през зъби и лукуваш
и търсиш жертви нови, с кръвта да се заситиш -
и свежа, нова плът.
От нови сълзи се опиваш и пируваш ...
До следващата Дива нощ...
Въпреки, че съм на толкова много години ОТКРИХ НОВИ УДОВОЛСТВИЯ !!! ПУШЕНЕ НА ЛУЛА!!! ЖЕСТОКО Е!
Сигурно някой ще каже сега: А пък ако беше срещнала някой истински мъж.... Щеше да видиш ти...
.............
Кралице на нощта, владетелко на мрака,
мъчителко, коварна изкусителко.
Защо протягаш пръсти във душата ми,
защо ме мъчиш и сърцето ми изяждаш живо?
Защо се връщаш пак - отново и отново,
невиждана, нетърсена, но силна в яростта си.
Ти пак долиташ и шепнеш и мъчително повтаряш...
Забиваш гвоздеи ръждиви със целувки,
разкъсваш ме, а миеш раните спорой от сълзи...
Трипериш от ехиден смях и в злоба се препъваш...
Коварни пръсти вкопчваш -
и без очи ти взор отправяш- във душата ми!
По пътя на сърцето ми самотно....
Ти смееш се през зъби и лукуваш
и търсиш жертви нови, с кръвта да се заситиш -
и свежа, нова плът.
От нови сълзи се опиваш и пируваш ...
До следващата Дива нощ...
Въпреки, че съм на толкова много години ОТКРИХ НОВИ УДОВОЛСТВИЯ !!! ПУШЕНЕ НА ЛУЛА!!! ЖЕСТОКО Е!
Сигурно някой ще каже сега: А пък ако беше срещнала някой истински мъж.... Щеше да видиш ти...
- vili_spasova
- Потребител
Здравейте,
хобитата ми са: да рисувам с масло или молив, да пътувам (рядко почивните дни съм си в София), да спортувам каквото и да е, за мен е важно да има движение, да ходя на риба (само с брат ми:), да чета. Едно време танцувах, сега не ми остава време от горните.....
хобитата ми са: да рисувам с масло или молив, да пътувам (рядко почивните дни съм си в София), да спортувам каквото и да е, за мен е важно да има движение, да ходя на риба (само с брат ми:), да чета. Едно време танцувах, сега не ми остава време от горните.....
- ania
- Потребител
Аз също обичам да рисувам/с масло/,но напоследък не ми остава време.А най-добре разпускам слушайки любимата си музика-хард рок.
- lawyer_v
- Младши потребител
|
|