- Дата и час: 24 Яну 2025, 09:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
А! Какво стана с добрия стар дизайн на лекс-а ?!?!!!??
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
да, сега с черните буквички е чудесно! а на който не му харесва синия дизайн, да си избере индивидуално от тук- http://www.lex.bg/pages_edit2.php?lang=bg
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
моля Ви оправете ми пощата!!!! вече втори ден не мога да вляза в нея!
Виж ТУК
Посоченият от Ревета линк работи
Посоченият от Ревета линк работи
- Младши потребител
За съжеление и аз не мога да си вляза в пощата -Посоченият от Ревета линк -само ,че не работи при мен
- dirdri
- Младши потребител
Сърдечно благодаря на екипа на лекс-а, затова че върна традиционния цвят на шрифта (черен). Поздрави и успехи през 2008 !
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Който щади виновните, наказва невинните.
-
Inspector_MBP - Потребител
Старият дизайн на сайта -беше по- добър!
Потребителите са свикнали с него!
Като човек, който работи и информационни технологии освен право- добронамерен съвет към ЛЕКСА - не променяйте рязко цвета, разположението и навиците на потребителите!
Потребителите са свикнали с него!
Като човек, който работи и информационни технологии освен право- добронамерен съвет към ЛЕКСА - не променяйте рязко цвета, разположението и навиците на потребителите!
- ari
- Младши потребител
Има разминаване между мнението и името на последния участник, който е писал в дадена рубрика (напр. "наказателно право"-Gabi1), които излизат вдясно, и мнението, което е посочено като последно вляво (обикновено на съвсем друг човек).
Иначе всичко останало вече си е по старому, а аз лично предпочитам настоящия син формат.
Иначе всичко останало вече си е по старому, а аз лично предпочитам настоящия син формат.
"Страхливците умират много пъти преди смъртта си; смелият вкусва смъртта само веднъж"
(Шекспир-"Юлий Цезар")
(Шекспир-"Юлий Цезар")
- kalahan
- Потребител
Вдясно - последно е мнението на Х, отварям го - а то е било на тема, която НЕ Е между "последните пет",по които е оставено.
После аз написах мнение по същата тема,то излиза вдясно,но темата не излиза вляво.
/ във "ФОРУМ ЗА ЮРИСТИ",тема "ПОМОГНЕТЕ С ПРАКТИКА"/
После аз написах мнение по същата тема,то излиза вдясно,но темата не излиза вляво.
/ във "ФОРУМ ЗА ЮРИСТИ",тема "ПОМОГНЕТЕ С ПРАКТИКА"/
- stroitel
- Потребител
Не мога да вляза въобще в пощата си!Непрекъснато ми дава -грешка-
Fatal error: Cannot redeclare class pear in /z/sites/ads.lex.bg/www/lib/pear/PEAR.php on line 103
Помогне те!
Fatal error: Cannot redeclare class pear in /z/sites/ads.lex.bg/www/lib/pear/PEAR.php on line 103
Помогне те!
- dirdri
- Младши потребител
Много ми допада новият сайт
Само не ми харесва това,че във форума, когато се пише тема, отстрани излизат google ads и пространството се смалява. Щеше да е по-добре да излизат само на началната стр.,не и в постовете.
Весели празници
Само не ми харесва това,че във форума, когато се пише тема, отстрани излизат google ads и пространството се смалява. Щеше да е по-добре да излизат само на началната стр.,не и в постовете.
Весели празници
Difficile est tenere quae acceperis nisi exerceas.
- Mishelina
- Младши потребител
Рекламите вдясно закриват съдържанието на някои мнения.
"Страхливците умират много пъти преди смъртта си; смелият вкусва смъртта само веднъж"
(Шекспир-"Юлий Цезар")
(Шекспир-"Юлий Цезар")
- kalahan
- Потребител
kalahan написа:Рекламите вдясно закриват съдържанието на някои мнения.
Липсват сутришните мнения във тая тема от дата 04.01.08г.. Защо ли?
- donna
- Старши потребител
На мен лично синият цвят ми харесва, но началната страница е ужасна. Все едно влизам в претъпкан със стока магазин. По-големите букви ми харесваха повече.
сутрин неуморно изграждам, вечер без пощада руша
- brianna
- Младши потребител
1
Сутринта публикувах тук, че вчера писах молба до модератора да ми съдейства, тъй като не мога да "вляза" в пощата, след което не получих отговор. Днес по-късно открих, че мнението ми е изтрито . Отново няколко пъти се опитах да прочета пощата си, но безуспешно . И така стигнах до идеята да прекратя членството си тук . Успех на всички, които остават във форума. Нямам желание да се регистрирам отново.
И АЗ СЪМ ЧОВЕК! (Т. ДЕСКОВА)
- marter
- Потребител
Здравейте,
Поради подмяна на хардуерните устройства на lex.bg и пускането в он-лайн режим на новия дизайн, в последните 4 дни бяха наблюдавани смущения в работата на някои от модулите на портала. От днес 04.01.2008 до 07.01.2008 поетапно се пускат новите устройства и се възстановява достъпа до пълната функционалност на lex.bg.
Моля, да ни извините за причиненото неудобство и да продължите да ни информирате за евентуални технически проблеми, за да ги отстраняваме своевременно.
С пожелание за успешна 2008 г.
Татяна Стефанова
-----------------------
ЛЕКС.БГ АД
Поради подмяна на хардуерните устройства на lex.bg и пускането в он-лайн режим на новия дизайн, в последните 4 дни бяха наблюдавани смущения в работата на някои от модулите на портала. От днес 04.01.2008 до 07.01.2008 поетапно се пускат новите устройства и се възстановява достъпа до пълната функционалност на lex.bg.
Моля, да ни извините за причиненото неудобство и да продължите да ни информирате за евентуални технически проблеми, за да ги отстраняваме своевременно.
С пожелание за успешна 2008 г.
Татяна Стефанова
-----------------------
ЛЕКС.БГ АД
- tatiana.stefanova
- Site Admin
Липсват цели страници от теми- напр. от темата за изпита за ДСИ. Други теми пък, не можеш да ги откриеш- ако чукнете на заглавието на темата за удостоверенията за актуални състояния, се отваря друга тема- за проблемите с течащия покрив в панелен блок... 4Де го чукаш, де се пука"- има една поговорка
Мисля, че в тоя сайт нещата почват да куцат...
Мисля, че в тоя сайт нещата почват да куцат...
- zurik
- Младши потребител
brianna написа:...началната страница е ужасна. Все едно влизам в претъпкан със стока магазин. .
И аз така считам.
Май прекалено внимание е отделено на Справочника,Обяви за работа / все едно умираме от глад / и на Входа за потребителите.
Форума - долу вляво. Пази достойно ъгъла.
- stroitel
- Потребител
zurik написа:Други теми пък, не можеш да ги откриеш- ако чукнете на заглавието на темата за удостоверенията за актуални състояния, се отваря друга тема- за проблемите с течащия покрив в панелен блок...
Да, и аз забелязах тази странност. Много забавно
Сутринта, когато се опитвах да вляза във форума, все ми даваше съобщение "MySQL...database..." Ако не знаех, че MySQL е език за програмиране, и аз нямаше да схвана, че става дума за софтуерен проблем във форума.
Мисля, че трябва да имаме малко търпение и да изчакаме, докато аномалиите в софтуера на форума се пооправят. Ако това изобщо е възможно, де.
(Шекспир-"Юлий Цезар")
(Шекспир-"Юлий Цезар")
- kalahan
- Потребител
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|