- Дата и час: 24 Яну 2025, 10:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Lazhlivi Advokati
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Lazhlivi Advokati
Molia niakoi da mi kaje ima li spisak na lazhlivite advokati v Bulgaria. I ako da kade da go nameria???
- jakivn
- Нов потребител
Сетих се за един виц по този повод:)
По какво можвм да познаем, че един адвокат лъже ?
Отговор - Мърда си устата.
По какво можвм да познаем, че един адвокат лъже ?
Отговор - Мърда си устата.
- felix
- Младши потребител
Da, no moga da nameria samo poslednia broi. Prosto vednazh se oparih i sega ne iskam da me praviat na glupak oste vednazh.
- jakivn
- Нов потребител
Имайте уважение към колегите-адвокати.Не робувайте на митове и на стари преживявания.И аз съм се опарвала от доста неща в живота си,особено от мъжката част от човечеството,но това не значи,че вече ме привличат жени.
- punisher
- Потребител
Освен В Държавен вестник списъка на ръкоположените адвокати в България е публикуван точно в този сайт - LEX.BG. Освен това ние притежаваме служебни карти със снимка и печат - заверка за съответната година. Вие, като евентуален клиент имате право да поискате да видите този документ.
- KREMENA
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|