начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Горите на царя и "липсата на умисъл и грубата грешка на

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот REVOLUTION » 19 Яну 2008, 02:08

gudio написа:
REVOLUTION написа:Само че след това последва светкавично опровержение , вече от страна на адвокатите , че става дума за техническа грешка и макар , че по документи излиза , че са върнати 2x4500 , всъщност , не е верно , вервайте , на практика са си върнати само 4500! :wink: :D

:lol: Когато вече дойдат истинските адвокати, картинката се променя :lol: А.Станков не е адвокат - не може да се мери с професионалистите в занаята, според които (най-вероятно) ще се окаже, че на царя поради техн. и прочие грешки са пропуснали да му върнат още 14 352,78 декара гора :wink: и ще настояват скандалната грешка да бъде тутакси поправена ! 8)

Така си е!Ама кво да правят хората нали клетва са полагали да защитават………. ,пък и сега царя си е цар , винаги е прав , нали по божия воля е…….., според мен няма кво да се заяждаме ами дай да искаме насрочване на референдум и да дарим още не 4500 , не два пъти , ами направо както предложи Батето навремето ,да възвърнем старото статукво-Княжество Бъгария-начело със Сакса и Източна Румелия с Генерал губернатор-Батето……добре че живея в Пловдив! :lol: :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот gudio » 19 Яну 2008, 02:34

"The King (or "The Crown") can do no wrong" - навремето "председателят, в скоби "президент" на "НРБ"" Петър Младенов (известен още като "Пешо Танкиста") нареди да задържат "Газдов, Маздов ( :roll: за този втория не съм сигурен, май беше ннещо японска кола това) и с-ие" защото там - Скравена, Белене, нещо лагери се оказа, че било имало и някакви лоши неща били вършени от тези... Аз (да, аз - Гъдю Балуев :shock: ) написах една статия...( :oops: в съавторство).... ("Убийти мя с`я с камъни, бря ?!" :oops: :oops: ) във вестник "Демокрация" :oops: , че това е очевидно незаконосъобразно. А :shock: :D Борис Велчев ... естествено не я одобри и каза да внимаваме с квалификации като "невменяемост" (`щото кралят / царят по дефиниция се води "невменяем")... ама това не било прецизно...и в никакъв случай не важело за "председател в скоба президент на НРБ" :roll: В случая, според бъдещия Главпрокурор става дума за... :oops: :oops: айде, да не ме насметат пеналистите, че се излагам, ама ... Доковска нали по същия начин отърва Бай Тошо (дето внучка му шие "легитимните тоги" :wink: ) от "Дело № 1 или Дело № 2") :lol: :lol:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот julia » 19 Яну 2008, 12:54

В книжката ,която неотдавна беше излязла "Съвети на Фердинанд към сина му " има много ценни съвети като например : "Не може да се краде ,освен много ";" За големите кражби няма закон " или" Българския народ е галяма крава и трябва да я доиш"
Ех български народе , докога ще бъдеш крава ?
julia
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии