начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Делото Ставийски на живо по телевизията - защо не!!!!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Делото Ставийски на живо по телевизията - защо не!!!!!

Мнениеот toti99 » 20 Яну 2008, 12:00

Преди години в САЩ имаше дело О.Симпсън което беше предавано пряко по телевизията . Всички заседания . Одобрението /на предаването пряко / беше почти пълно.
Мисля , че и тук одобрението ще бъде почти пълно. Пускам питането защото не знам дали може да има пречки от правно-процедурна гледна точка. Вие сте специалистите по тази материя затуй Вас питам за процедурата.

Аз иначе съм 100% да се дава пряко по телевизията. Ще бъде много любознателно и любопитно едновременно.
toti99
Потребител

100% съгласен

Мнениеот kojcho » 20 Яну 2008, 12:10

Подкрепям предложението. Дори имам предложение излъчването да стане за сметка на лимита от време предвиден за предаване на парламентарния контрол!

Всъщност, делото на Ставийски ....не е само то за публично показване. Съдебните заседания за много по-големи престъпници също трябваше да са публични :!:
kojcho
Нов потребител

''

Мнениеот Iv3lina » 31 Яну 2008, 02:46

Какво дело?!?! Ще се гледа по бързата процедура (то се разгледа вече), с това си искане, както и с признанията си, Ставийски си гарантира условна присъда, при това смешна по мое мнение. Иначе като цяло идеята за публичност на дела като цяло е много хубава, ще е доста полезно най-малкото за бъдещи юристи като мен :) Аз съм "за" с двете ръце..
Iv3lina
Нов потребител

Назад към Общи дискусии