- Дата и час: 24 Яну 2025, 09:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Смяна на предмет на дейност на ООД
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на предмет на дейност на ООД
Налага ми се да сменя предмета на дейност на ООД и не знам какви точно документи трябва да приготвя и какви такси да заплатя в съда. Ще съм благодарен ако някой може да ми каже.
- s.kanev
- Нов потребител
смяна предмет на дейност
За целта се попълва заявление по образец на Агенция по вписванията
и го подавате там. В него за изброени документите, които трябва да приложите.
и го подавате там. В него за изброени документите, които трябва да приложите.
- utinonabuti
- Младши потребител
Re: Смяна на предмет на дейност на ООД
s.kanev написа:Налага ми се да сменя предмета на дейност на ООД и не знам какви точно документи трябва да приготвя и какви такси да заплатя в съда. Ще съм благодарен ако някой може да ми каже.
А това ООД къде си раздава безплатно продукцията ?
Когато започнете да раздавате и ние ще Ви отговорим ...
- double
- Нов потребител
double написа:s.kanev написа:Налага ми се да сменя предмета на дейност на ООД и не знам какви точно документи трябва да приготвя и какви такси да заплатя в съда. Ще съм благодарен ако някой може да ми каже.
А това ООД къде си раздава безплатно продукцията ?
Когато започнете да раздавате и ние ще Ви отговорим ...
За всеки влак си има пътници. Вашата продукция се продава или на хора които нямат време сами да си я вършат или на хора които ги мързи достатъчно много за да не я направят. А и стига да има желание човек може да си набави необходимата информация ще се поразходи из града малко по институциите и ще разпита. На мен това ми е стъпка 2.
- s.kanev
- Нов потребител
За всеки влак си има пътници. Вашата продукция се продава или на хора които нямат време сами да си я вършат или на хора които ги мързи достатъчно много за да не я направят.
Точно в това Ви е проблема.Правото да се опитват да го разбират и работят и капиталистите.Ей,човече,ние учим по 5г. и пак има неясноти... и връщения.Не знам вие как с това желание само ще се справите.
Аз съм убедена,че минимум 3 пъти ще ви върнат,докато си подадете документите в АВ.
Съвет:има разлика между информацията и конкретните действия.При инфото не всичко,което се казва от служители на институции е вярно,особено ако те не са юристи.Докато при конкретните действия-ето там личи професионализма и познанието на въпроса Защо се прави така и защо това е необходимо???
Препоръка:не бъдете толкова самоуверен в област,която е много дълбока и в която можете да затънете!!!
Точно в това Ви е проблема.Правото да се опитват да го разбират и работят и капиталистите.Ей,човече,ние учим по 5г. и пак има неясноти... и връщения.Не знам вие как с това желание само ще се справите.
Аз съм убедена,че минимум 3 пъти ще ви върнат,докато си подадете документите в АВ.
Съвет:има разлика между информацията и конкретните действия.При инфото не всичко,което се казва от служители на институции е вярно,особено ако те не са юристи.Докато при конкретните действия-ето там личи професионализма и познанието на въпроса Защо се прави така и защо това е необходимо???
Препоръка:не бъдете толкова самоуверен в област,която е много дълбока и в която можете да затънете!!!
- punisher
- Потребител
Прав сте, но май така е в повечето професии - но не бъркайте завинтването на крушка с ел. инженерството - не мислете, че правото е да смените предмета да дружеството си. А и ако регистрацията ви беше направена от юрист - вероятно дейностите щяха да бъдат в по-голям обхват, да не се сменя тотално обхвата и др.под.
Иначе отидете на страницата на Агенцията по вписванията и тама има указания, подробни. Но с това не ставате юрист, но пък можете да се похвалите, че сте свършии работата на юриста, а пък той 5 години е учил.
Иначе отидете на страницата на Агенцията по вписванията и тама има указания, подробни. Но с това не ставате юрист, но пък можете да се похвалите, че сте свършии работата на юриста, а пък той 5 години е учил.
- ksm321
- Младши потребител
s.kanev написа: А и стига да има желание човек може да си набави необходимата информация ще се поразходи из града малко по институциите и ще разпита. На мен това ми е стъпка 2.
Приятни разходки ! И не ни занимавайте повече с наглата си персона !...
- ended
- Нов потребител
punisher написа:За всеки влак си има пътници. Вашата продукция се продава или на хора които нямат време сами да си я вършат или на хора които ги мързи достатъчно много за да не я направят.
Извинявам се н хората които са се засегнали, но това е просто мнение, което не натяквам на никой. Нямам абсолютно никакво намерение да ви взимам хляба, просто обичам сам да си върша нещата. Не съм юрист, най-вероятно никога няма да бъда, дори не мога и да се похваля, че съм свършил работата на такъв. Уважавам труда на хората, които учат и се стремят да постигнат нещо, но не уважам хората които правят неща единствено и само с цел финансова изгода.
Благодаря на utinonabuti за информацията.
До ksm321:
не го бъркам напълно осъзнавам, че това е една дреболия и не претендирам да съм вещ в тази област. Аз лично уча за инженер и не съм никакъв капиталист, както ме обвиняват. По-скоро необходимостта ме принуждава да имам фирма за да мога да извършвам дейността с която искам. Аз си оправих документите за фирмата, както правилно предположихте, и противно на очакванията не ме върнаха нито веднъж. Тогава точно този предмет на дейност си ми вършеше идеална работа, само че сега се появиха нови неща които налагат промяна. Това е причината.
Пожелавам успех на всички и не се обременявайте с омраза.
- s.kanev
- Нов потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|