- Дата и час: 24 Яну 2025, 11:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Съжителството с него крие потенциална опасност от зараза...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Съжителството с него крие потенциална опасност от зараза...
Здравейте, разведена съм и с бившият ми съпруг до преди два дни живеехме заедно заради запазеното ни право на ползване на маломерното жилище, което преди време дарихме на дъщеря ни. Той продължи да се държи странно, проявяваше непоносим психически тормоз над нас, поради което с адвокатката ми заведохме и спечелихме дело за защита от домашно насилие (психическо). Съдът го отстрани за срок от 10 месеца със забрана за...знаете я, да не ви отегчавам. Едва сега, днес научих - всички са знаели, само аз не, че е гей. Това обяснява цялостното му поведение, още не можем да се зарадваме на спокойствието в къщи, в шок сме от всичко преживяно и факта, че сме могли да бъдем заразени от коварния хепатит. Моля ви, споделете мнението си по тоя въпрос - какво ни очаква след 10 месеца, когато той най-вероятно ще се върне при нас? Това е отвратителната истина, но е много трудна за доказване, бихте ли ми помогнали?:(
- MariLena
- Нов потребител
Кощунство е точно на 02.02. да се намеква , че гейовете са обезателно болни от коварен хепатит:)))))))))
- Karakochev
- Потребител
Първо, хомосексуализмът не е болест/ може би само по Разписанието на болестите в системата на МО, когато се определя годността за военна служба имаше нещо такова/, второ, не е заразен, трето, не всички гейове страдат от хепатит А, Б, С , Д.....Рискова група са, но не повече от наркомани, лица упражняващи медицинска професия, като хирурзи, мед.сестри, стоматолози и др.такива, които имат контакт с чужди телесни течности по занятие.
Вашият проблем е насилие, а не хомосексуализъм.
Най-добре се върнете при адвоката си /който си разбира от семейно право/след 10 месеца, ако нещата не са наред, и помислете за ревизия на въпросите за ползването на семейното жилище, с оглед интересите на децата и възпитанието им, както и ако се налага- пак за мерки по Закона за защита от дом.насилие.Т.е. мислете практично за непосредствените си проблеми, а не как да накажете бившия, че е бил гей , пък не Ви е споделил.Радикални мерки - тип да го затворите в резерват за себеподобни- не можете да вземете.
А това, че с хомосексуализма сте си обяснили много неща- е , радвайте се, че все пак сте получили разумно обяснение на нечие поведение, защото не всички го получаваме
Вашият проблем е насилие, а не хомосексуализъм.
Най-добре се върнете при адвоката си /който си разбира от семейно право/след 10 месеца, ако нещата не са наред, и помислете за ревизия на въпросите за ползването на семейното жилище, с оглед интересите на децата и възпитанието им, както и ако се налага- пак за мерки по Закона за защита от дом.насилие.Т.е. мислете практично за непосредствените си проблеми, а не как да накажете бившия, че е бил гей , пък не Ви е споделил.Радикални мерки - тип да го затворите в резерват за себеподобни- не можете да вземете.
А това, че с хомосексуализма сте си обяснили много неща- е , радвайте се, че все пак сте получили разумно обяснение на нечие поведение, защото не всички го получаваме
- kpavlova
- Активен потребител
Напълно съгласен съм с мнението на MariLena. Защо смятате, че като съпругът Ви е гей и непременно е заразен, а и съм малко далече от мисълта, че Ви е тормозил психически. След като е гей защо ще се занимава с Вас, но може и да не съм прав всеки човек си е различен. Сега знам какво ще си помислят много хора за следващите ми думи, но все пак ще ги напиша. Имам познати гейове и не са изобщо по - различни от останалите ми познати (аз не съм гей) даже на моменти са можеш да разчиташ повече на тях отколкото на т.нар. "нормални" мои познати. Така, че замислете се дали това не е някакво оправдание от Ваша страна да оправдаете непоносимостта си към гейовете или по специално към Вашия съпруг. Струва ми се, че това, че е гей (според Вас) няма абсолютно никакво правно значение . Замислете се и разберете за пред себе си, че е така просто не Ви го казвам в прав текст за да помислите сама. И още нещо със съвременната защита на хората от такива групи за които Вие изобщо не искате да си помисляте, защото без да се обиждате не можете да ги разберете и ги нямате за хора ще бъде още по - трудно да успеете да убедите някой съдия само на това гейско основание по - добре измислете нещо друго.
- pdimitrow
- Потребител
MariLena,
по мое мнение трябва да направите необходимото за да не живеете повече заедно.
Какво правят гейовете си е тяхна работа ,но едва ли дъщеря ви ще се чувства приятно,когато на улицата й казват,че баща й е "............".
За мен е крайно безумно да се дава възможност на гейове да имат "деца", да бъдат "родители".
Или вие напускате апартамента - или той.
по мое мнение трябва да направите необходимото за да не живеете повече заедно.
Какво правят гейовете си е тяхна работа ,но едва ли дъщеря ви ще се чувства приятно,когато на улицата й казват,че баща й е "............".
За мен е крайно безумно да се дава възможност на гейове да имат "деца", да бъдат "родители".
Или вие напускате апартамента - или той.
- stroitel
- Потребител
Re: Съжителството с него крие потенциална опасност от зараза
Здравейте Марилена,
Ще ви отговоря като жена на жена:Никой няма право да принася другиму венерически заболявания.Наказуемо е,потърси в НК.
Разбирам за погнусата ти,но не само от хепатит може да се разболее всеки човек,има и гъбички ,и сифилис и още много други неприятни..
Първо обаче вие трябва да се разболеете ,за да имате основание да го съдите,изгоните или докажете.
Дори и гей да е ,много зависи от личната му хигиена и навици,за които само вие сте компетентна,не трябва водещото да е ужасът че сте разбрала за връзките му,а все пак да си спомните и хубавите дни които сте преживяли с него докато е бил любящ съпруг и мъж.Нали жената се грижи за чистотата в семейството,нали жената познава своя съпруг,нали много семейства все повтарят на децата си за риска от правене на секс без презерватив??!!
Поговори с позната докторка или медицинска сестра,поне да се успокоиш.
Ще ви отговоря като жена на жена:Никой няма право да принася другиму венерически заболявания.Наказуемо е,потърси в НК.
Разбирам за погнусата ти,но не само от хепатит може да се разболее всеки човек,има и гъбички ,и сифилис и още много други неприятни..
Първо обаче вие трябва да се разболеете ,за да имате основание да го съдите,изгоните или докажете.
Дори и гей да е ,много зависи от личната му хигиена и навици,за които само вие сте компетентна,не трябва водещото да е ужасът че сте разбрала за връзките му,а все пак да си спомните и хубавите дни които сте преживяли с него докато е бил любящ съпруг и мъж.Нали жената се грижи за чистотата в семейството,нали жената познава своя съпруг,нали много семейства все повтарят на децата си за риска от правене на секс без презерватив??!!
Поговори с позната докторка или медицинска сестра,поне да се успокоиш.
- izymena
- Потребител
Здравей, Марилена! Мисля, че разбирам психическото състояние, в което се намираш. Поддържам мнението на stroitel, много умно го е казал. Премисли всичко отначало, помисли какво би могла да направиш, но да не допуснеш той да се върне отново при вас. За децата ще бъде ужасно! Някой по-горе те съветва след посочения период на забрана да доближава жилището ви да се обърнеш към същата адвокатка, която е в течение на проблема ти. Все ще измисли нещо, след като споделиш новото, което си разбрала. Явно той ви е тормозел, защото е бил сигурен, че ти нищо не знаеш. Кажи му, че всички в семейството знаете, мисля си, че ще се притесни и сам няма да пожелае да живее повече при вас. Успех!
- variniq
- Младши потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|