- Дата и час: 24 Яну 2025, 11:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Защо мъжете са ТОЛКОВА ДОВЕРЧИВИ??? :(
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
72 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Ехооо !
МЪЖКАТА ЧАСТ от населението на форума
Мерки
надморска височина - 170 см.
тегло в кг. /сутрин/- 65 г.
об. гр. 105 см.
об. т. 65 см.
об. х. 110 см.
коса - кестенява
очи зелени
Това са ми мерките след последната пластична операция!
Размера на бюста е леко спаднал, понеже силикона се свива от студа....
Но затова пък като спадне размера на бюста се повишава интелигентността- ;
Да добавя - никъде на споменавам танци и секс и не твърдя че имам мъж - единствения може да е син, може да е брат, приятел или нещо друго от мъжки род..../защо не мъжка костенурка/
Специално за satir - и аз така ги обичам, пържолките може да са от свинско - големите, от телешко - по- малките и от пилешко да са мънички хапчици...
Бон апети...
МЪЖКАТА ЧАСТ от населението на форума
Мерки
об. гр. 105 см.
об. т. 65 см.
об. х. 110 см.
коса - кестенява
очи зелени
Това са ми мерките след последната пластична операция!
Размера на бюста е леко спаднал, понеже силикона се свива от студа....
Но затова пък като спадне размера на бюста се повишава интелигентността- ;
Да добавя - никъде на споменавам танци и секс и не твърдя че имам мъж - единствения може да е син, може да е брат, приятел или нещо друго от мъжки род..../защо не мъжка костенурка/
Специално за satir - и аз така ги обичам, пържолките може да са от свинско - големите, от телешко - по- малките и от пилешко да са мънички хапчици...
Бон апети...
- vili_spasova
- Потребител
vili_spasova написа:Мерки
об. гр. 105 см.
об. т. 65 см.
об. х. 110 см.
коса - кестенява
очи зелени
Всред форумното народонаселение от по детски доверчиви индвиди се разпространява мълвата, че Инспектор_МВР е направил фоторобот... Обадете се сега и получете тези взривяващи скуката на форума кадри!!! Само сега!!! Плащате три - получавате две!!!!
- Clavdivs.
- Потребител
spasova, разтовари и тук за повече шансове: http://zapoznanstva.start.bg/ и дай линка да огледаме.
Ако си хубава, може и да ми сготвиш.
Ако си хубава, може и да ми сготвиш.
- cvetana
- Младши потребител
цеце, аре нема нужда.... аз тук съм се запознал с доста хорица... нещо лошо? форум като форум.... освен друго хората се и запознават.. понякога .... а не отказвам така предложената рецепта от вили...
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
-
satir, тебе па кой изобщо та пита нещо, че се вреш където не ти е работата? Или и ти си от село кат Величка?
- cvetana
- Младши потребител
охооо - Вили, ако заформяш хубави селски манджички, то сатирчо си намери сериозна конкуренция в мое лице
-
hasplu - Потребител
не видех наоколо отправен към тебе въпрос.cvetana написа:satir, тебе па кой изобщо та пита нещо, че се вреш където не ти е работата? Или и ти си от село кат Величка?
то миличка селото не е у адресната регистрация.... некои си го носите под косите....
-
Мила колежке Цветана,
1. Много мъже и жени са ми казвали че съм хубава:) - Приемаме го за безспорен факт:)
2. Готвя много добре, защото това ми е хобито и единственият порок - казах по- горе че нямам други недостатъци- не пуша и не пия алкохол само бира или бяло вино и то много рядко - Приемаме го за безспорен факт:) а да, и не ходя по мъже и по жени... те ходят по мен.
Сега остава Вие да покриете МОИТЕ изисквания за ГОРЕПОСОЧЕНИЯ ЕДИНСТВЕН - ЗА ДА МОГА ДА ВИ СГОТВЯ според обявеното по- горе:) от ВАС ЖЕЛАНИЕ - което приемам и като оферта ...
1. Височина над 180 см. - ясно защо!
2. Тегло поне 90- 95 кг. пак ясно защо- не обичам слабаци.
3. Да обича руска фантастика.
И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ - ДА ПРИТЕЖАВА БРАДА ИЛИ ПОНЕ МУСТАЦИ - това не знам защо - но много си падам - а и да не забравям - задължително да е с окосмени гърди - обожавам го!
Мила Цецке, ако отговаряте на тези условия и аз ВИ харесам защо пък да не Ви сготвя?
Поздрави на всички готини мадами от форума - ей, къде сте?
1. Много мъже и жени са ми казвали че съм хубава:) - Приемаме го за безспорен факт:)
2. Готвя много добре, защото това ми е хобито и единственият порок - казах по- горе че нямам други недостатъци- не пуша и не пия алкохол само бира или бяло вино и то много рядко - Приемаме го за безспорен факт:) а да, и не ходя по мъже и по жени... те ходят по мен.
Сега остава Вие да покриете МОИТЕ изисквания за ГОРЕПОСОЧЕНИЯ ЕДИНСТВЕН - ЗА ДА МОГА ДА ВИ СГОТВЯ според обявеното по- горе:) от ВАС ЖЕЛАНИЕ - което приемам и като оферта ...
1. Височина над 180 см. - ясно защо!
2. Тегло поне 90- 95 кг. пак ясно защо- не обичам слабаци.
3. Да обича руска фантастика.
И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ - ДА ПРИТЕЖАВА БРАДА ИЛИ ПОНЕ МУСТАЦИ - това не знам защо - но много си падам - а и да не забравям - задължително да е с окосмени гърди - обожавам го!
Мила Цецке, ако отговаряте на тези условия и аз ВИ харесам защо пък да не Ви сготвя?
Поздрави на всички готини мадами от форума - ей, къде сте?
- vili_spasova
- Потребител
С всики пост-тази тема започва да ми харесва все повече и повече...
Ние, адвокатите (и юристите въобще), колкото и да изглеждаме "сухари" си имаме своите малки слабости и грехове.
Цеци, бъди снизходителна !
Ние, адвокатите (и юристите въобще), колкото и да изглеждаме "сухари" си имаме своите малки слабости и грехове.
Цеци, бъди снизходителна !
- vassilev
- Активен потребител
satir написа: не видех наоколо отправен към тебе въпрос.
то миличка селото не е у адресната регистрация.... некои си го носите под косите....
Че да не би да съм казала, че има отправен към мен въпрос бе, драги? Питах те да не се чувстваш ти като да ми отговаряш нещо?! Аааа, пак си забил в любимия ти сайт, който е публикуван в профила ти и не мислиш. Ей на, Величка от началото на темата мечтае за мъж - будала и на - намери се.
А иначе селото го търси другаде. Само от село (или пълни глупачки) ги говорят такива:
1. Много мъже и жени са ми казвали че съм хубава - Приемаме го за безспорен факт
2. Готвя много добре, защото това ми е хобито и единственият порок - казах по- горе че нямам други недостатъци- не пуша и не пия алкохол само бира или бяло вино и то много рядко - Приемаме го за безспорен факт а да, и не ходя по мъже и по жени... те ходят по мен.
Ми Величке, с мустак съм, и искам да тъ пугъдиличкам тук - там, чедо... Шъ ти казвъм през цялото времи ква си ми хубавицъ и на коя фолк - фурия ми приличаш... Ша тъ изкефя ли, сладурчье?
Василев, повече от снизходителна съм. Виж кви засукани й ги говоря.
Последна промяна cvetana на 13 Фев 2008, 17:38, променена общо 1 път
- cvetana
- Младши потребител
цеца ако е толкова съблазнителен колкото описанието ще обърна резбата....
едит: ти на оня моя сайт си му прочела само името - колко повърхностно
едит: ти на оня моя сайт си му прочела само името - колко повърхностно
-
Хеххехххех, ама че веселба! Кефите ме, да знаете!
Аааа, не бе, с мъжа ми сме се смяли до сълзи на тоя сайт. Готин е. Опитвам се да те дразня малко. Ма не ми се получава. Еййй, голем смех. Дай и тука да го напраим такъв сайт.
Аааа, не бе, с мъжа ми сме се смяли до сълзи на тоя сайт. Готин е. Опитвам се да те дразня малко. Ма не ми се получава. Еййй, голем смех. Дай и тука да го напраим такъв сайт.
Последна промяна cvetana на 13 Фев 2008, 17:42, променена общо 1 път
- cvetana
- Младши потребител
cvetana написа:Хеххехххех, ама че веселба! Кефите ме, да знаете!
тц... ти мене не
-
ЦЕЦЕ, Честито зехме се!
А за ръста и теглото какво стана?
И да не забравя, какво да сготвя за довечера миличко? -
Прясно уловен ППР ли?
А за ръста и теглото какво стана?
И да не забравя, какво да сготвя за довечера миличко? -
Прясно уловен ППР ли?
- vili_spasova
- Потребител
От село си. Познах. Хех, ама че съм на кеф днес! Готини хора има навсякъде.
П.П. Имах предвид тоя пич със сайта от предната страница, забравих му ника.
Величке, до твойто село ни моа да дойда скоро. Аз съм в голямото село. Не съм мърдала от рождение.
Величке, до твойто село ни моа да дойда скоро. Аз съм в голямото село. Не съм мърдала от рождение.
- cvetana
- Младши потребител
cvetana написа:От село си. Познах. Хех, ама че съм на кеф днес! Готини хора има навсякъде.
не миличка... НЕ ПОЗНА , аз познах, живея на село, не съм ОТ село...
наистина си повърхностна.... два поста един след друг и те повърхностни.......
казах ти не ме кефиш
-
72 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|