начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Защо мъжете са ТОЛКОВА ДОВЕРЧИВИ??? :(

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот dimist » 13 Фев 2008, 17:59

Колко странно се променя темата за 5 страници.
А иначе - забелязал съм, че който закъсва за дребни суми, най лесно се прецаква.
И не наричайте бизнес дами дребни квартални мошенички, все пак става дума за някаква си бинка.
dimist
Потребител

Мнениеот satir » 13 Фев 2008, 18:09

dimist написа:Колко странно се променя темата за 5 страници.
А иначе - забелязал съм, че който закъсва за дребни суми, най лесно се прецаква.
И не наричайте бизнес дами дребни квартални мошенички, все пак става дума за някаква си бинка.
бимка по бимка.... ного бимки....... :idea:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот cvetana » 13 Фев 2008, 18:27

Ей, сладур, ти да не си балъка от историята?

Иначе нали знайш колко ми дреме, че не те кефя. Важното е, че те кефи Величка. Ша ти готви добре, а ти ша й повтаряш каква е хубавица, а че изглежда готова и на по - хард предложения.

Проблем е ако сте от различни села. Ама май не сте...

И хайде стига с тия клишета, че селянията е манталитет. Ти още малко ще кажеш, че аристократи се раждат такива. Нема такива постановки, брато. В каквато среда си пораснал (вкл. и населеното място), такъв ставаш.

П.П. Теб да не би всички във форума нещо да започнаха да те дразнят?
cvetana
Младши потребител

Мнениеот hasplu » 13 Фев 2008, 18:55

cvetana написа:Ти още малко ще кажеш, че аристократи се раждат такива.

Уаууууу - те ти една неродена аристокотка, ааа, тоест родена ненаследствена аристократка, получила благородническа титла по заслуги "За опазване чистотата на градовете от вкусните манджи" орден I-ва степен, поднесен от нашиа любим и некоронован цар, дет сите му вЕрваме :D

или както пееше моя стар и благороден приател Адриано Челентано "Селянчета.....кой ви покаааза пътя към София, селянчета....трала-ла....ла-ла-ла-ла-ла феличита, тоест селянчета...."

Вили, за манджичките си знаеш :D ако не съм те убедил, давам ТТД - 185/100, приятно окосмен на гъдите (пък и не само, ама болката от колата там не се търпи), брадичка тип катинарче, гастроном по душа и призвание :D :D :D

Clavdis, моля за официално разрешение да извадя от скритите бирени резерви на ПГ "Бира-скара" 3-4 каси Болярка светло и да се включа към пуканконагъването, полято с домъкнатата от мен светла и пенлива течвост, докато трае "рунд 6" :lol:

Обявявам конкурс да спонсорство за 5 литра чист зехтин с пехливанско приложение за "рунд 7", където участничките ще се борят голи до кръста в надуваем басейн :oops:

остава и да доизядним въпросът с авторските права върху заснетия видеоматериал от спаринга, но все ще го измислим някак

:D :D :D
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот vili_spasova » 13 Фев 2008, 20:19

Декларация

Долуподписаната:
vili /cvetana, не се казвам Величка, ще бъда много благодарна ако не ме наричате така или може бе имате някой друг предвид?!:)/
ЕГН....., л.к. №....., и т.н.т.

Декларирам:

1. Не познавам лично нито един от галантните кавалери, които се включиха с мнения по темата:)

2. Сатир и Х не са едно и също лице, въпреки че имат някои общи белези: Сатир си призна без бой е ППР, има чудесно чувсто за хумор и има всички индикации, че ще ми стане добър приятел...

дата: днешна подпис:vili
град ........
vili_spasova
Потребител

Мнениеот Clavdivs. » 13 Фев 2008, 20:20

Мда.... тъй като по така зададените критерии за да достъп до заветните манджички отговарям основно на това за килограмите /ама пък съм и доста отгоре де :wink: / та си хрупам тука пуканки и пийвам фанта "Ечемик" :wink:

hasplu имаш голяма резолюция "РАЗРЕШАВАМ!" :wink:

При такъв знаменателен мач има си хас да не преструктурираме резервите
на ПГ :wink:
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот Clavdivs. » 13 Фев 2008, 20:32

hasplu написа:Обявявам конкурс да спонсорство за 5 литра чист зехтин с пехливанско приложение за "рунд 7", където участничките ще се борят голи до кръста в надуваем басейн :oops:

Носииим:
Изображение

Ето и терена:

Изображение
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот hasplu » 13 Фев 2008, 20:45

а, домъкнах го буренцето, хем събира повече, хем директно прясно прясно от последната доставка от пивоварната

наздраве :D
Изображение
Последна промяна hasplu на 14 Фев 2008, 02:11, променена общо 1 път
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот vassilev » 13 Фев 2008, 21:47

:oops:
Уф, че е мокро ...
и е студено...

П.П. Абе как ги слагате тея снимки ???
vassilev
Активен потребител

Мнениеот Gabi1 » 14 Фев 2008, 01:21

Айде, и тука стана патаклама.... :lol: Ама и аз шя се включа. Кво да донеса?
Gabi1
Потребител

Мнениеот satir » 14 Фев 2008, 09:28

cvetana написа:Ей, сладур, ти да не си балъка от историята?

Иначе нали знайш колко ми дреме, че не те кефя. Важното е, че те кефи Величка. Ша ти готви добре, а ти ша й повтаряш каква е хубавица, а че изглежда готова и на по - хард предложения.

Проблем е ако сте от различни села. Ама май не сте...

И хайде стига с тия клишета, че селянията е манталитет. Ти още малко ще кажеш, че аристократи се раждат такива. Нема такива постановки, брато. В каквато среда си пораснал (вкл. и населеното място), такъв ставаш.

П.П. Теб да не би всички във форума нещо да започнаха да те дразнят?
бъркам или в правото се работи с доста с клишета??? еле па латински.... и никой и не помисля да ги оборва....
edit: на теб не ти дреме!? ужас.... ще направя нещо кардинално.... да, няма да се замисля даже.... места ГО.... от единя в другия крачол....
нека ти е..... нъцки.... така ти се пада :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот cvetana » 14 Фев 2008, 09:52

Ех село, селооо... Кво е тва нъцки?

Ма къде е правното в цялата тема, че не разбрах?
cvetana
Младши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии