Колко странно се променя темата за 5 страници.
А иначе - забелязал съм, че който закъсва за дребни суми, най лесно се прецаква.
И не наричайте бизнес дами дребни квартални мошенички, все пак става дума за някаква си бинка.
- Дата и час: 24 Яну 2025, 11:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Защо мъжете са ТОЛКОВА ДОВЕРЧИВИ??? :(
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
72 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
бимка по бимка.... ного бимки.......dimist написа:Колко странно се променя темата за 5 страници.
А иначе - забелязал съм, че който закъсва за дребни суми, най лесно се прецаква.
И не наричайте бизнес дами дребни квартални мошенички, все пак става дума за някаква си бинка.
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Ей, сладур, ти да не си балъка от историята?
Иначе нали знайш колко ми дреме, че не те кефя. Важното е, че те кефи Величка. Ша ти готви добре, а ти ша й повтаряш каква е хубавица, а че изглежда готова и на по - хард предложения.
Проблем е ако сте от различни села. Ама май не сте...
И хайде стига с тия клишета, че селянията е манталитет. Ти още малко ще кажеш, че аристократи се раждат такива. Нема такива постановки, брато. В каквато среда си пораснал (вкл. и населеното място), такъв ставаш.
П.П. Теб да не би всички във форума нещо да започнаха да те дразнят?
Иначе нали знайш колко ми дреме, че не те кефя. Важното е, че те кефи Величка. Ша ти готви добре, а ти ша й повтаряш каква е хубавица, а че изглежда готова и на по - хард предложения.
И хайде стига с тия клишета, че селянията е манталитет. Ти още малко ще кажеш, че аристократи се раждат такива. Нема такива постановки, брато. В каквато среда си пораснал (вкл. и населеното място), такъв ставаш.
- cvetana
- Младши потребител
cvetana написа:Ти още малко ще кажеш, че аристократи се раждат такива.
Уаууууу - те ти една неродена аристокотка, ааа, тоест родена ненаследствена аристократка, получила благородническа титла по заслуги "За опазване чистотата на градовете от вкусните манджи" орден I-ва степен, поднесен от нашиа любим и некоронован цар, дет сите му вЕрваме
или както пееше моя стар и благороден приател Адриано Челентано "Селянчета.....кой ви покаааза пътя към София, селянчета....трала-ла....ла-ла-ла-ла-ла феличита, тоест селянчета...."
Вили, за манджичките си знаеш ако не съм те убедил, давам ТТД - 185/100, приятно окосмен на гъдите (пък и не само, ама болката от колата там не се търпи), брадичка тип катинарче, гастроном по душа и призвание
Clavdis, моля за официално разрешение да извадя от скритите бирени резерви на ПГ "Бира-скара" 3-4 каси Болярка светло и да се включа към пуканконагъването, полято с домъкнатата от мен светла и пенлива течвост, докато трае "рунд 6"
Обявявам конкурс да спонсорство за 5 литра чист зехтин с пехливанско приложение за "рунд 7", където участничките ще се борят голи до кръста в надуваем басейн
остава и да доизядним въпросът с авторските права върху заснетия видеоматериал от спаринга, но все ще го измислим някак
-
hasplu - Потребител
Декларация
Долуподписаната:
vili /cvetana, не се казвам Величка, ще бъда много благодарна ако не ме наричате така или може бе имате някой друг предвид?!:)/
ЕГН....., л.к. №....., и т.н.т.
Декларирам:
1. Не познавам лично нито един от галантните кавалери, които се включиха с мнения по темата:)
2. Сатир и Х не са едно и също лице, въпреки че имат някои общи белези: Сатир си призна без бой е ППР, има чудесно чувсто за хумор и има всички индикации, че ще ми стане добър приятел...
дата: днешна подпис:vili
град ........
Долуподписаната:
vili /cvetana, не се казвам Величка, ще бъда много благодарна ако не ме наричате така или може бе имате някой друг предвид?!:)/
ЕГН....., л.к. №....., и т.н.т.
Декларирам:
1. Не познавам лично нито един от галантните кавалери, които се включиха с мнения по темата:)
2. Сатир и Х не са едно и също лице, въпреки че имат някои общи белези: Сатир си призна без бой е ППР, има чудесно чувсто за хумор и има всички индикации, че ще ми стане добър приятел...
дата: днешна подпис:vili
град ........
- vili_spasova
- Потребител
Мда.... тъй като по така зададените критерии за да достъп до заветните манджички отговарям основно на това за килограмите /ама пък съм и доста отгоре де / та си хрупам тука пуканки и пийвам фанта "Ечемик"
hasplu имаш голяма резолюция "РАЗРЕШАВАМ!"
При такъв знаменателен мач има си хас да не преструктурираме резервите
на ПГ
hasplu имаш голяма резолюция "РАЗРЕШАВАМ!"
При такъв знаменателен мач има си хас да не преструктурираме резервите
на ПГ
- Clavdivs.
- Потребител
hasplu написа:Обявявам конкурс да спонсорство за 5 литра чист зехтин с пехливанско приложение за "рунд 7", където участничките ще се борят голи до кръста в надуваем басейн
Носииим:
Ето и терена:
- Clavdivs.
- Потребител
бъркам или в правото се работи с доста с клишета??? еле па латински.... и никой и не помисля да ги оборва....cvetana написа:Ей, сладур, ти да не си балъка от историята?
edit: на теб не ти дреме!? ужас.... ще направя нещо кардинално.... да, няма да се замисля даже.... места ГО.... от единя в другия крачол....
нека ти е..... нъцки.... така ти се пада
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
72 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|