7777777 написа:Извън темата - към togeor:
Интересно ми е в кой юридически факултет са Ви приели с Вашия правопис...
Там където са най големите некадърници - В. Търново
|
|
7777777 написа:Извън темата - към togeor:
togeor написа:7777777 написа:Извън темата - към togeor:
7777777 написа:togeor написа:7777777 написа:Извън темата - към togeor:
Благодаря за отговора. Очевидно в ЮФ на СУ не споделят това мнение, след като допускат преместване в специалност "Право" единствено и само на студенти от СУ и ВТУ. Хвала!!!
d_d написа:
Лично аз помня когато преди 1989 бяха започнали да избиват кучетата - ловните дружинки стреляха из селата, а покрай пътищата съм виждал камари от трупове - доказателство, че само Космоса и човешката простотия са безгранични. Както виждаш избиването не е помогнало.
izymena написа:Иначе са ми казали как мога да изкормя куче,стискам си в юмрук ръката и като тръгне да ме хапе я натиквам до гръкляна,а то неможе да затвори челюстта,и поря с най-големия ключ,отдолу нагоре,червата за назидание,после една свещица да намери покой беса му.
togeor написа: баща му го е убил, майче с някакво малокалибрено оръжие
vili_spasova написа:Сега се сещам и за ВИЕТНАМЦИТЕ - тези мили и услужливи "другари" ... да си внесем малко от тях и проблема се рашава от самосебе си ...
ivankavrakov написа:vili_spasova написа:Сега се сещам и за ВИЕТНАМЦИТЕ - тези мили и услужливи "другари" ... да си внесем малко от тях и проблема се рашава от самосебе си ...
До колкото си спомням, преди седмица или две се подписа някаква спогодба с братски Китай за внос на работна ръка. Тя ще реши не само проблемите с намаленото работоспособно население у нас, но и с бездомните кучета.
Евала на МС - един куршум, две кучета!
И сега сериозно.
Не понасям псевдоприродозащитници. Но за жалост няма как поне за сега да се отървем от тях.
d_d написа:Определено Вашето психическо здраве трябва да стане приоритет на съответните специалисти. Отнася се и за останалите Ви съмишленици.
Що за изрод трябва да бъдеш, че да разпръснеш отрова из квартала ?!? Ами ако случайно някое дете попадне на нея преди кучетата?!?
Или ще вземеш да стреляш по тях ? Скоро имаше случай, където един такъв идиот простреля племенника си вместо кучето.
Може би трябва и Вие да я свършите така ?
SteelDragon написа:Много ми е интересно кой може да те спре, ако решиш да ги отстреляш. Или вечер си ги прибира у тях тия кучета! Минаваш в 3 часа, теглиш им по един куршум и се прибираш. Няма да има кой да те напсува.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 52 госта