- Дата и час: 03 Фев 2025, 14:05 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Към модератора
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
Към модератора
Търговския закон не може да се отваря повече от седмица.Моля да бъде оправен!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Re: Към модератора
REVOLUTION написа:Търговския закон не може да се отваря повече от седмица.Моля да бъде оправен!
Та купете си го,да не е Ви е длъжен модераторът.
Или напишете в Гугъл "Търговски закон"
- Гост
Разбира се ,че не ми е длъжен , затова съм писал "моля".Разбира се ако искат да го оправят.Вие по-добре не се доверерявайте на редакциите в GOOGLE , то не че lex са длъжни или носят някаква отговорност за верността или актуалността на законите , но ако искат да останат най-популярния юридически сайт.....
Последна промяна REVOLUTION на 14 Мар 2008, 15:39, променена общо 2 пъти
- REVOLUTION
- Активен потребител
Той го има,но просто това е смисъла на LEX.BG.Да можеш да ползваш навсякъде с лаптопа,а не да мъкнеш книжките колега.
Но това май още ви е чуждо предвид статуса ви на студент.
- punisher
- Потребител
advokat_nikolov написа:punisher написа:Той го има,но просто това е смисъла на LEX.BG.Да можеш да ползваш навсякъде с лаптопа,а не да мъкнеш книжките колега.
Ей такива като Вас замениха книгата с интернета :P
Брошурата , на която е отпечатан закона , не е книга!
- REVOLUTION
- Активен потребител
punisher написа:Той го има,но просто това е смисъла на LEX.BG.Да можеш да ползваш навсякъде с лаптопа,а не да мъкнеш книжките колега.
Пък и ако успееш да се логнеш към unsecured wireless на път за съдебната палата - най-добре. Ама студент от къде може да знае.... предимствата на техниката
- milisto.jur
- Младши потребител
Re: Към модератора
razum написа:REVOLUTION написа:Търговския закон не може да се отваря повече от седмица.Моля да бъде оправен!
Колега,
Ако искате ще Ви го изпратя на лични!
Пишете и на лични, за да не товарим форума...
Колега много ви благодаря , аз го имам на книжка , но просто свикнах когато съм в кантората , да използвам на lex законите, нямам за цел да товаря форума , просто може и в lex , да не са забелязали и затова писах.
- REVOLUTION
- Активен потребител
REVOLUTION, не се отваря също и НК. Ако Ви е необходимо, ще ви пратя цяла информационна система. От опит обаче зная, че когато отговаряш по зададени въпроси във форума, по удобно е да ползваш поставените тук закони.
Да преписваш членовете от печатна книжка, определено е непрактично, пък и глупаво, бих казала...
Книжките са за с.з, по последна информация и за конкурсни изпити
Ако нсе пак не Ви се отваря тук:
http://www.index.bg/business.php
Да преписваш членовете от печатна книжка, определено е непрактично, пък и глупаво, бих казала...
Книжките са за с.з, по последна информация и за конкурсни изпити
Ако нсе пак не Ви се отваря тук:
http://www.index.bg/business.php
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
в dir.bg също ги има законите. може да ги ползвате от там. както каза колегата НК не се отваря а също 2-та ГПК
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
Последна промяна kalahan2008 на 15 Юни 2008, 21:54, променена общо 1 път
- kalahan2008
- Активен потребител
Не съм по темата със законите, но съм с въпрос към МОДЕРАТОРА:
преди два дни пуснах темата - продажба на недвижим имот по новия ГПК, в момента темата я няма,а имаше мнениа по нея. Каква е причината тя да бъде свалена от форума?
преди два дни пуснах темата - продажба на недвижим имот по новия ГПК, в момента темата я няма,а имаше мнениа по нея. Каква е причината тя да бъде свалена от форума?
- Liamar
- Младши потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|