basario написа:Вече е готов сайта на инициативния граждански комитет"За справедливо съдопроизводство"-Благоевград.В него може да изразите мнение,да се запознаете с главната информация по случая,коментари от медиите,качени са видеозаписи с участието на петимата полицаи и други интересни материали.
http://www.savejustice.org
Подкрепям.
Руптура на аортата,без мускулни травми /инфото е от сайта ви/е заболяване и доколкото ми е известно никой наркоман не се интересува от здравето си и не предприема мерки за лечението което е трябвало да направи БОКЛУКА.Ненавременно лечение неминуемо води до бърза смърт в близките 3-4 години.В някои случаи е наследствено заболяване.
Тоя само от гняв се пече в ада,а нека са следователите да го пуснат от там заради всичките му престъпления и постановки.
http://www.geocities.com/buryan_kirov/aneurysm.htm
Колко ли години щяха да му дадът за всички потърпевши,смъртности по даже внимание с което е запознат,за всичките незаконни дейности.
Ей и в смъртта си мошенник,тц,тц,тц
И ония кокошки свидетелките,колко ли момичета са прекарали,колко ли майки са разплакали.Все пак тоя урод се отърва без присъда.
А бизнеса явно му продължава,с което бащата воюва
За грешно тълкуване на експертиза/която само уточнява причината на смъртта/,съдията получава ли години?!Нееее,колкото получи и Ани Каракашева за подкупите си в районен съд,отиде една пряка по-надолу в същия съд.
Не само подписка за полицаите,ами и референдум за сваляне имунитета на съдиите,трябва.Защото не само на мен,на повечето ни се струва,че съдиите извършват престъпление против длъжностните лица и некомпетентността на вещите лица.Как точно е настъпила смъртта след като няма разкъсвания на мускулите,съответно няма удар за да ги разкъса?
Потресена съм,от цялата ситуация Благоевград и околностите явно няма кой да ги защити вече..
Абе няма ли полицията да си направи вече отчет кой от мафиотите,от какви заболявания страда,че то както е тръгнало някой може да си е пуклясъл и хоп след пет минути "Респект",хайде още петима за страх на народа