начало

Висшият адвокатски съвет настоя за бърза и адекватна проверка и пълна публичност по сигнала на съдия Петров Висшият адвокатски съвет настоя за бърза и адекватна проверка и пълна публичност по сигнала на съдия Петров

подкрепа за осъдените на 91 години полицаи

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: подкрепа за осъдените на 91 години полицаи

Мнениеот izymena » 21 Фев 2008, 19:54

basario написа:Вече е готов сайта на инициативния граждански комитет"За справедливо съдопроизводство"-Благоевград.В него може да изразите мнение,да се запознаете с главната информация по случая,коментари от медиите,качени са видеозаписи с участието на петимата полицаи и други интересни материали.

http://www.savejustice.org

Подкрепям.
Руптура на аортата,без мускулни травми /инфото е от сайта ви/е заболяване и доколкото ми е известно никой наркоман не се интересува от здравето си и не предприема мерки за лечението което е трябвало да направи БОКЛУКА.Ненавременно лечение неминуемо води до бърза смърт в близките 3-4 години.В някои случаи е наследствено заболяване.
Тоя само от гняв се пече в ада,а нека са следователите да го пуснат от там заради всичките му престъпления и постановки.
http://www.geocities.com/buryan_kirov/aneurysm.htm
Колко ли години щяха да му дадът за всички потърпевши,смъртности по даже внимание с което е запознат,за всичките незаконни дейности.
Ей и в смъртта си мошенник,тц,тц,тц
И ония кокошки свидетелките,колко ли момичета са прекарали,колко ли майки са разплакали.Все пак тоя урод се отърва без присъда.
А бизнеса явно му продължава,с което бащата воюва :roll:
За грешно тълкуване на експертиза/която само уточнява причината на смъртта/,съдията получава ли години?!Нееее,колкото получи и Ани Каракашева за подкупите си в районен съд,отиде една пряка по-надолу в същия съд.
Не само подписка за полицаите,ами и референдум за сваляне имунитета на съдиите,трябва.Защото не само на мен,на повечето ни се струва,че съдиите извършват престъпление против длъжностните лица и некомпетентността на вещите лица.Как точно е настъпила смъртта след като няма разкъсвания на мускулите,съответно няма удар за да ги разкъса?
Потресена съм,от цялата ситуация Благоевград и околностите явно няма кой да ги защити вече..
Абе няма ли полицията да си направи вече отчет кой от мафиотите,от какви заболявания страда,че то както е тръгнало някой може да си е пуклясъл и хоп след пет минути "Респект",хайде още петима за страх на народа :evil:
izymena
Потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 22 Фев 2008, 10:04

Най-хубавата част от живота ми- младостта ми - до 40г., мина в полицията и се чувствам, като че ли съм се родил полицай. Но тогавашната полиция и днешната имат съвсем малка база за сравнение. Тогава хората и цигара не вземаха от непознат, а сега някои дори си искат. Не всички. Но свестните понякога ги мислят за некадърни да се възползват и по тази причина и от тях много се поддават на пороците. А боят увлича и тези, които иначе не биха си го позволили. На някои са им слаби ангелите и бързо се палят и озлобяват. Другите - гледат, гледат, пък се включат и те. Някои пък се изживяват като много велики и всесилни. Виждал съм как един шмульо, който и тогава беше и сега си е негодник, макар вече да не е полицай, защото го изгониха, бие вързан човек. И то с наслада. Тогава отказах да свидетелствам против него, защото всички щяха да ме гледат накриво заради професионалната солидарност. Но и тогава и сега такива постъпки ме отвращават.
А момчетата, които ги съдят, ако не са виновни и не се докаже вината им, ще ги пуснат и без нашата подкрепа, а пък ако са виновни, ще ги осъдят. Съчувствам им, но не мога да им помогна. Лошото е, че когато има нещо обвинително срещу тях, се вдига невъобразим шум по медийте, а когато скоро отмениха осъдителното решение и върнаха делото за ново разглеждане, едва се чу.
Не може да се каже, че полицаите са лоши, както и не може да се каже, че полицаите са дабри. Има и добри и лоши полицаи. Като всички нас, като всички хора. Колегата -курсант-инспектор още е в чистия си романтичен период. Приятен период. Ако можех да се върна отначало, пак от там бих тръгнал.
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 20 Мар 2008, 10:01

Преди се гордеех, че съм част от системата на МВР, по точно- офицер в полицията.
Днес се радвам, че към днешна дата вече не съм там и дори вече отдавна не съм там. По никакъв начин не мого да нося негативите на днешните престъпници в системата. Полицайчетата с побоя ме възмущават, ако наистина са виновни, но от арестуваните вчера шефове съм много, много възмутен, дори отвратен. При такива началници какво да правят редовите полицаи?
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот Barona » 21 Мар 2008, 01:24

Да подкрепям комплексари, които които бият вързани хора?Това е правен форум, а не форум посветен на култ към психопати, такива има само в САЩ май?Бил съм свидетел на същите сцени, които е описал колегата, много е смешно, обаче когато същите "топченгета" раболепничат пред наркодилълите, за почерпка с четвъртинка "бело" :evil: , полиция, да им ....... на полицията.
Veritas odium parit
Barona
Младши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии