начало

Постановлението по случая със съдия Мирослав Петров: Престъпление няма, но може да има дисциплинарно нарушение Постановлението по случая със съдия Мирослав Петров: Престъпление няма, но може да има дисциплинарно нарушение

ДОЗНАТЕЛИ И ОРЪЖИЕ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ДОЗНАТЕЛИ И ОРЪЖИЕ

Мнениеот zdravkoshopov » 21 Мар 2008, 12:40

С МОИ ПРИЯТЕЛИ ИМАМЕ СПОР ОТНОСНО ДОЗНАТЕЛЯТ ИМА ЛИ ЗАЧИСЛЕНО ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ, ИЛИ НЕ? АЗ МИСЛЯ, ЧЕ НЯМА. КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ТОВА?
zdravkoshopov
Потребител

Мнениеот stefka79 » 21 Мар 2008, 12:50

8) Ивмат зачислено такова
stefka79
Нов потребител

Re: ДОЗНАТЕЛИ И ОРЪЖИЕ

Мнениеот bella » 21 Мар 2008, 14:28

zdravkoshopov написа:С МОИ ПРИЯТЕЛИ ИМАМЕ СПОР ОТНОСНО ДОЗНАТЕЛЯТ ИМА ЛИ ЗАЧИСЛЕНО ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ, ИЛИ НЕ? АЗ МИСЛЯ, ЧЕ НЯМА. КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ТОВА?

Като служители на МВР имат право да носят такова,друг е въпроса дали ще се възползват от това си право :wink:
bella
Нов потребител

Мнениеот zdravkoshopov » 21 Мар 2008, 14:37

Задължително им зачисляват или имат право да се възползват от него?
zdravkoshopov
Потребител

Мнениеот Karakochev » 21 Мар 2008, 15:54

На мен ми е по-интересно имат ли дознателите зачислени компютри , принтери и Интернет ; и какви:))
Karakochev
Потребител

Мнениеот dinev » 21 Мар 2008, 18:17

Имат си и оружие, което адължително им се зачислява, и компютри, и принтери. Само че за офис техниката трябва малко повечко мрънкане, и работата става. Работи се по въпроса със секретарките :wink: . Е, поне за сега им стиган и готините колежки :P
Blessings upon the throne of tyranny
dinev
Потребител

Мнениеот Inspector_MBP » 21 Мар 2008, 19:32

Пистолети - зачисляват се ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !
Пишеща машина - обикновено се зачислява служебна. В редки случаи, същата дори работи.
Компютри - който от където и както намери. Най-често дознателя прави "лична" инвестиция.
Принтери - ми като с компютрите.
Консумативи /хартия, мастило и т.н./ - като с принтерите и компютрите.
Интернет - трърдо "Нье". Поне при нас. :roll: А иначе интернет е ценен източник на информация.
Секретарки - хааххаххаххахахахаахахаахахахаа:D :D :D
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Аватар
Inspector_MBP
Потребител

Мнениеот ZELEN4UK » 22 Мар 2008, 23:25

Inspector_MBP написа:Пистолети - зачисляват се ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !
Пишеща машина - обикновено се зачислява служебна. В редки случаи, същата дори работи.
Компютри - който от където и както намери. Най-често дознателя прави "лична" инвестиция.
Интернет - трърдо "Нье". Поне при нас. :roll: А иначе интернет е ценен източник на информация.

Зачислява се оръжие, но ако дознателя прецени - може да го сдаде.
Компютри, принтери, консумативи / в.т.число и хартия / - се осигуряват от дознателя за негова сметка
ZELEN4UK
Нов потребител

Мнениеот diaida » 22 Мар 2008, 23:47

ZELEN4UK написа:
Inspector_MBP написа:Пистолети - зачисляват се ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !

Зачислява се оръжие, но ако дознателя прецени - може да го сдаде.
Компютри, принтери, консумативи / в.т.число и хартия / - се осигуряват от дознателя за негова сметка

Е, как без компютри и интернет :shock: . Никой ли не им отпуска средства да си закупят ?! Не за в къщи, ама за в работата поне.
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот sarbijanac » 22 Мар 2008, 23:47

ZELEN4UK написа:.....Компютри, принтери, консумативи / в.т.число и хартия / - се осигуряват от дознателя за негова сметка

Както в адвокатските офиси значи...Ами тогава да им признават и приспадат от данъчните удръжки и по 25 % нормативно-признати разходи :roll: :roll: :roll: :roll:
sarbijanac
Активен потребител

Re: ДОЗНАТЕЛИ И ОРЪЖИЕ

Мнениеот izymena » 23 Мар 2008, 00:10

zdravkoshopov написа:С МОИ ПРИЯТЕЛИ ИМАМЕ СПОР ОТНОСНО ДОЗНАТЕЛЯТ ИМА ЛИ ЗАЧИСЛЕНО ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ, ИЛИ НЕ? АЗ МИСЛЯ, ЧЕ НЯМА. КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ТОВА?

Възможно е да има,но само на работното място да му го зачисляват или там квото.
То от костюма не се вижда разбира се и ако някой комшия иска да го обвини в саморазправа с оръжие/тоест да излъже/ не е сигурен ли?От сакото ли? :wink: :lol: :lol: :lol:
В нашия блок имаше случай с дете и родители,обвиниха полицай че се е заканвал и вадил оръжие,но майката на детето не видя дата на жалбата,може полицая да е бил на работа или извън населеното място,или пък да си е оставил оръжието в местоработата,не се упоменаваше само какво може да е било оръжието -пушка,карабина,или пистолет карабамлия или обикновен :lol: :lol: :lol:
Същото дете което насилваше детето на полицая,след подадена жалба до кварталния/който се отнесе до психолога на у-щето/трябваше да спре гаврата,защото и жалбата му и майка му срещу полицайското семейство остана недоказана и каквито и свидетели/коинто не знаеха как бащага е бил облечен ,дали е бил с обръсната или с коса/,просто спря да ходи в у-щето на тормозеното дете/а насилничката беше от друго даскало/с нож в джоба.
Други въпроси имате ли? :wink:
Изображение
Успехът е подготовката преди да видиш възможността!
izymena
Потребител

Мнениеот ZELEN4UK » 23 Мар 2008, 00:27

Както в адвокатските офиси значи...Ами тогава да им признават и приспадат от данъчните удръжки и по 25 % нормативно-признати разходи :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote]

За съжаление тази самоиздръжка е факт
ZELEN4UK
Нов потребител

Мнениеот stoilkovst » 23 Мар 2008, 23:25

не е задължително, друг е въпроса като го получи и ако в кабинета си няма каса ,както често се случва ,къде да го държи,може би в бюрото или при някой познат
stoilkovst
Нов потребител

Мнениеот diaida » 24 Мар 2008, 00:07

Ако ме назначите за шеф на районното ето това ви купувам ВЕДНАГА !
Изображение
ОБЕЩАВАМ!
:lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот Gabi1 » 24 Мар 2008, 19:24

diaida написа:Ако ме назначите за шеф на районното ето това ви купувам ВЕДНАГА !
Изображение
ОБЕЩАВАМ!
:lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

:lol: А заповедта на Петканов???? :wink: :lol:
Последна промяна Gabi1 на 24 Мар 2008, 23:14, променена общо 1 път
Gabi1
Потребител

Мнениеот bisotipa » 24 Мар 2008, 20:56

Дознателя има зачислено служебно оръжие. аз имам Макаров, става за стрелба на къси разстояние(я, до десет метра , има осем патрона. След изстрелването на патроните става и за хвръляне. Гледам някои колеги са ентусиасти.Имап ПСМ. Това е малокалибрен пистолет , с дебалансирани куршуми. Не е препоръчителна стрелба в градски условия. Пак ги дават служебно. Гледам на места има и ТТ . Те също стават за хвръляне. по пробиват някои класове бронежилетки. Имаш и право , освен компютър и принтер , да си купиш и лично оръжие.
То е с пари. младите им е интересно, защото не са ходили войници. Носят си ги редовно. Моят си стои в касата.
bisotipa
Младши потребител

Мнениеот likes » 24 Мар 2008, 23:06

След подробното споделяне на класифицирана информация /относно въоръжението на органите на досъдебното производство/, смятам, че се налага спешна промяна на термина "Дознател". По правилно ще е "Дознатор". :wink:

Мнениеот Gabi1 » 25 Мар 2008, 00:51

Че какво чу е класифицираното на макаровеца? :lol: То такъв кютук трудно ще остане скрит, ако го носиш :wink:
Gabi1
Потребител

Мнениеот bisotipa » 25 Мар 2008, 02:50

Променям си редовно Ай Пи адреса .
bisotipa
Младши потребител

zdraveite

Мнениеот hrisi_17 » 25 Мар 2008, 16:01

privet na vsi4ki :) ! az sum o6te na 17 no opredeleno sum se zaputila po va6iqt put, bihte li me posavetvali ne6to za profesiq sledovatel! 6te sam vi blagodarna ako nqkoi spodeli ne6to po vaprosa, za yniversiteti, rabota, plusovete i minysite na tazi profesiq! blagodarq vi mnogo predvaritelno :) :) :)
hrisi_17
Нов потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии