начало

Постановлението по случая със съдия Мирослав Петров: Престъпление няма, но може да има дисциплинарно нарушение Постановлението по случая със съдия Мирослав Петров: Престъпление няма, но може да има дисциплинарно нарушение

ДОЗНАТЕЛИ И ОРЪЖИЕ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот eklekti4kata » 25 Мар 2008, 16:42

Момиченце,пиши на български и не си пъхай по пет-шест пъти въпросите където ти падне!Като искаш да ставаш следовател или дознател, почни с българския и не изпускай историята!!!Тръгвай на уроци по двата предмета още отсега, освен ако не се чувстваш силна сама да се подготвяш.Виж конспектите в различните университети и ще се ориентираш за какво става въпрос.И да не търсиш специалност следовател или дознател... :D
eklekti4kata
Потребител

Мнениеот diaida » 25 Мар 2008, 17:12

Gabi1 написа:
diaida написа:Ако ме назначите за шеф на районното ето това ви купувам ВЕДНАГА !
Изображение
ОБЕЩАВАМ!
:lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

:lol: А заповедта на Петканов???? :wink: :lol:

Доста подпухнал ми изглежда тоя човек напоследък? Бъбреците ли не са му добрееее, знам ли ... :wink: :wink: :wink:
Ние за бъбреците ще пийваме по едно, де! За лек ! :lol: :lol: :lol: :wink:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

благодаря Ви

Мнениеот hrisi_17 » 27 Мар 2008, 00:31

Разбира се, ще пиша на български! извинете ме, ако обичате! Просто сме 21 век и навсякаде се пише на латиница, и се изучават чужди езици, а щом се затруднявате да четете ще пиша на кирилица :D ! Започнала съм часни уроци от 7 клас по Български и литература както и по история! Смятам, че съм много добре подготвена за матури ( или кандидат студентски изпити,ако се наложи) но имам още две години до тогава и няма да спра да напредвам! Мисля, че " не си пъхам по пет-шест пъти въпросите където ми падне" може би грешката е моя, но повече от два пъти не съм писала в целият портал! Не преувеличаваите моля и следващият път бъдете по любезен или любезна ако обичате! По отношение на въпроса ми за следовател или дознател, мисля че згреших като споделих колебанията си с непознати и груби хора, които така или иначе не ми отговориха точно на това запитване! Все пак няма да съм неблагодарна и ще благодаря за отделеното Ви време! :)
hrisi_17
Нов потребител

Мнениеот eklekti4kata » 27 Мар 2008, 12:18

Имаш само десетина грешки в текста си.Обърни по-сериозно внимание на пунктуацията в сложните изречения и пълния член.Мисля, че само в СУ остана вид на изпита -теми. В УНСС и ПУ вече са с тестове по български за специалност право.Поздрав и не се сърди!
eklekti4kata
Потребител

хахаха

Мнениеот hrisi_17 » 27 Мар 2008, 14:50

Хахаха 10 грешки, браво на мен! :D щом сте ги видяли значи сте учител/ка по български :D :D :D :D :D :D
hrisi_17
Нов потребител

Мнениеот dinev » 27 Мар 2008, 18:39

Не е нужно да си учител, за да забележиш неграмотността. А аз, дори и при добро желание, не бих могъл да ви кажа "браво", заради толкова елементарни грешки, които допускате. Примери : "часни", "згреших". Та Вие дори не познавате правописа. Да не говорим за пунктуацията. Почти всички запетайки са изядени. Съветът ми е, че ако искате да станете дознател, или следовател, няма да е зле да сте малко по - самокритична, да не се надценявате, и да наблегнете на изучаваето на Български.
Blessings upon the throne of tyranny
dinev
Потребител

Re: благодаря Ви

Мнениеот Gabi1 » 29 Мар 2008, 00:30

hrisi_17 написа:Просто сме 21 век и навсякаде се пише на латиница, и се изучават чужди езици, :)

Аз пък, не знам защо, де хванах за това изречение.
Хриси, живеем в България и официален език е българския, пише се на кирилица /долните буквички на клавиатурата ти :lol: /. И на следователя не му трябва чужд език, назначава се преводач. Но му трябва български, правилен... Та почни от там. Това е съветът. :wink:
Gabi1
Потребител

Мнениеот dinev » 29 Мар 2008, 13:35

А може би момичето е решило да стане чат - следовател? А колкото до това, че в момента се чатело на латиница ( маймуница ), и се изучавали чужди езици, мога да кажа, че преди всичко трябва да познаваш Българския език, за да можеш да научиш и други езици.
Blessings upon the throne of tyranny
dinev
Потребител

Мнениеот bestdog » 29 Мар 2008, 14:21

Като си дам равносметка, момичето наистина май пише на чужд език, може би и не говори на български.
bestdog
Младши потребител

да

Мнениеот hrisi_17 » 29 Мар 2008, 22:40

Да, не съм българка и полагам много усилия за да науча езика перфектно още от малка! :oops: Тати е англичанин, но се преместихме тук когато бях на 7 годинки! Сега живеем в София, но често се налага да пътуваме при баба в гр.Йорк. Благодаря за съветите Ви :)
hrisi_17
Нов потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии