И тъй като обичма паричките,сега като се специализирах по Наказателно право-то трети курс ще имам доста свободно време за Търговското право.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Изображение](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e1/Euro-Banknoten.jpg/280px-Euro-Banknoten.jpg)
|
|
gery написа:Душица, ще ме извиняваш, но още нищо не си специализирал. Аз която имам 4 години стаж като адвокат и общо 8 години работя по специалността ни, нямам самочувствието, че съм специализирала и съм станала достатъчно добра в областта в която работя (включва и търговско). Смятам, че сме длъжни да се надграждаме постоянно. Такова самочувствие може само да ти навреди. Не ме разбирай погрешно, просто се опитвам да ти кажа, че имаш време да решиш, какво точно искаш да работиш... изхождайки обачесамо от основата меркантилност, няма да постигнеш желаният резултат.
kalahan2008 написа:Николов, днес имаш рожден ден и ти е простено да ръсиш всякакви бисери, но ... ще дойде и утрешният ден...
п.п. Много готин ден си си избрал да се родиш-на Космонавтиката. Що не се замислиш за тази опция
advokat_nikolov написа:kalahan2008 написа:Николов, днес имаш рожден ден и ти е простено да ръсиш всякакви бисери, но ... ще дойде и утрешният ден...
п.п. Много готин ден си си избрал да се родиш-на Космонавтиката. Що не се замислиш за тази опция
Xаха![]()
![]()
може един да полетя в космоса,но като милионер-адвокат по Наказателно право и Търговско право.Вземам три пичета и отивам на Луната и ще постава там Българския Наказателен кодекс и Търговски закон
advokat_nikolov написа:
И един ден ние,младите,ще ви изместим,така както бърз влак подминава малка гара,ако ще да се практикували 100 години,защото ние сме деца на Европейския Съюз,деца на Европейска България,деца,които ще им бъде дадено шанс именно от великия Европески съюз.Така че правете каквото ще правите,защото наближаваме с пълна скорост.![]()
![]()
advokat_nikolov написа:Има 11-томна практика по наказателни дела с твърди корици за по 35 лв. + оше цифра издадена съдебна практика.
Има специализирана литература точно за 500 лв.,а може и повече
Има обща литература-Бол-Стойнов-5 книги,Гиргинов-4 книги,Ненов-5 книги,Долапчиев-3-4 книги,Владимиров-3 книги,да продължавам ли.....Филчев,Пламен Панайотов,Т.Хинова,Бузов,Михайлов,Борис Велчев,mnogo sa o6teeeeee
Има списания бол
Има ценни произведения-Бол,които ги няма по книжарниците.
Да,само на книга не става,но нямам друг избор-още ми е рано за практика!
Едни слушат Азис,а други четат по Наказателно право.
kalahan2008 написа:advokat_nikolov написа:Има 11-томна практика по наказателни дела с твърди корици за по 35 лв. + оше цифра издадена съдебна практика.
Има специализирана литература точно за 500 лв.,а може и повече
Има обща литература-Бол-Стойнов-5 книги,Гиргинов-4 книги,Ненов-5 книги,Долапчиев-3-4 книги,Владимиров-3 книги,да продължавам ли.....Филчев,Пламен Панайотов,Т.Хинова,Бузов,Михайлов,Борис Велчев,mnogo sa o6teeeeee
Има списания бол
Има ценни произведения-Бол,които ги няма по книжарниците.
Да,само на книга не става,но нямам друг избор-още ми е рано за практика!
Едни слушат Азис,а други четат по Наказателно право.
![]()
![]()
Малииии, и ти си го изчел ВСИЧКО ТОВА
![]()
![]()
Още в трети курс
advokat_nikolov написа:Съдебната психиатрия...Юридическа психология[/b]
kalahan2008 написа:Ами дръж си наказателното, дръж си и търговското...но психиатрията и психологията ...е, те са "друга бира"Остави ги на мира
Нямат нищо общо с правото...вервай ми
(поне не с правото в България
). Затова си има "зловещи" лица-за да не се налага на съда да се прави на психолог или психиатър...
advokat_nikolov написа:Трябва да можем "въртим" съдиите и свидетелите и да защитаваме клиентите си,които дай Боже да са такива клиенти,извършили или убийства,или крупни кражби,крупни измами.
kalahan2008 написа:advokat_nikolov написа:Трябва да можем "въртим" съдиите и свидетелите и да защитаваме клиентите си,които дай Боже да са такива клиенти,извършили или убийства,или крупни кражби,крупни измами.
И как точно си го представяш, че се осъществява на практика това "въртене"
advokat_nikolov написа:Ами трябва да минем Съдебната психиатрия и мозъка сам ще се научи
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта