начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

Трий с мен (Forum Idol)!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот gudio » 10 Апр 2008, 08:03

kalahan2008 написа: Давайте, тогава в хода на разследването може би ще стане ясно КОЙ ДРУГ освен агентът се е интересувал и ме е питал КОЙ точно е тази иначе толкова симпатична и важна личност Гъдьо Балуев 8) Честно казано, не се съмнявам ни най-малко, че подобаващо си осведомил всички заинтересовани.
:evil: Тогава може би Гъдьо все пак ще схване идеята ми в дълбочина и ще разбере, че мотивите ми са...разумни (поне от моета гледна точка :wink: ) Изключително разумно от твоя гледна точка беше да пуснеш линк към имената му, оттам всеки, имащ интерес, е направил справка в регистъра на "Комората на извршителите", а с трите ми имена, ЕГН, домашен и служебен адрес вече излизам кеф ти в "Апис", кеф ти в "Сиела", п.п. Не знам ЕГН и адрес на Гъдьо, защото...за какво са ми :roll: Може би все пак ще ми бъдат обяснени тези неизвестни и на мен мотиви да узнавам нечие ЕГН...адрес... може би само от любопитство, както например няколко участника ми казаха, че веднага са направили (не са ровили чак за ЕГН, макар, че Portokal ме нарече "гаден чичка" :lol:, което е индиция, че е проверила и възрастта :lol: :lol: и т.н., но става много лесно, а те напр. не са ми се представяли никога - те знаят кой съм, ама аз - не... :lol: ей това е равнопоставеност и демокрация във форума :wink: ). Вие ми ревете за IP адреси, а мен ме карат да си пиша ЕГН-то, което и Булстат на сметките и т.н. :cry: Знам само имената му...които Ivailo5rov беше така любезен да ни насочи сами да си ги открием във въпросната обява и които Гъдьо беше така любезен сам да потвърди, че са неговите. 8)
п.п.п. Май и аз ще трябва като Donna да чакам да ми приложат някой член :wink:

kalahan2008 написа: тази иначе толкова симпатична и важна личност Гъдьо Балуев... Знам само имената му...които Ivailo5rov беше така любезен да ни насочи сами да си ги открием във въпросната обява и които Гъдьо беше така любезен сам да потвърди, че са неговите.

Аз не съм някой ........ да отричам до последно (защото явно това ми предлагаш - да съм скочил и да съм твърдял, че не е вярно и не е вярно... глупости). Но Ivailo5rov не те е насочвал да пускаш линкове във форума, недей да си измисляш :evil: В същия момент имаше обяви за работа от поне още 4-ма ЧСИ, така, че золумът е изцяло твой и явно си го направил нарочно. Това, че не съм ти симпатичен по никакъв начин не ти дава основание да "стесняваш кръга" и да насочваш участници, които едва ли хранят добри чувства след форумните ни спорове, към конкретните ми наистина лични данни, а не алтернативен ник или IP- адрес.
P.S. Впрочем, какво стана - мина ли в нелегалност и смени ли си квартирата от страх пред дългата ръка на Бате Бойко, откакто ти изтипосаха имената по телевизията. То беше голямо вайкане и голям страх. :lol:
P.P.S. А пък ако си ТИ напишеш трите имена в "Гугъл", ма-а-аале-е-ей УЖАС-С-С-С-С - поне на две места ти излиза ЕГН-то :shock: :cry: На всичкот отгоре не си толкова млад и зелен, ч да правиш такива тъпотии. В началото те мислех за някакъв току-що завършил тинейджър, работил там година и нещо и... простено да му бъде. А то - възрастта си я знаеш, пък и с две висши (това последното сам го каза, да не викнеш сега, че те разследвам :x )И сега, като си се затръшкал за Ай-Пи-тата, к`во правим с ЕГН-то ти в "Гугъл"-а ?!!! :lol:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот portokal » 10 Апр 2008, 10:12

Г-н Балуев, ти у ред ли си? Ако да, имаш склонност към манипулативни бъзици (което значи - гаден чичка). :wink: :P
Казвал си във форума през кои години си учил, казвал си, че имаш големи деца... ми къв да си освен чичка? То и аз вече отивам към леля - какво остава за теб...
Не съм ти проверявала ЕГН-то и адреса и освен нетактичност не виждам Калахан да е проявил нещо друго тогава. Което още веднъж показва, че си зъл злопаметен чичка. 8) :oops: :wink: :P
Такава обява за работа, за такава длъжност, имаше само от един ЧСИ в онзи момент.

ykovachev написа:а някой лудичък клиент може да те причака вечер или сутрин край жилището ти, та да те хлопне по главата

Е, понеже не може да те причака пред кантората... и дори да те проследи оттам до къщи. :oops:
Проблемът с кредитите, не знам за вас, ама аз мисля, че е в лесното им "уреждане", а не в издаването на лични данни.
Вчера сключих договор за наем с напълно непозната жена, при което (нормално според мен) аз се сдобих с нейното ЕГН и домашен адрес, а тя - с моите.
Последна промяна portokal на 10 Апр 2008, 10:24, променена общо 1 път
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот portokal » 10 Апр 2008, 10:26

Но мисълта ми беше да се сравни това с воплите за айпитата, какви люти лични данни са те.

Е, под тая мисъл се подписвам и аз - както казваше една моя учителка навремето, не с две, а с пет ръце.
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот gudio » 10 Апр 2008, 10:53

Искам да обясниш защо се дразниш толкова, че съм "модератор" на този раздел и да кажеш, ако искаш да си подам оставката, за да мирясаш с безкрайните излияния за "някои" модератори, които вършат безобразия, да им се отнемат правата ипр.
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот prnedev » 10 Апр 2008, 13:20

Голям купон се развихря тука ;-)
Някой иска ли пуканки?
prnedev
Активен потребител

Мнениеот gudio » 10 Апр 2008, 23:57

poli_g написа:
neonato написа:Поли, може ли да ти напиша нещо на "лични съобщения" по повод на трите дни, които ти остават (ще ти го пратя, когато ти е последния ден)?
Без значение дали ще го види истинския модератор (имам предвид този, който си е такъв преди да започне истерията с новото модериране).

:shock: те и личните ни съобщения ли четат?

А`м чи как ? Ама вий и туй ли ни знайхтье ?!! :shock: Ма от Марс ли падате, к`ва е тая работа ? :roll:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот gudio » 11 Апр 2008, 00:07

Ми.. нъл народьен мудьератор ги ръздавъми, та затуй - по-да са сближим, тъй дъ съ кажи... чи инак само ни оплюват тъдява из форума... Да намьерим по-общ йезик, ньещу таквоз... :roll:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот gudio » 11 Апр 2008, 10:01

:oops: Ау-у-у защо така ме засрамихте. Отвсякъде облаците над бедния "народен модератор" се сгъстяват... :cry:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот portokal » 12 Апр 2008, 00:38

"Май ме преследват..."
Ясен ПЕКУНОВ
40 на сто от "нормалните" хора имат пристъпи на параноя
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот portokal » 12 Апр 2008, 08:14

neonato написа:Та в тази връзка, ако видите някой с над 1.50 мнения на ден - пишете го за лечение. Той живее, яде и спи във форума.
А пък, ако общия му процент на мненията е повече от 0.50 от тези на всички участници, става съвсем интересно. Човекът държи да има мнение по всичко, що се появява.
Занимателна тема.

Ахам, занимателна е.
Едно мнение се пише за две-три минути, мой човек. Сам го знаеш. Ако пишеш бавно или мислиш бавно, си е твой проблем. Аз употребявам повече от две минути на ден дори само за да си измия зъбите или да си среша косата. Хващам се на бас, че ти (както и аз) губиш ей така за нищо много повече от две минути на ден. Две минути са 0,001388..., т.е. около един промил и малко от цялото денонощие. :D (Ти го започна това с процентите, не аз.)
И не, не държа да имам мнение по всичко, що се появява. Много повече от тема и половина (отговарящи на мнение и половина) се появяват дневно. Ама им се чудя на онези, дето нямат мнение по никой въпрос, защо злобеят срещу другите, дето имаме мнение по някои въпроси.
Ей заради такива като теб (ама по-груби, ти си възпитан) си правя алтернативни регистрации.
Макар че що пък трябва да ми пука за глупостите на някой си там, който обявил мен и подобните ми за някакви си... ама айде, де - характер.
Какво правим през нощта, Поли - ами след кръчма за разтоварване как да не направиш - за още по-голямо разтоварване - един refresh на всички прозорци, отворени на компютъра. Сега ставам и докато чакам да ми стане кафето - още един. Това е.
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот gudio » 12 Апр 2008, 14:29

neonato написа:За целта (определяне на пристрастеност) трябва просто да влезете в профила на съответния участник във форума и да разделите написаните от него мнения на дните от датата му на регистрация до настоящия момент (има и посочен процент на мнения на ден средно).
Та в тази връзка, ако видите някой с над 1.50 мнения на ден - пишете го за лечение. Той живее, яде и спи във форума.
А пък, ако общия му процент на мненията е повече от 0.50 от тези на всички участници, става съвсем интересно. Човекът държи да има мнение по всичко, що се появява.
Занимателна тема.

:roll: Защо ли самият ник "neonato" навява мисли, че той е бил някой друг преди. После се е родил отново и е започнал начисто. Бих, в съвсем "модериращ" стил, те посъветвал да си по-умерен в квалификациите относно "многословието на другите" и тяхната пристрастеност да дават мнение по всеки въпрос. Защото "не се знай знае ли се". 8)
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот gudio » 12 Апр 2008, 15:40

:evil: Мисля, че съвсем се изврати понятието за модератор. Грешката вероятно е изцяло моя. Не мисля повече да се превръщам в "Советское информбюро" и да огласявам каквото и да било. На Поли явно й е друг проблемът - толкова е отрицателно настроена, че прие (вж. по-горе), че като съм "пишел на диалект", съм искал пак, видиш ли нея да обиждам и нещо да й намеквам. "Мисля, прочее..." :wink: както са казвали едно време, че е важно и полезно в един форум хората да са поне малко анонимни - тогава са по-откровени по някои въпроси в дискусиите. В реалния живот човек понякога, а всъщност доста често, е принуден по едни или други причини да не казва това, което мисли. Натрупаното напрежение и желание да си каже истинското мнение по въпроса, той излива и споделя пред анонимната (или полу-) аудитория във форума. Който пък иска - нека никът му включва истинските му имена, има опции за линкове към личен сайт, "Кю" и т.н., чрез които може дори да си прави скрита или явна реклама. Това е въпрос на избор. Този избор не се нарушава от прословутото "виждане" на Ай-Пи-тата. Последното "бърка в здравето" само на тези, които с един ник "хулиганстват", пък с друг ник са "готини участници" във форума. След скандала тук, който е крайно време да приключва, нищо няма да се промени - който иска ще си "хулиганства" от прокси и ще си е "готин" откъдето си иска.
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот gudio » 12 Апр 2008, 16:03

neonato написа: Един групов агент ме ядоса тогава и аз, без да има за какво, глупаво и по пиянски му се вързах, въпреки че после, като му прегледах мненията и най-вече на другите за него (ти също си му казвал верни неща за пра(з)вните му мнения), установих, че балъка съм бил само аз, но вече бях обещал нещо и го направих.

:lol: Груповият агент (то всъщност оттам тръгна скандалът с Ай-Пи-тата) е типичен пример за розов образ (един ник) и ..."групов агент" ( :wink: той няма аналог) с другия ник. Въпреки опитите на Portokal да илюстрира теоретичната възможност в кабинета на съдията да се е промъкнал "журналист" или "агент", или такъв агент-журналист да се подвизава два етажа по-долу в същата сграда, нещата за мен са ясни... :lol:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот donna » 12 Апр 2008, 19:55

ykovachev написа:Добре де, приемам, че "злобарски" е твърде силно... :oops: Нека бъдат "агресивни". Но Дона наистина прекарява с нападките по чийто адрес й падне.
Да, имаме право да трием и да променяме мнения, а на други модератори - не знам, защото не съм променял мнение нито веднъж досега. За времето, от което се занимаван с това, очевидно много ченгеджийско занимание, съм преместил две теми, създал съм една специална, та тези, които казват, че нямало правила и т.н., да ми предлагат такива правила. И съм изтрил едно мнение, защото беше без никакъв смисъл. Промяна - в смисъл на триене на думи, ще направя само, когато се използват разни нецензурни думички и словосъчетания.
А, забравих - смених едно заглавие.

Аз съм това което съм ,ако не ме възприемате ваша работа. Не може всички да се харесваме и да се обичаме.
Но в общия хор не желая и няма да пея.Като не ви харесвам имате мод. права сложете ми един бан и да се свършва.
donna
Старши потребител

Мнениеот donna » 12 Апр 2008, 21:03

:lol: Права е Поли ,нямали право на бан ,какъв пропуск :twisted: ...................ето част от ОУ
Модератор без право на бан :twisted: хе хе хе :lol: :lol: :lol:

Чл.19. (1) ЛЕКС.БГ не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или телекомуникационните съоръжения или за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги.
(2) ЛЕКС.БГ не гарантира, че предоставяните услуги ще бъдат непрекъсваеми и винаги свободни от грешки.
(3) ЛЕКС.БГ има право по своя преценка да прекратява предоставянето на услугите.

donna
Старши потребител

Мнениеот bebitor » 13 Апр 2008, 00:44

neonato написа:За целта (определяне на пристрастеност) трябва просто да влезете в профила на съответния участник във форума и да разделите написаните от него мнения на дните от датата му на регистрация до настоящия момент (има и посочен процент на мнения на ден средно).
Та в тази връзка, ако видите някой с над 1.50 мнения на ден - пишете го за лечение. Той живее, яде и спи във форума.
Занимателна тема.

http://www.psychology-bg.com/tests/popu ... s_test.htm
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот gudio » 14 Апр 2008, 15:39

commander написа: и ги оставям ...да пасат трева!...
:wink:

Нали знаете стария виц - отишъл един американски homeless пред Белия дом, започнал да пасе тревата на полянката отпред. Скочили му веднага от "Сикрет сървис", арестували го и го водят при президента... напр. Рейгън, ама става и с Буш-младши. Онзи обяснява на президента, че е гладен, няма пари и затова пасе трева. Президентът бърка в джоба, вади чекова книжка, пише, пише, подписва се, откъсва и връчва на бедняка чек за 1 млн. долара.
Научил един руснак за тая история и понечил да пасе пред Кремъл. Скочили му от КГБ / ФСБ, пребили го до полусмърт и го влачат при... беше Брежнев, ама става и с Путин, защо не.. Изслушал държавният глава мотивите за "тревопасенето", бръкнал в джоба, извадил един тефтер, писал, писал, писал, ... подписал се, откъснал листа и го връчил на "тревопасния" със следните думи: "Добре, ето ти едно разрешително да пасеш трева навсякъде из необятната ни страна, но само не тук пред Кремъл" :twisted:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот gudio » 24 Апр 2008, 20:54

kalahan2008 написа:
cruel_la написа:Това, че модераторът вижда ай пи адрес на юзер, също не е толкова фатално.

Работата е там, че може и да се окаже фатално...особено когато става дума за пофесионални отношения в реалния живот между модератор и участник във форума.

:cry: "Бедний, бедний... Каракочев..." :( :( :(
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнение

Мнениеот teomira » 27 Май 2008, 13:25

Само добросъвестни колеги трябва да участват в реализациата на тази идея, а не представители на вулгарността. Започнах тема и не употребих злите думи, които се изсипаха срещу мен впоследствие. Но когато те нападат и заблуждават аудиторията, трябва да се защитаваш. Или Цезар или нищо.
teomira
Младши потребител

Мнениеот satir » 29 Май 2008, 16:54

предлагам на gudio да му се отнемат модераторските права.
заключва тема в общия форум, чийто предмет е поведението на някои форумци, само защото автора и си е позволил да му направи забележка :evil: (в друга тема)
п.п кой обича да му показват грешките...
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии