начало

Сарафов и патриарх Даниил ще задълбочават сътрудничеството между прокуратурата и църквата Сарафов и патриарх Даниил ще задълбочават сътрудничеството между прокуратурата и църквата

основание за начисляване на такси при свален радиатор

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

основание за начисляване на такси при свален радиатор

Мнениеот Savina1973 » 08 Май 2008, 21:49

Проблемът е такъв - при ремонт на апартамента ми, миналата година през лятото, свалихме единия от радиаторите, заедно с монтирания уред за отчитане на Топлофикация. Радиатора го задихнала 2-3 дена след свалянето, заедно с уреда, в резултат на което изобщо не се обадих в Топлофикация 4е е махнат. По принцип от 10-тина години парното в целия апартамент е изключено. В началото на зимата не са минавали да описват радиаторите, въпреки 4е бяха сложили бележка на входа. След края на ототплителния сезон обаче все пак минаха и ми сервираха, 4е понеже не сме се обадили, че сваляме радиатора един вид на време, ще начислят такса за него за целия отоплителен сезон. Интересува ме от къде - наредба, закон, 4ерпят тези си права и по какъв на4ин по административен или съдебен ред мога да ги оборя.
Savina1973
Нов потребител

Мнениеот Savina1973 » 08 Май 2008, 23:14

Моля, да не ме разбирате неправилно, един вид че искам да ми решите проблема като избегна да си платя на някой ващ колега. Не съм юрист, а само "прост" държавен служител. Уж се рових из Сиелата, но нещо не можах да намеря правния акт, който да касае точно моя случай. А искам да видя на какво точно основание ми се изживяват като един вид наказателен отряд тези монополисти Толофикация. Направо са ме вбесили и няма да оставя да им се размине току така. И ако трябва ще ги съдя. Молбата ми е, понеже се каня утре да им вдигна като начало едно скандалче и искам да знам колко мога да "викам" и къде трябва да си замълча, да ми посочите къде да си прочета "правата и задължениата" по случая. За което ще ви бъда много благодарна.
Savina1973
Нов потребител

Назад към Общи дискусии