начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

клуб на "наплютите" от commander

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот portokal » 13 Май 2008, 13:42

Основните покровители на "въ ПРОСИТЕЛИТЕ" са все люде , които са на държавната софра като Калахан, Каранедев, Милена и др. ...

И аз, разбира се! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Затова пък Калахан май вече не е на софрата.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот bebitor » 13 Май 2008, 14:09

Аз пък се чудя защо наплютите се събират в клуб :?: Като са на едно място се плюе по-лесно :lol: :lol: :lol: :lol:
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 13 Май 2008, 14:29

Е, чак пък гавра...
Не съм го написала с тази идея, по скоро с чувство за хумор.
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 13 Май 2008, 14:47

абе, колеги, тук стана някаква масова ИСТЕРИЯ! :) ЧЕСТНО ДА СИ КАЖА, АЗ ТОВА С IP АДРЕСИТЕ, много, много не го разбирам.... НО АКО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ, ЧЕ НЯКОЙ /КОЙТО Е ДА Е ТОЙ/ ВЛИЗА ОТ МОЯ IP АДРЕС-ТОВА ВЕЧЕ, НАИСТИНА МЕ ПРИТЕСНЯВА!!! ПЪРВО-ЛЮТИЯТ НЕ ГО ПОЗНАВАМ, доколкото сме си обменяли "думички", то това е било ЕДИНСТВЕНО И САМО във форума, ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ЗА ПАРОЛИ И ТЕМ ПОДОБЕН РОД НЕЩА!!!! ПОРАДИ ТОВА ПИТАМ: КАК СТАВА ТАКА, ЧЕ ОТ ЕДИН И СЪЩ IP АДРЕС ИДВАТ ПИСАНИЯ ОТ РАЗЛИЧНИ ХОРА?!? И КАК ТОЧНО МОЯ МИЛОСТ СЕ ОКАЗА В КЮПА?!?!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот kali75 » 13 Май 2008, 14:52

ами и аз не го разбрах, но явно тука има хора които се правят на разбирачи, повече отколкото разбират. Не искам да обиждам никого, но маля Ви не нападайте всеки, който изрази мнение. Аз мога да кажа къде се намирам и ако ме питат, но чак пък IP адреси да вадят.... и да твърдят че е така, без това изобщо да не е вярно. Аз през цялото време съм си на компа и не е имало нито лют нито сладък, но.... разбирачи се извъдиха.
Простете ми, но наистина не искам да нападам никого персонално и затова ви моля да се държите колегиално, а не да правите грешни изводи, та чак и заключения по мой адрес..групички...айрита...детски работи
kali75
Потребител

Мнениеот 778899 » 13 Май 2008, 14:57

Кали75, оказа се, че и с Вас сме в тясна връзка!!! Не Ви познавам, но щом "сме" от един и същ IP, поне да се запознаем :D :D :D -Здравейте, приятно ми 778899!!! :D :D :D :D :D
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот kali75 » 13 Май 2008, 15:13

778899 на мен също ми е приятно. Дано да има повече хора като нас да си подават ръка, а не само да се плюят. Толкова е изнервено ежедневието ни, че и когато човек реши да се поразсее или да обмени мнение във форума пак попада на жлъч и нападки.
Надявам се с всички да си говорим така..
kali75
Потребител

Мнениеот 778899 » 13 Май 2008, 15:20

Кали75, да, хубаво би било, но.... :) ! както и да е! От своя страна-пожелавам НА ВСИЧКИ ЗДРАВЕ, РАДОСТ, ЩАСТИЕ И ПО-МАЛКО РАЗНОРОДНИ ДУШЕВНИ ДРАМИ /ВИДНО, ЧЕ НЕ ЛИПСВАТ/ ! И това не е защото се разделям с клуба :) , а само и единствено защото съм добронамерена КЪМ ВСИЧКИ :D :D :D .....сигурно е от хубавото време навън! :D :D :D :D :D
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 13 Май 2008, 15:36

:D :D :D :D Здравей, commander, и на мен ми е приятно!!! :D ....поне го направихме запознаването ни :wink: официално, нищо че сме едно и също лице....... хахахахахахаха! То, освен да се смееш, наистина друго не остана!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот gudio » 13 Май 2008, 17:57

778899 написа:.....

същото лице като kali75 написа:.....

двете заедно явяващи се или не commander написа:.....

Предвид факта, че се включвате по едно и също време, версиите "препродадена квартална LAN-мрежа", "динамични IP адреси" и пр. не издържат. Официално призовавам да не водите спамоподобни "разговори сами със себе си", защото ще почна да ви трия :!: Командоре, явно гилдията твои привърженици са достатъчно коректни да не влизат в "чуждия" клуб на "наплютите". Защо не си създадете "клуб на привържениците на Commander", вместо да измисляте несъществуващи участници, които да спамят тук :?:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 13 Май 2008, 18:31

Спрете да пишете в тази безсмислена тема. Започнахте и лични нападки вече...

Излагате се.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 13 Май 2008, 18:44

ДО GUDIO-изобщо не ме интересува какво излиза при вас в системата! Заявявам Ви най-отговорно, че определено не съм "несъществуващ участник", тъй като най-малко, голяма част от участниците във форума са ме виждали лично на един семинар! В тази връзка и на база съществуващия ПРИ ВАС проблем, МОЛЯ мненията ми да не бъдат трити! и не на последно място, явно /щом сме едно и също лице/ сме си живи шизофреници :) :) :) , но частен случай на шизофрения- с РАЗТРОЯВАНЕ на личността, щото обикновено в медицината говорят за раздвояване! :) и така..... стига с тези измислици! Ако имате проблем с IP-тата, моля оправете си го! Той е ваш, а не наш! Радвам се, че сте модератор, но..... иска се и още нещо! :) /да си оправите проблема, имам предвид :wink: /
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 13 Май 2008, 18:54

И понеже, вече наистина взех да се дразня, моля дайте някакъв телефон на АДМИНИСТРАТОР на лекс.бг, щото те по разбират от IP-та!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 13 Май 2008, 19:04

commander написа:Основните покровители на "въ ПРОСИТЕЛИТЕ" са все люде , които са на държавната софра като Калахан, Каранедев, Милена и др. ...

Персони , за които Вашите напълно логични разсъждения са напълно чужди, защото и да работят и да не работят , все ще си получат заплатата, че и ползват държавния интернет и програми за изявите си на гениални ... :D :D Персони за които конкуренцията и пазарната икономика се свежда само до посещенията им в супермаркета ...
Наистина парадоксално е , че те могат да проявяват някаква " изчанчена " солидарност с който и да било нахален просител, но не и с колегите, част от които напр. съм цитирал в предходния си пост, но това е манталитета им !... :wink: :D :D :D :D И както казва Зелен , "... поумняването е болрезнен процес и насила няма да се случи ..." Още повече , че и основната им задача във форума е да се изписват като "... по-по-най юристи ... " в очите на ... слепите ... :wink: :D :D :D :D :D :D
Няма да коментирам и факта, че с фукнявщините си отнемат нужните 20 лева за деня на някой млад колега ... :evil:

Това беше много свежо :D :D Лютият командир май наистина не чете какво пиша във форума, защото поне 5 пъти съм казвал, че отдавна не работя в АДВ...Считано от 01.04.2007г. служебните ми правоотношения с Държавата (в лицето на АДВ) са прекратени и оттогава работя в частния сектор :wink: А регистрацията ми във форума е от...13.09.2007. :wink:
Лютият явно наистина си е счупил кристалното кълбо, защото явно никога не е имал досег с АДВ...иначе щеше да знае, че в АДВ достъпът до интернет е строго ограничен - само до определени сайтове, като lex.bg не е сред тях :wink: Редовно ми се случваше да ходя при системните администратори за един обикновен адрес на ОСЗГ :?
А за държавната софра, че съм ядял :D - пожелавам на Командира да седне някой ден и да види колко пищна е държаваната софра и какви вкусни гозби се сервират там :D Опъваш уши от глад, но стискаш зъби-защото работиш за полза роду, сиреч за бюджета, за държавата, за общото благо :D :D Следят те на всяка крачка за всичко...Командорят те :D
Ако командирът с неговата дълбока прозорливост все още не е забелязал-аз денем рядко влизам във форума-просто за разлика от него....аз нямам време :wink:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 13 Май 2008, 19:10

778899 написа:и не на последно място, явно /щом сме едно и също лице/ сме си живи шизофреници :) :) :) , но частен случай на шизофрения- с РАЗТРОЯВАНЕ на личността, щото обикновено в медицината говорят за раздвояване

В качеството си на поназнайващ малко от тази област :oops: искам отговорно да заявя, че съгласно най-модерните разбирания в науката ПСИХИАТРИЯ (ще си позволя да не се съглася с колежКАТА 778899) шизофренията и т.нар. "множествена личност" са различни психични разстройства-множествената личност спада към групата на дисоциативните разстройства (в едно семейство с хистерията), докато шизофренията е вид психоза. Освен това искам да поправя колежката, че "множествената личност" не значи винаги само "раздвоение" на личността, но и разтроение, разчетворение и т.н. :wink: Това псих. разстройство се среща изключително рядко.
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 13 Май 2008, 19:14

!!!!!!!!! :D :D :D :D :D ок, приемам забележката! значи, ние, попадаме точно в този случай!!!!! :) ХАЙДЕ, ЛЕКА ВЕЧЕР И СЪС ЗДРАВЕ!!!!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот gudio » 13 Май 2008, 20:12

kalahan2008 написа: ..Командорят те :D
Ако командирът с неговата дълбока прозорливост...

Мисля, че точният превод на ника на участника е именно командОр - поне така едно време го превеждаха в приключенските романчета - Самюел Конрад, Фенимор Купър и пр. :lol:
http://en.wikipedia.org/wiki/Commander
Флотски чин, нещо като подполковник (кап. ІІ ранг), впрочем, както знаем, Джеймс Бонд също е с такова звание :wink: :lol: :lol: :lol:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 13 Май 2008, 20:37

И понеже Лютият е голям многознайко, все забравя, че по света бродят сенките и на едни никому неизвестни :cry: юридически професии, където хем си на заплата, хем си в частния сектор...Всичките помощници, сътрудници, асистенти, асистенстКи :wink: и т.н. на адвокати, нотариуси, ЧСИ, синдици, всичките юрисконсулти извън държавния сектор...всички те НЕ СА адвокати... всички те НЕ СА на държавната софра...и да, всички те имат досег с така провъзнасяната от него "пазарна икономика" (бас ловя, че по Политикономия и История на БКП са го научили какво "наистина" изначава това гръмко понятие :lol: :lol: ) САМО в супермаркета...горканчовците...какво накрая излезе...всичко, що не е адвокат, е мизерно и нищожно, достойно за оплюване...хвала на този адвокатски шовинизъм :!: :evil:
Това е възможно само в България :!:
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот Clavdivs. » 13 Май 2008, 20:51

Ето Ви и клубна униформа.... :D :D :D

Изображение
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот kalahan2008 » 13 Май 2008, 21:18

karanedeff написа:Впрочем не си ли се замислял, че с един и същ ник влизат различни хора?
И ни разиграват :lol:

А дали случайно лютото създание не е писало сегиз-тогиз и от Благоевград...стилът му на писане много ми прилича на стила на един фен на оперното изкуство :lol: , чийто силует още стряска Даниел Вълчев в сънищата му :D
kalahan2008
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии