- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Искам безплатна консултация
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Искам безплатна консултация
......
Трябва ми безплатна консултация, защото толкова съм се комерсиализиарал, че започнах да си взимам пари сам на себе си. Че и фактура от кочана си пускам.
Някой, по желание, да се смили над бедната ми душица и да ми дава безплатни юридически съвети.
Аз си взимам много скъпо и не ми е изгодно.
Трябва ми безплатна консултация, защото толкова съм се комерсиализиарал, че започнах да си взимам пари сам на себе си. Че и фактура от кочана си пускам.
Някой, по желание, да се смили над бедната ми душица и да ми дава безплатни юридически съвети.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Ква ти е тарифата??Аз ще ти взимам наполовина!
Последна промяна REVOLUTION на 22 Май 2008, 15:26, променена общо 1 път
- REVOLUTION
- Активен потребител
Re: Искам безплатна консултация
DEKAH написа:......
Добре де, но колко често следва да Ви консултираме, многоуважаеми колега?
Всяка седмица, всеки ден или три пъти на ден? И хептен безплатно ли? Поне от време на време на време няма ли да пускате по едно "Вий, вий сте маскари!" тука във форума, та да се почустваме оценени и ний?
р.р. ний - гладни, алчни и некадърни кръволоци - демек Хайдукати.
-
ianeva - Потребител
Както един доктор, който си счупил крака - та прави си той снимка, носи я на колегата си и му вика:Колега, ще видиш ли какво ми има ,че аз взимам много скъпо за консултации.................... Лек Ви ден и не се преуморявайте!
- eklekti4kata
- Потребител
ianeva написа:
Добре де, но колко често следва да Ви консултираме, многоуважаеми колега? (когато ми е кеф - това включва и среднощни консултации с органите на реда, водене на преговори и представителство пред всички държавни, общински и др. вид кофти институции)
Всяка седмица, всеки ден или три пъти на ден? (24/7/365) И хептен безплатно ли? (написал съм БЕЗПЛАТНО, все пак сте ми длъжни - нали сте юристи и не правите нищо освен да взимате пари. Малко работа "про боно" няма да ви е излишна.) Поне от време на време на време няма ли да пускате по едно "Вий, вий сте маскари!" тука във форума, та да се почустваме оценени и ний? (маскари такива)
р.р. ний - гладни, алчни и некадърни кръволоци - демек Хайдукати. (ааааа не само хайдукати - магистрати, юрисконсулти, чси-та.... въобще цялата гилдия)
-
REVOLUTION написа:Ква ти е тарифата??Аз ще ти взимам наполовина!
тарифата ми е плаваща. Платежоспособността на клиента и обема на свършената работа нямат значение. Тарифата ми се определя се от идеалната съвкупност на много фактори: от моментното слъцестоене /евентуално лунна фаза/, температурата и влажността на въздуха, озоновата дупка, статисктика на земетресенията в Тайван, Ливан и Иран, с какъв цвят къса пола е днес секретарката, сексуалните и контакти през последния месец и да не забравяме най-важното - колко често е препикавало кучето на съседа борчето пред кантората.
-
DEKAH написа:REVOLUTION написа:Ква ти е тарифата??Аз ще ти взимам наполовина!
тарифата ми е плаваща. Платежоспособността на клиента и обема на свършената работа нямат значение. Тарифата ми се определя се от идеалната съвкупност на много фактори: от моментното слъцестоене /евентуално лунна фаза/, температурата и влажността на въздуха, озоновата дупка, статисктика на земетресенията в Тайван, Ливан и Иран, с какъв цвят къса пола е днес секретарката, сексуалните и контакти през последния месец и да не забравяме най-важното - колко често е препикавало кучето на съседа борчето пред кантората.
Хахахахахахах , добре де , тогава ще говоря със съседа да помпа кучето с бира и да го върже на борчето.Да ми порасне хонорарчето , иначе ще има безплатно , тъй като ще ми станете редовен клиент , всеки 30 февруари!
П.П.
А хубава ли е секретарката , да се погрижа и по тая линия да си вдигна хонорара.Мннооооо съм алчен , ей
- REVOLUTION
- Активен потребител
REVOLUTION - с тази безплатна консултация, и с вашите усилия, мисля че ще се разоря за 2-3 дни.
За всеки случай да добавя изискванията си към даващите ми безплатни консултации
1. Да имат хубав офис - Минимум 100 кв. РЗП - партер (в ЦГЧ на град с население над 300 хил. души), испански теракот /по изключение венциански мрамор/, италиански ръчно изработени мебели, офис техниката да е аpple, по стените да има окачени шедьоври на Моне, Мане /по изключение на Пикасо/, по време на консултацията да се сервира, от добре изглеждаща офис сътрудничка, марков алкохол /минимум 21 год. отлежал/ в комбинация с кубинска ръчноизработена пура.
2. Да имат стаж в областта, която ме консултират минимум 40 год., три докторски титли /по изключение 2 професорски/ и публукувани поне 300 публикации и 4 научни труда.
3. Да владеят минимум 6 чужди езика - писмено и говоримо. Като познаването на съответното законодателство, на страната от която езика произхожда е бонус.
4. Да разполагат с транспорт, за да ме взима от дома - лимузина, джип Хамър, Ферари /може и Ламборджини/ - в зависимост от моментното ми настроение.
5. Да разполагат с почивни бази в най-екзотичните точки на света, тъй като след като получа консултация имам нужда да отпочина.
Дреболии...
1. Да имат хубав офис - Минимум 100 кв. РЗП - партер (в ЦГЧ на град с население над 300 хил. души), испански теракот /по изключение венциански мрамор/, италиански ръчно изработени мебели, офис техниката да е аpple, по стените да има окачени шедьоври на Моне, Мане /по изключение на Пикасо/, по време на консултацията да се сервира, от добре изглеждаща офис сътрудничка, марков алкохол /минимум 21 год. отлежал/ в комбинация с кубинска ръчноизработена пура.
2. Да имат стаж в областта, която ме консултират минимум 40 год., три докторски титли /по изключение 2 професорски/ и публукувани поне 300 публикации и 4 научни труда.
3. Да владеят минимум 6 чужди езика - писмено и говоримо. Като познаването на съответното законодателство, на страната от която езика произхожда е бонус.
4. Да разполагат с транспорт, за да ме взима от дома - лимузина, джип Хамър, Ферари /може и Ламборджини/ - в зависимост от моментното ми настроение.
5. Да разполагат с почивни бази в най-екзотичните точки на света, тъй като след като получа консултация имам нужда да отпочина.
Дреболии...
-
Браво, Браво!
Уредихме безплатната консултация,
Дайте да помислим за салатка и ракийка, А?
Както е известно - хобито ми е готвенето, а и обожавам да посрещам гости - затова - Една голяма купа картофена салатака, снежанка, студена македонска ракийка /за жените - бяло вино/, а на скарата пресни кебапченца и кърначета...
Репетицията я правихме по вечерно време - на тераска с изглед към зелена градинка, а хубавината е, че в саксийките има не цветя, а марулки, магданоз и лук... Получи се много добре
Само ви казвам, обадете се бе хора
Уредихме безплатната консултация,
Дайте да помислим за салатка и ракийка, А?
Както е известно - хобито ми е готвенето, а и обожавам да посрещам гости - затова - Една голяма купа картофена салатака, снежанка, студена македонска ракийка /за жените - бяло вино/, а на скарата пресни кебапченца и кърначета...
Репетицията я правихме по вечерно време - на тераска с изглед към зелена градинка, а хубавината е, че в саксийките има не цветя, а марулки, магданоз и лук... Получи се много добре
Само ви казвам, обадете се бе хора
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
DEKAH написа:......
Ами аз не съм по консултациите, занимавам се с процес.
В случай, че решите да започнете да си водите дела срещу себе си, г-н Декан - насреща съм да Ви представлявам съвсем безплатно срещу съвсем малък бонус в случай, че спечелите делото.
-
Trapped - Потребител
DEKAH написа:REVOLUTION - с тази безплатна консултация, и с вашите усилия, мисля че ще се разоря за 2-3 дни.
Дреболии...
Така, да видим сега ке мога ли да се класирам за таз толкова мечтана от мен работа "безплатен денонощен консултант плюс други услуги"...
По точка първа - около 40 квадрата, но за сметка на това преддверието е към 100 - да кажем, че минавам Подова настилка - мрамор, значи и тука минавам ... Италиански ръчно изработени - еееееее, моите не са такива /минус една точка си слагам/. Съжалявам, ще трябва да се задоволите с репродукции на Дега /три броя/, но гарантирам, че са лично закупени от Гар Д Орсе през ранната есен на 2003 г. Сътрудничката ми изглежда доста добре, с алкохола обаче Хайде, да се спрем на Блякбуш, а като компенсация, че не е 21-годишен, сътрудничката ми ще предложи масаж на стъпала или по-добре шоколадов масаж на цяло тяло /така де, после Ви предстои да ме изслушате/. Пурата - ако не са останали, може ли Ромео и Хулиета или поне ръчна доминиканска?
По точка две - минавам, ако сложа и членовете на семейството /едно компромисче така, ако може/.
Точка три - само шест? Че аз знам най-малко 20 диалекта, като сложа и отличното писмено и говоримо владеене на суахили и личното ми познанство с минисъра на правосъдието на Науру, смятам, че минавам.
Точки четири - минавам я, като добавям към автопарка и два броя детски колички от реномираните марки Чико и Пег Перего /последната -абсолютно запазена, ако се наложи за превоз на домашно любимо/ и пет - минавам, за което доказателства по-късно.
Освен това - слушам и имам хубава музика и разни други екстри
Очаквам комисията в състав Декан, Декан и Декан да се произнесе относно кандидатурата ми.
С уважение .... Подпис Дата
-
ianeva - Потребител
ianeva написа:Сътрудничката ми изглежда доста добре, с алкохола обаче ще предложи масаж на стъпала или по-добре шоколадов масаж на цяло тяло
На входа на магистралата към Варна съм вече - задръжте 3 часа на стенд-бай и за мен Жулиета, може и без Ромеото, че ревнивичък бил подочувам
-
hasplu - Потребител
hasplu написа:ianeva написа:Сътрудничката ми изглежда доста добре, с алкохола обаче ще предложи масаж на стъпала или по-добре шоколадов масаж на цяло тяло
На входа на магистралата към Варна съм вече - задръжте 3 часа на стенд-бай и за мен Жулиета, може и без Ромеото, че ревнивичък бил подочувам
А, е що към Варна, а не към Бургас?
Пурите - запазени.
Сътрудничката: чакаааааааааааам.
-
ianeva - Потребител
ianeva - ако в добавка към написаното от Вас добавите и мотивационно писмо, 4-5 снимки в цял ръст, гръдната си обиколка (и на сътрудничката) и семейното си положение, мисля че ще успея да Ви вместя в топ 100 на обещаващите кандидати.
п.п. Чудя се дали няма да се появи и някоя манекенка. Ноторно известен факт е, че 80% от манекените учат или са завършили право.
редакция - чак сега видях, че сте от Бургас. Значи мога на място да проверя как стоят нещата.
п.п. Чудя се дали няма да се появи и някоя манекенка. Ноторно известен факт е, че 80% от манекените учат или са завършили право.
редакция - чак сега видях, че сте от Бургас. Значи мога на място да проверя как стоят нещата.
-
ами защото съм си много прост, като чуя за такива неща и паля на автопилот към Варна - задръще да видя къде да се прехвърля на подбалканския...
DEKAH - да се радберем, първия по време е първи по право, аз съм набримчил с 220, ха да те видим
DEKAH - да се радберем, първия по време е първи по право, аз съм набримчил с 220, ха да те видим
-
hasplu - Потребител
DEKAH написа:ianeva - ако в добавка към написаното от Вас добавите и мотивационно писмо, 4-5 снимки в цял ръст, гръдната си обиколка (и на сътрудничката) и семейното си положение, мисля че ще успея да Ви вместя в топ 100 на обещаващите кандидати.
Сега за снимки нЕма да се моря, предвид редакцията Вместо мотивационно писмо, ще представя препоръки от човек, който е мод във форума /само да влезе, де/, така става ли?
Обаче, леко усещам, че няма да се класирам, защото не съм манекенка и поради това с прискърбие трябва да съобщя, че любимия ми автор не е Макиавели /ноторно известен факт е, че на 90 % от манекенките това е любимия автор, следван от Достоевски/.
Тъй като се налага да подготвя обстановката с оглед пристигането на Хасплу /все пак сме от една парламентарна група / ще се наложи да се лиша от приятната ви компания, колеги и да пожелая лека вечер на всички.
р.р. Пък и Блякбуш трябва да купя, да не ме изненада някоя внезапна проверка на изпитната комисия
-
ianeva - Потребител
hasplu написа:ами защото съм си много прост, като чуя за такива неща и паля на автопилот към Варна - задръще да видя къде да се прехвърля на подбалканския...
Аз по принцип съм си в Бургас. Браво за старанието все пак, но считам себе си за първи по време, ерго - първи по право.
-
- prnedev
- Активен потребител
Гадове.... аз тогава отивам да си цокам с REVOLUTION
ianeva - пиши се командировка и идвайте със секлецарката да гуляете с нас, при нас е весело
ianeva - пиши се командировка и идвайте със секлецарката да гуляете с нас, при нас е весело
-
hasplu - Потребител
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|