начало

Сарафов и патриарх Даниил ще задълбочават сътрудничеството между прокуратурата и църквата Сарафов и патриарх Даниил ще задълбочават сътрудничеството между прокуратурата и църквата

Facebook група на ПИФ на ЮЗУ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Facebook група на ПИФ на ЮЗУ

Мнениеот MariaMagdalena » 28 Апр 2008, 18:58

Здравейте колеги :)
Хрумна ми идеята за създаването на facebook група на ПИФ. Смятам,че това е нелош начин за комуникация между настоящи, а защо не и бивши възпитаници на ПИФ. За желаещите да се присъединят към групата - ето пълното й наименование: Faculty of Law and History (SWU, Bulgaria).
Fortuna fortes adiuvat.

Perfice te!
MariaMagdalena
Потребител

Мнениеот Logan » 29 Апр 2008, 01:02

Нелоша идея ,но трудно ще има желаещи.До последно си мислех ,че "Адвокат Николов" е създателя на тази тема :D
Logan
Потребител

Мнениеот MariaMagdalena » 29 Апр 2008, 09:23

Колкото - толкова. Не е въпрос на количество, а на качество :)
Fortuna fortes adiuvat.

Perfice te!
MariaMagdalena
Потребител

Мнениеот maritka1985 » 29 Апр 2008, 23:16

Meri, ami tozi facebook kakvi danni shte sydyrja? Trqbva malko reklamna kampaniq, za da se prisyedinim poveshko hora!
Pozdravi

*Advokatyt e dqlan kamyk-navsqkyde pasva!*
maritka1985
Нов потребител

Мнениеот Гост » 01 Май 2008, 13:47

Logan написа:Нелоша идея ,но трудно ще има желаещи.До последно си мислех ,че "Адвокат Николов" е създателя на тази тема :D

Поздравление за идеята.Ще помогна с каквото мога.

И не забравяйте,че ние,студентите по право,от Правно-историческия факултет,сме най-добрите 8)

Ще помоля авторката на темата да изкаже идеите си за намеренията си.

Логан,така и не разбрах що ще имаме упражнения по Административно-правораздавателен процес в четвъртък,а не както е по пограма-в понеделник-в Съда.

Остава ли по вещно за следващия път упражнения за земеделските земи и гори,както и за водите.Ще ги разбиваме ли,ако даде казуси. :D
Гост

Мнениеот MariaMagdalena » 01 Май 2008, 19:30

Идеята е : по-добра комуникация, обмен на информация (например кога дадени упражнения или лекции са отменени - има колеги, които пътуват специално за тях), а защо не и споделяне на снимки от студентския живот и др. :)
Fortuna fortes adiuvat.

Perfice te!
MariaMagdalena
Потребител

Мнениеот Гост » 01 Май 2008, 21:15

MariaMagdalena написа:Идеята е : по-добра комуникация, обмен на информация (например кога дадени упражнения или лекции са отменени - има колеги, които пътуват специално за тях), а защо не и споделяне на снимки от студентския живот и др. :)

За какъв контакт става въпрос-виртуален или личен? И това това отделен сайт ли ще бъде
Гост

Мнениеот MariaMagdalena » 01 Май 2008, 21:35

Facebook е социална мрежа, подобна на My space.
Мисълта ми е,че на "стената" на групата могат да бъдат публикувани съобщения и др., които са само за възпитаниците на ПИФ, и биха били досадни с всекидневното си присъствие в този или друг форум за потребители, които нямат нищо общо с нашия факултет. Могат да се публикуват дати за изпити (знаем,че в Интернет ги публикуват с известно закъснение), да се пускат съобщения, когато са излезли изпитни резултати и пр.
Личният контакт също не е за подценяване, но не е задължителен.
Fortuna fortes adiuvat.

Perfice te!
MariaMagdalena
Потребител

Мнениеот Гост » 01 Май 2008, 21:38

MariaMagdalena написа:Facebook е социална мрежа, подобна на My space.
Мисълта ми е,че на "стената" на групата могат да бъдат публикувани съобщения и др., които са само за възпитаниците на ПИФ, и биха били досадни с всекидневното си присъствие в този или друг форум за потребители, които нямат нищо общо с нашия факултет. Могат да се публикуват дати за изпити (знаем,че в Интернет ги публикуват с известно закъснение), да се пускат съобщения, когато са излезли изпитни резултати и пр.
Личният контакт също не е за подценяване, но не е задължителен.

Kakvo e "my spase" forum ili sait?
Гост

Мнениеот MariaMagdalena » 01 Май 2008, 21:56

Сайт - социална мрежа. По-лесно ще е, ако отвориш и погледнеш за какво става дума.
Fortuna fortes adiuvat.

Perfice te!
MariaMagdalena
Потребител

Мнениеот Logan » 01 Май 2008, 22:54

Николов в кой свят живееш ? :D
Иначе идеята е добра , това е като тема само за нашия факултет.Подобни имаше ,но са разхвърляни ,а ако идеята проработи ще е наистина добре според мен.
Николов , идеята на съдия Василев е да не сме изпускали материал.Той все още държи да носим по някакъв индивидуален административен акт.Иначе по вещно да , вероятно ще правим контролно и после казуси свързани със земи , гори , води и съсобственост май.
Logan
Потребител

Мнениеот Гост » 02 Май 2008, 19:58

Logan написа:Николов в кой свят живееш ? :D
Иначе идеята е добра , това е като тема само за нашия факултет.Подобни имаше ,но са разхвърляни ,а ако идеята проработи ще е наистина добре според мен.
Николов , идеята на съдия Василев е да не сме изпускали материал.Той все още държи да носим по някакъв индивидуален административен акт.Иначе по вещно да , вероятно ще правим контролно и после казуси свързани със земи , гори , води и съсобственост май.

Младене,откъде да знам аз какво е това "май спейс".Я разясни и покажи и дай пример :D
Гост

Мнениеот satir » 23 Май 2008, 15:19

advokat_nikolov написа:
Logan написа:Николов в кой свят живееш ? :D

Младене,откъде да знам аз какво е това "май спейс".Я разясни и покажи и дай пример :D

1. Пишете в браузъра: google.com , после натискате Enter (оня гоолемия клавиш, дето има една стрелка сочеща надолу и наляво)
2. Ако не сгрешите някъде ще ви се отвори една страница в средата на която има поле за писане.
3. Пишете във въпросното поле - "My space" (кавичките са задължителни)
4. НЕ НАТИСКАТЕ ЕНТЕР !!!(клавиша дето ви описах) а радиобутона на който пише " I am Filling lucky"
5. Ако следвате инструкцията акуратно, веднага ще разберете за какво става дума.
:idea:
п.п. ако ви зартуднява така описаната последователност, използвайте тая магия : myspace.com и готово
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 23 Май 2008, 16:32

ПИФ

Изображение

Ето ви и лого на групичката

:lol: :lol: :lol: :lol:
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот Logan » 23 Май 2008, 17:35

Хората не се променят много с годините :)
Logan
Потребител

Мнениеот Гост » 23 Май 2008, 19:07

Logan написа:Хората не се променят много с годините :)

Остай ги,колега.

Това не са хора,даге,това са виртуални хора,дето стоят зад някакви потребителски имена и се крият,а там някъде са се свряли и джавкат,ама като излязят като навън подвиват опашлета :)

Еееее,Декан,понеже си отворен,що не отидеш да го кажеш това на Проф.Воденичаров в очите.Не знам после дали и барман ще бъдеш някога.Или поне си остави координатите,а именно:
-име и фамилия

-населено място

-месторабота

Айде давай да те видя сега,брато,колко ще бъдеш смел зад истинското си име.

Само ЮЗУ "Неофит Рилски" и най-прекрасния декан Проф.д-р Александър Воденичаров

Изображение
Гост

Мнениеот Гост » 23 Май 2008, 19:39

Dekah,давам ти 24 часов преклузивен("фатален") срок.А ако изпуснеш-значи си страхливец,даге!! :)

Нали запомни:

-име и фамилия

-местоживеене(населено място)

-месторабота и професия
Гост

Мнениеот DEKAH » 23 Май 2008, 19:47

Николов, ще ме биеш ли?

Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот Гост » 23 Май 2008, 19:54

DEKAH написа:Николов, ще ме биеш ли?

Оооо аз не се бия.Аз селянин не съм.Аз съм възпитано момче!

Просто посочи си данните и си кажи мнението за господин Воденичаров,да те видя.Ама всичките помии дето си ги изсипал по негов адрес в тоя форум.

Нямаш никакво право да се криеш зад ника си и да обиждаш един човек,и то декана на Правно-историческия факултет.

Поне кажи кой си,откъде си,представи се-пък си казвай мнението.То,иначе,всеки го може,като се е скрил.

Сеш се???
Гост

Мнениеот DEKAH » 23 Май 2008, 20:07

В този форум аз не комуникирам с декана на вашия факултет. Изобщо не разбрах защо го намесваш човека. Нито го познавам, нито съм го коментирал.
Не виждам да има регистрация с истинското си име...

А ти кой беше, че да искаш от мен да предоставям данни, които са защитени от Закона за личните данни.

Тичай на пързалката.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии