начало

Сарафов и патриарх Даниил ще задълбочават сътрудничеството между прокуратурата и църквата Сарафов и патриарх Даниил ще задълбочават сътрудничеството между прокуратурата и църквата

Facebook група на ПИФ на ЮЗУ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот Гост » 23 Май 2008, 20:18

DEKAH написа:В този форум аз не комуникирам с декана на вашия факултет. Изобщо не разбрах защо го намесваш човека. Нито го познавам, нито съм го коментирал.
Не виждам да има регистрация с истинското си име...

А ти кой беше, че да искаш от мен да предоставям данни, които са защитени от Закона за личните данни.

Тичай на пързалката.

Че откога,когато те питат какво работиш,и кашеш,напр,прокурор,с името си и града,където живееш,е защитено
Гост

Мнениеот Гост » 23 Май 2008, 20:20

advokat_nikolov написа:
DEKAH написа:В този форум аз не комуникирам с декана на вашия факултет. Изобщо не разбрах защо го намесваш човека. Нито го познавам, нито съм го коментирал.

А ти кой беше, че да искаш от мен да предоставям данни, които са защитени от Закона за личните данни.

Тичай на пързалката.

Че откога,когато те питат какво работиш,и кашеш,напр,прокурор,с името си и града,където живееш,е защитено.

Няма нищо лично тука.Ами то магистратите със забрадки ли трябва да ходят,Егн-аз не ща.Просто име и професия и град
Гост

Мнениеот Гост » 23 Май 2008, 20:21

advokat_nikolov написа:
advokat_nikolov написа:

Тичай на пързалката.

Че откога,когато те питат какво работиш,и кашеш,напр,прокурор,с името си и града,където живееш(град),е защитено.

Няма нищо лично тука.Ами то магистратите със забрадки ли трябва да ходят,Егн-аз не ща.Просто име и професия и град
Последна промяна Гост на 23 Май 2008, 20:21, променена общо 1 път
Гост

Мнениеот DEKAH » 23 Май 2008, 20:21

Прочети закона, който съм цитирал и тогава разсъждавай. Това, че още не сте го учили в университета (няма и да го учите) не означава, че трябва да се изказваш неподготвен.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот Гост » 23 Май 2008, 20:33

Колега,що ме караш да се смея-тоя закон няма нищо общо с искането от мен.

Тук става въпрос админсистрацията да брани добросъвестно и законосъобразно личните данните на ФЛ,които са в регистрите.

Ти кво си чел-не знам.

Администратор на лични данни, наричан по-нататък "администратор", е физическо или юридическо лице, както и орган на държавната власт или на местното самоуправление, който сам или съвместно с друго лице определя целите и средствата за обработване на личните данни.

Това се отнася за него!

Ама си добър юрист иначе!
Гост

Мнениеот Гост » 24 Май 2008, 16:44

Dekah,ако отвориш един учебник,примерно,по Административен процес.Там пише:

Автор: Добри Кръстев Димитров

Роден е в с.Тръстиково,Бургаска област.

Той е доктор по право и професор по административно право и административен процес.

Преподава във ВСУ,БСУ,ПУ,УНСС,ВТУ и др.

И какво общо има ЗзЛД в нашия случай. Излагаш се!
Гост

Предишна

Назад към Общи дискусии