начало

Сарафов и патриарх Даниил ще задълбочават сътрудничеството между прокуратурата и църквата Сарафов и патриарх Даниил ще задълбочават сътрудничеството между прокуратурата и църквата

A сега да видим колко смелчаци има.

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот Гост » 25 Май 2008, 01:37

neonato написа:По въпроса за смелчак/смелчаци или смелчага/смелчаги:
И двете форми на мн. число са правилни, зависи кое съществително за единствено число ползвате за изходна позиция и какъв смисъл влагате в употребеното в контекста на това, което се пише:

ед.ч. смел·чак
непълен член смел·ча·ка
пълен член смел·ча·кът
мн.ч. смел·ча·ци
членувано смел·ча·ци·те
бройна форма смел·ча·ка

ед.ч. смел·ча·га
непълен член смел·ча·га·та
пълен член смел·ча·га·та
мн.ч. смел·ча·ги
членувано смел·ча·ги·те

Но не и това
advokat_nikolov написа:Айде сега да видим смелчазите.
Нали?
Гост

Re: A сега да видим колко смелчаци има.

Мнениеот Гост » 25 Май 2008, 02:15

advokat_nikolov написа:Здравейе!
Я да проверим колко хора биха се осмелили да се представят с:
-Име и фамилия
-местоживеене(населено място)
-месторабота и професия
Ето колко е лесно:
-Пламен Николов
-Плевен
-студент по право в ЮЗУ(втори курс)
Айде сега да видим смелчазите.А ако не желаят,да не се превъзнасят повече във форумите за много велики и знаещи и можещи.Ами щом сте можещи и знаещи-представете се.

В една друга тема преди време, по конкретен повод - пак конкурс,
един форумец написа:
gega написа:..... Да застанем с ИМЕНАТА си и да заявим пред цялото общество ВСИЧКО, но да променим нещо, трябва да достигнем този път до край. .....
Но така и не застана с името си.
Впрочем ето моя отговор на поста му
karanedeff написа:До gega
Да застанем с ИМЕНАТА си и да заявим пред цялото общество ВСИЧКО
Аз съм застанал с имената си, а в твоя профил няма нищо

А ето какво ми отговори той на РМ (Private message, нека уважя и Diaida :wink:)
От: gega
До:
Пуснато на: 21 Окт 2006 05:23 pm
Заглавие: Re: Да застанем с ИМЕНАТА си
Не съм от Русе, но какво означава: "Да не злепоставяме колега магистрат!"? Това да не е каста! Всеки дължи уважение другиму, но ако магистратурата не се оттърве и то ПУБЛИЧНО от недостойните, нищо добро не я чака. Ти искаш ли да работиш в такава среда (навярно си магистрат)! Професионалното равнище на адвокатурата е равнопропорционална на моралното и професионално ниво на магистратурата. Трябва да променим представите на хората за нас и то ПУБЛИЧНО. Това предстои, ако си магистрат, можеш да се присъединиш !
подчертаното е мое
gega, отдавна не се е появявал във форума с този си ник, но понеже съм наблюдателен, още тогава - в нея, може би най-дълга и популярна тема до сега във форума, забелязах, че този колега пише и под друг/и ник/ове. Сега като модератор вече го зная със сигурност. Но не това е важното.
Николов повдигна тази тема - но, уви от цялостната му изява във форума много ми прилича на клонинг на многоликия досадник, който/които от вчера е/са с нов ник.
Колегите модератори знаят за какво говоря, но не се съмнявам, че и други форумци, които активно участват във форума, са достигнали до същия извод.
А гегата дори и в Skype не пожела да каже кой е - само ника в Лекса и толкова - право на избор.
Не го укорявам ни най - малко. Често си пишем. Дори имам покана от него за онлайн клуба по табла и белот. Не съм я отказал, но нямам време за това.
Гост

Мнениеот kalahan2008 » 25 Май 2008, 02:34

Колегите модератори знаят за какво говоря, но не се съмнявам, че и други форумци, които активно участват във форума, са достигнали до същия извод.

Не знам кой е този gega, но както всички сте забелязали, Крис Матурата от доста време не се явява във форума под този ник. Както показа случаят с Каракочев, не е чак толкова лесно човек да напусне ей така форума. Бих бил много учуден, ако това дете на ПИФ и Еркюл :wink: (колега на Николов :wink: ) не пребивава все още във форума. Грубостта и простащината на Кристиян Гьошев много приличат на същите проявни форми на един друг участник, който постоянно възкръсва като феникс из форума и с когото, както стана ясно, заедно са се борили срещу МОН срещу матурите.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот gudio » 25 Май 2008, 08:04

kalahan2008 написа:

Не знам кой е този gega, но както всички сте забелязали...

:lol: Гегата май си смени професията и "мина от другата страна на "банката"". От върл громител на золумите в съдебната система изведнъж му се наложи да смекчи тона и... няма как - заряза стария си борбен "ник" :lol: :lol:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 25 Май 2008, 09:11

С риск да се повторя и да досадя , пак ще отворя въпрос и за липсата на ценности в днешното общество.Всъщност Николов не е виновен , той просто е един оформен млад човек , който е изграден като личност във време когато светая светих са парите и всичко , което символизира добро материално положение-дрехи , коли , храна , заведения , правна литература(забележете не е прочетена в библиотеката или взимана оттам) , а струваща хиляди левове , защо на Николов му трябваше да споменава стойността му , вместо заглавията й?Вече скромността не се цени , скромността е слабост и признак на неспособност , затова трябва да си нагъл.Липса на елементарно уважение към останалите хора и да не продължавам , мисля че мисълта ми е ясна.
Повечето сме заразени от тази болест.Всъщност за Николов не се притеснявам , в тоя форум той има възможност да общува с достатъчно интелигентни хора , от който ще вземе пример и вярвам , че ще се поправи , но другите……………………..
:roll:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот donna » 25 Май 2008, 09:26

Старото нагло същество гега ли ,а вижте с кого се дракам най-много и ще разбепете кой е :lol: :lol: :lol: има много поздрави от мен.
А дали научи изпълнителния процес :lol: :lol: :lol:

Стила му е един и същ и тогава и сега ,за мен си остана невероятно нагло същество , сбъдна му се мечтата ,та за сега е по-кротък ,то остана и да се изяви :lol: :lol: :lol:
Айде като свърши като младши му пожелавам старши :lol: :lol: :lol: :lol:
donna
Старши потребител

Мнениеот donna » 25 Май 2008, 09:32

То и като митко 6 не е по -добър :lol: :lol: :lol:
Да му извадя ли обидите по мой адрес във връзка с учителската стачка и други такива ...ходи след мен като болен :lol: :lol: :lol:
Е вижте само къв израз има един съдия.......ха ха ха

Между другото гега /митко6 плюеше системата не за друго ,а защото някога били предпочели за съдия колега завършил РУ/или поне така твърдеше преди много години ,щото ние не се траем от много години / ,от там натам като разбра ,че и аз съм завършила там започна да обижда ,айде не кажа като какво

Този човек за мен е ...ясно ви е

И защо заряза стария ник ...нали знаеш стар....с нови ....не става :twisted: :twisted: :twisted:
Последна промяна donna на 25 Май 2008, 09:45, променена общо 1 път
donna
Старши потребител

Мнениеот gudio » 25 Май 2008, 10:42

:cry: По-скоро плюенето, по стар български обичай, се прави само "отвън". Влезеш ли "вътре" : http://uk.youtube.com/watch?v=2-sUzR71wpQ или "омерта" :lol:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 25 Май 2008, 11:05

REVOLUTION написа:С риск да се повторя и да досадя , пак ще отворя въпрос и за липсата на ценности в днешното общество.

Е как да няма ценности :lol: :lol: Ядене, пиене и некоя сгодна женица :lol: :lol:
http://www.vbox7.com/play:a8c506d5
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 25 Май 2008, 11:42

kalahan2008 написа:
REVOLUTION написа:С риск да се повторя и да досадя , пак ще отворя въпрос и за липсата на ценности в днешното общество.

Е как да няма ценности :lol: :lol: Ядене, пиене и некоя сгодна женица :lol: :lol:
http://www.vbox7.com/play:a8c506d5

:lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.vbox7.com/play:218b9d0e

А , каде забрави химна…….. :wink:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот gudio » 25 Май 2008, 12:37

kalahan2008 написа:...

REVOLUTION написа: ...

:evil: Как не ви е срам ! Адвокат Николов нееднократно се е "волеизявил" като противник на чалгата, мастиката, белите чорапи, виното с пържени картофи и прочие отрицателни явления в нашата действителност :!:
Не си дава сметка той обаче, че "ценностите" на които се позовава са... същият еквивалент на атрибути "чалга-културата", под друга форма и просто географски пренесени малко по-наляво в географската карта - малко след гр.Суботица в Сърбия :wink:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот gudio » 25 Май 2008, 12:51

mi_lena написа: Не съм адвокат на Гега, но сравняването му с Николов е некоректно...

:) Сравнението беше на Karanedeff и касаеше революционните призиви на Гегата да "излезнем от анонимност" и да се опълчим срещу... нещо като мръсотията и гнилото в съдебната система :lol: :lol: Сега, в новото му качество нещо съдебната система не го дразни чак толкова :wink: а за излизане от анонимност и дума да не става - нови "никове" се появяват, а старите се забравят... :lol:
Последна промяна gudio на 25 Май 2008, 12:51, променена общо 1 път
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 25 Май 2008, 12:51

:oops: :shock: АААА , така ли?Ама що напада белите чорапки , аз мисля по подобие на ордена на жартиерата да създам орден на белите хавлиени чорапи.Цел , борба за нравствено и морално издигане на българския народ.Непримирима борба с простотията!

:lol: :D :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот Гост » 25 Май 2008, 13:25

p_n_n написа:
katerinakuch написа:Настоящият форум е за юристи. Юристът е човек, който е завършил ВИСШЕ юридическо образование и придобил юридическа правоспособност.
:!:

Здравейте,

Не съм убеден, че студентите по право са изключени от тази "категория", т.е. юристи. :D

УСПЕХ!

Оставете ги,колега!

Ако отворят тълковен речник под думата юрист във второто значение означава-студент по право.

Гъдьо,Гъдьо-не знам за какъв се мислиш.Нали си много смел зад потребителското си име,както и всички,вкл.и Dekah.Вземете кажете нещо зад истинските си имена.Нещете.А защо нещете? Ама иначе давате съвети.

Там някой беше написал-ние сме просто на седянка.Каква седянка,като не знам как се казвате.

Абе страх вие бе-да не ви научат.Явно някои са такива мишцици,че ако се издадт-нямат да могат да се бият по гърдите по форумите и да се правят на ала-бала.

Dekah,иначе си смел така-нали си юрист,нали си велик,нали имаш стаж,раздаваш съвети тука,биеш се по гърдите.Ами айде кажи си името,юнако.Ама нещеш.Значи си просто никой,колега.Ти,явно,не си бил и някой,щом не искаш да си кажеш името.

Кой ще се се присъедини към юристите.До сега сме трима:

адвокат Владимир Данев,Варна/monteskio/
адвокат Георги Каменов,Нови пазар/sarbijanac/
Пламен Николов,Плевен,студент по право в ЮЗУ/advokat_nikolov/

Айде по-смело,колеги.Никой няма да ви хапне.P_n_n ,не се стеснявай от "ония",те не съществуват,докато не се индивидуализират и не махнат маската.

Сваляйте маските,отворковци!
Гост

Мнениеот kalahan2008 » 25 Май 2008, 13:35

Мен ме е страх да "сваля маската", че изпит ме чака за помощник-ЧСИ след няколко дена...а не се знае дали gudio няма да е в комисията :lol:
Еееех, лесно е да си студент... :roll:
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот portokal » 25 Май 2008, 14:09

Калахане, късно е вече. Гъдьо знае кой си! :lol:
Сваляйте маските, отворковци! Страх ви е, че като ви научат какви сте мишчици, повече няма да можете да се правите на велики! :evil:

Как тежко и тайнствено звучи "jurista_13", "margaritka" или "zeleno_4ove4e"... а признаеш ли си, че си Стоян Петров от Силистра - край с тежкаренето! Нали цял свят те знае каква си мишка. Ми то направо навява мисли за пържени картофи и бели чорапи... ще посмееш ли повече да се репчиш?

:oops:
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот gudio » 25 Май 2008, 14:16

advokat_nikolov написа: Гъдьо,Гъдьо-не знам за какъв се мислиш.Нали си много смел зад потребителското си име,както и всички,вкл.и Dekah.Вземете кажете нещо зад истинските си имена.

Точно на тебе, мисля, че ти се представих навремето :roll: Когато много искаше да ти намеря "топ-наказателен адвокат", при който ( :shock: в първи курс) искаше да стажуваш :roll: и то отскачайки от Благоевград до София за час-два и после обратно на лекции... Не че с Бентлито ти или там другия подобаващ на чорапите ти автомобил не е невъзможно да глътнеш за 35-40 мин. разстоянието, ама софийските задръствания как ще ги прескочиш
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 25 Май 2008, 14:20

portokal написа:Калахане, късно е вече. Гъдьо знае кой си! :lol:

Разбира се, че знае! Благодарение на БНТ и модераторските си правомощия :lol: Той и ЕГН-то ми посочи от миналогодишния изпит за адвокати :D намери дори някакъв конкурс в интернет за Инспекцията по труда в Ямбол, на който аз така и не се явяих, във времената, когато бях прост безработен следказармен юрист цяла :!: половин година :!:
Но нали Николов не знае(ше), че gudio знае :lol: Е, сега благодарение на портокал знае :lol:
Всичко е бъзик :D
Само че Николов сигурно не знае, че ако сега си напиша имената, и личният ми мобилен телефон ще лъсне от Гугъл от една обява за публична продажба от предишната ми работа :evil: затова ще помоля Пламен Николов първо да си напише GSM във форума и после може и аз да си напиша имената :!: :evil:
Ха да видим дали е смелчаз :wink:
Последна промяна kalahan2008 на 25 Май 2008, 14:24, променена общо 1 път
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот portokal » 25 Май 2008, 14:22

...че ако сега си напиша имената, и личният ми мобилен телефон ще лъсне от Гугъл от една обява за публична продажба от предишната ми работа

И мойто име лъсва по същия начин в обяви, ама аз поне предвидливо не си давах мобилния телефон. 8) Той моят тогава и без това беше друг, така че няма страшно. Сменяй го и ти! :D

Не смелчаз - смелчаг. Така мисля.
Последна промяна portokal на 25 Май 2008, 14:25, променена общо 1 път
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 25 Май 2008, 14:25

Нямаше начин, аз бях лице за контакт :!: на шефа :!: Няма как и да помоля Министерството на икономиката да махне обявата :evil:
kalahan2008
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии