начало

Сарафов и патриарх Даниил ще задълбочават сътрудничеството между прокуратурата и църквата Сарафов и патриарх Даниил ще задълбочават сътрудничеството между прокуратурата и църквата

ЗЮЛНЦ - УЧИЛИЩНИ НАСТОЯТЕЛСТВА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЗЮЛНЦ - УЧИЛИЩНИ НАСТОЯТЕЛСТВА

Мнениеот katalspa » 25 Май 2008, 14:17

ЗДРАВЕЙТЕ!
ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ РЕГИСТРИРАХМЕ В УЧИЛИЩЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО. АЗ СЪМ ПРЕДСЕДАТЕЛ, НО ВСЪЩНОСТ ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ СА ПРИ ДИРЕКТОРА. НАПОСЛЕДЪК НЕГОВОТО ПОВЕДЕНИЕ Е НЕАДЕКВАТНО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЦЯЛОСТНАТА РАБОТА В УЧИЛИЩЕ . ИСКАМ ДА ЗАДАМ НЯКОЛКО ВЪПРОСА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЯТА НА НАСТОЯТЕЛСТВАТА:
- КАКВИ КНИГИ СЕ ВОДЯТ И КАК НАСТОЯТЕЛСТВОТО ОТЧИТА ДЕЙНОСТТА СИ.
- НИЕ НЯМАМЕ ПРИХОДИ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. НО В СМЕТКАТА НА НАСТОЯТЕЛСТВОТО ИМА ВНЕСЕНИ СУМИ ОТ ЧОВЕКА, КОЙТО ОБРАБОТВА ЧАСТ ОТ ЗЕМЯТА НА УЧИЛИЩЕТО. - ТОВА ПРИХОД НА НАСТОЯТЕЛСТВОТО ЛИ Е - ЩОМ ЗЕМЯТА Е НА УЧИЛИЩЕТОТО.

МОЛЯ , АКО НЯКОЙ ИМА ПРЕДСТАВА ОТ ТЕЗИ НЕЩА ДА ОТГОВОРИ

ПОЗДРАВИ - ДИАНА
katalspa
Нов потребител

Мнениеот zelen » 25 Май 2008, 21:04

Преди години имах казус с УН в училището на дъщеря ми и мога да ви кажа, че ви чакат сериозни неприятности.

Не искам да ви плаша, но може да си навлечете сериозен проблем, ако вече не се е и случил.

Преди да задавате въпроси, обърнете се към адвокат, за да ви обясни, че не директорът, а вие имате проблем.

Въпрос на време е, спокойствието ви да е само спомен от т.нар. председателствуване.
zelen
Потребител

Мнениеот megi_law » 25 Май 2008, 21:49

В общи линии много директори са неадекватни след въвеждането на ДБУ!Изискайте документите на настоятелството -те трябва да бъдат във Вас!В казуса не давате обяснение,чия собственост е земята и как е възстановена.Ако земята е възстановена на училищното настоятелство-то Вие сключвате договор за аренда и заприходявате наема,Ако е на училището-директора сключва договора и заприходява постъпленията като собствени приходи в ДБУ-делегираната му от държавата отговорност!
Не се плашете -толкова са изоставени нещата в образованието,че и министър Вълчев би се учудил на Вашия казус!
megi_law
Младши потребител

ун

Мнениеот katalspa » 25 Май 2008, 22:04

Благодаря ти megi_law! Настоятелството е регистрирано през 2006 г. Земята не е на настоятелството, а на училището. Но наема от 100 лева се внася по сметка на настоятелството. Консултирала съм се с ваш колега и той казва, че това е приход на училището, а не на настоятелството и аз затова не ги водя като приход. ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО ДА КАЖА! БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО. И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЗА ПОСЛЕДНОТО СИ ПРАВА.

БЛАГОДАРЯ И НА zelen= макар че ме изплаши си прав.
katalspa
Нов потребител

Назад към Общи дискусии