начало

Делото „Дебора“ тръгва отначало заради отвод на състава Делото „Дебора“ тръгва отначало заради отвод на състава

Опасни вулгарни индивиди във Форума на Lex.bg

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Опасни вулгарни индивиди във Форума на Lex.bg

Мнениеот teomira » 27 Май 2008, 09:53

Отговор с продължение от 26 май 2008 г. на темата, свързана със "съдия" цензурирано

Всеки един от подлеците написа лъжи, за да защити Сатанаил, който е на земята. Подобни намеци за психиатрии са абсурдни и целят защита на престъпността. На стр.188, §39 от 8-мо издание на учебника по Българско гражданско процесуално право през 2006 г.с автор корифеят проф. д. ю. н. Живко Сталев, всеки един от Вас може да прочете изреченията, с които започва Исковата молба. Съдържанието на всички цитирани правни норми също може да се провери. Истината е, че 28 собственици, заплатили стойността на апартаментите си преди 12 г. ще бъдат лишени от право на собственост. Всичко, което е написано се базира на законите в Република България. Явно във форума на Lex.bg няма защитници на истината.Подобни цинизми в съдебна зала ще доведат до изгонване на вулгарните типове. В САЩ на такива подлеци се налага глоба и дори лишаване от права за нарушаване на добрите нрави. МОДЕРИРАНО ...Преди време, заловен от Интерпол български наркотрафикант заяви, че прокуратурата не е добре. Наистина, добре са само престъпниците с ръце, изцапани с кръв. Не Вие ще обсъждате ценза ми. Не представихте никакви законни доводи и дори оспорихте авторитета на вечния проф. д. ю. н. Живко Сталев, което е гавра с авторитета на световноизвестен учен. В България ще има правосъдие, само когато камила премине през иглени уши. Всички ангели са потресени на Небето от историческото невежество, подлост, вулгарност. Едно сдружение от простаци и подлеци се изправи срещу свещеното право на собственост. Нека си представим, че част от собствениците нямат друго жилище и заради фаталното развитие на казуса ще останат с децата си цял живот на квартира. Простаците ще кажат:"Нормално е. Кой ги е карал да плащат апартаменти преди 12 г. Такъв е животът."Моите знания са оценени от най-светлите умове на юридическата мисъл в България, а не от отвратителни невежи индивиди, по-нищожни от праха под краката ми. МОДЕРИРАНО ... За сведение на грабителите ще спомена, че нотариус Любомир Зарчев не взема ДДС върху нотариалните услуги, защото е бил Първи нотариус в София и пази авторитета си. Лъжа и робство на тая пуста земя царува. Пари - правосъдие -пари. Ето резултатът от наличието на 14-те ЮФ в България. В 80-милионна Германия функционират 8 ЮФ. Следва да се отбележи, че конспектите на ЮФ в България не съдържат необходимия и достатъчен изпитен материал и затова разликите в нивото на студентите са ужасяващи.Всичко, което написаха некадърните и подли субекти се записа на Небето. Всички, дали просташкото си мнение са осъдени от Небето завинаги.
Как си позволявате да ми уронвате авторитета, след като нямате доказателства, на които да се базирате. "Няма ли кой да изтрие двете теми на тази персона?" - провикна се един от тълпата простаци, за да гилотинира истината. Истината в кориците на делото е различна от Вашата Сатанаилова истина. Сърцата Ви са пълни с жестокост, злоба, охлокрация, цинизъм. "О,свещена простота!" - възкликва Ян Хус.
Отговаряйте! Вие, мълчите, не знаете!Но ние знаем! Ето, вижте законите, които светят като слънце и защитават каузата на справедливостта.
Да пребъде Правосъдието, ако ще Светът да загине.
Правото е тържество на истината.
teomira
Младши потребител

Мнениеот Biby » 27 Май 2008, 10:00

Амин! 8)
Изображение
Biby
Потребител

Мнениеот barri » 27 Май 2008, 10:06

Поредната Izymena в форума!!!
barri
Потребител

Мнениеот zornunddorn » 27 Май 2008, 10:07

:shock: ОЛЕЕЕЕЕ .... :cry: :shock: !!! недей да пледираш в съда!
zornunddorn
Потребител

Re: Опасни вулгарни индивиди във Форума на Lex.bg

Мнениеот kpavlova » 27 Май 2008, 10:14

teomira написа:Отговор с продължение от 26 май 2008 г. на темата, свързана със "съдия" цензурирано

Татарляци, скрокозъбели и стоманени мамути като тях застават на пътя на правосъдието и го убиват.....
Всеки един от подлеците написа лъжи, за да защити Сатанаил, който е на земята. ..... Всички ангели са потресени на Небето от историческото невежество, подлост, вулгарност. Едно сдружение от простаци и подлеци се изправи срещу свещеното право на собственост. ...."Моите знания са оценени от най-светлите умове на юридическата мисъл в България, а не от отвратителни невежи индивиди, по-нищожни от праха под краката ми.
.......На Вашите екрани се появиха най-пропадналите елементи, от които изпищяха всички Ангели на Небето. ............ същата тази гнусна паплач от простакелии ме нападна с най-отвратителни сексуални гнусотии и шашавии.

............Всичко, което написаха некадърните и подли субекти се записа на Небето. Всички, дали просташкото си мнение са осъдени от Небето завинаги.
............. Истината в кориците на делото е различна от Вашата Сатанаилова истина. Сърцата Ви са пълни с жестокост, злоба, охлокрация, цинизъм. ".

Няма как да се получи диалог, госпожа.Взаимност се иска за някои неща.Аз лично вече загубих дар слово, и ума , и дума.Ако това Ви бяха всички аргументи, изчерпахте ги.Тука май не може да Ви си помогне, при все респекта ни пред светлия Ви ум.Търсете други сродни умове и си вървете с мир.
kpavlova
Активен потребител

Мнениеот nemesis » 27 Май 2008, 10:15

В първата тема не взех участие понеже този съдия не го познавам и нямам представа дори как изглежда, но сега след като имате дързост да посочвате отново неговото име и видно от обикновената логика го наричате Сатанаил в поста си, ако сте наистина юрист то погледнете чл. 148 НК - квалифициран състав на обида, и по интересно е, че попада под няколко от точките извършеното деяние. Освен това запознайте се със ЗЗЛД.
Няма ли някой от форума, който да познава визирания съдия, та човека да се защити, понеже това което се случва е гнусно.
Аз лично бих Ви съдил понеже сте дръзка и нагла преди всичко.
nemesis
Младши потребител

Мнениеот system » 27 Май 2008, 10:21

Госпожо teomira, защо пак не сте си взели хапчетата сутринта ?
system
Активен потребител

Мнениеот kpavlova » 27 Май 2008, 10:23

Няма защита срещу такова нещо ми се струва.Не става с дела.Не Ви ли се е случвало да Ви избълват насреща такъв куп от парадоксалности, че да няма какво разумно да кажете.То е като да се бориш с природно явление, със земетресение. Всичките Ви аргументи се изчерпват и изпадате в потрес.
kpavlova
Активен потребител

Мнениеот zenitn » 27 Май 2008, 10:29

какъв е този кошмар, как може да се допусне подобно нещо, и то във форума
къде е модератора
да изтрие тази психария най-горе?
Какво ви е виновен съдията- вие защо не се консултирате с адвокат, а пишете глупости.
не ви е виновен съдията- той си върши съвестно работата- целия този процес е фалш и то започнат от вас-съделителите
zenitn
Младши потребител

Мнениеот kpavlova » 27 Май 2008, 10:38

Изтрийте, моля, имената на колегата, не заслужава да виси като заглавие на посланието.
kpavlova
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 27 Май 2008, 10:39

Уважаема госпожо, дори състоянието Ви на афект не извинява тона, с който пишете. Вие явно не можете да асимилирате, че не НИЕ сме хората, които трябва да защитаваме правото, такова, каквото ВИЕ го разбирате. Вие не правите ясно разграничение между морал и право. Но грешката не е във Вас, а другаде - грешката е в изкривените морални норми, които голяма част от българите са придобили в следствие на комунизма. Всеки си мисли, че да тълкуваш правни норми, с учебник в ръка, е лесна работа. Дори и исковата Ви молба да е базирана на цитати от учебника на многоуважаваният от мен велик проф. Сталев, не осъзнавате, че това са просто думи, които приложени неправилно губят смисъла и значението си. Няма да Ви давам съвети как да постъпвате, защото това е Ваша работа. Вие сте си избрали начина на действие и отговаряте за постъпките си. Аз нямам право да ви съдя или укорявам, защото такава е моята ценностна система, изградена от моралните ми принципи.
Отговарям Ви, защото се почувствах обиден от думите Ви. В качеството си на юрист заявявам, че Вашият обвинителен тон и натякване, че защитаваме престъпността нямат нищо общо с действителността. Лекс бг е правен портал. Това е място, в което юристите намират начин да комуникират и да обсъждат неща, които ги вълнуват. Това не е другарски съд, още по-малко е място, на което може да се плюе открито по доброто име на един съдия и цяла гилдия. Във всяко стадо си има и мърша, но това, че Вие сте решили да набеждавате един човек, без да има право той да се защити е меко казано некоректно. Ние не сме запознати с въпросното дело. Не са ни ясни нещата от към фактическата страна, за да можем да вземем юридическо становище.
Както Ви е известно (надявам се) съдебната система е независима, според Конституцията на република България. В тази система си има механизми за контрол и въздействие. След като сте толкова запозната със системата, мислите ли че това е мястото, в което Вие ще получите защита на правата си? Процесуалното производство си има степени, чрез които се оказва контрол в/у решенията на по-долните инстанции. Мисля, че това е пътя по който трябва да поемете, а не да ни занимавате с Вашите искови молби.
Исковата Ви молба е интересна, дълга и абсолютно лаишка. Само за Ваша информация ще кажа, че в исковата молба е нужно да се посочат не само материалните норми, но и процесуалните, чрез които се осъществява тяхната защита. За тази цел си има адвокати, които на драго сърце ще Ви защитават. Ако сте прекалено претенциозна можете да наемете цяла адвокатска кантора, която да работи за Вас (на ул. Витоша има достатъчно такива).
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот portokal » 27 Май 2008, 10:41

Малееей! И тая тема най-отгоре! :lol: :lol: :lol:
Гъдьо, нищо не трий, освен евентуално името на съдията - между другото, то се е запазило и в заглавието на мнението на mi_lena в другата тема, изтрий го и оттам.
Ама помни като слон! 8) Вярно е, че и казах "Аре у лево!", защото по темата за ДДС вече се проявяваха известни наченки на характера, така бурно разкриващ се ;-) сега, само че тогава нямаше все още приказки за сатани, мафии и татарляци (тая дума Гугъл не я намира).
Така силно и убедено се възмущава от нашето просташко поведение, че се сещам как преди години четох някъде за жена, която подала тъжба срещу Митко Цонев, защото се обърнал в новините по телевизията лично към нейния мъж и му казал: "Еди-кой си е... жена ти".
Е, тук халюцинации няма, има само грешка в оценката ;-) на събитията, но нищо.
Последна промяна portokal на 27 Май 2008, 10:46, променена общо 1 път
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот inspectora » 27 Май 2008, 10:52

УЖАСТ!

Госпожа, в книгата на Сталев има още много изписани страници освен цитираната от Вас ... има едни писания относно не/допустимост и не/основателност ... относно това кога и как следва да се направи преценката за не/допустимост и не/основателност ...
Оставям на страна едни други книги, където са обяснени видовете срокове ... материално и процесуално право на иск ...
(отделно и съответните закони, в които се регламентират тези неща ...)
Вземете се в ръце и се успокойте ... ако наистина сте права съм убеден, че резултатът ще е положителен за Вас ... само че да Ви попитам тогава как бихте се извинили на съдията, чието име така нагло оплюхте ...
Казвате да не Ви обсъждаме ценза - ако е толкова "висок" предполагам много добре знаете какво и как следва да се направи, когато има данни за извършено престъление ...

Ние тук (т.нар. форумци) никой не защитаваме и не нападаме ... считаме, че е недопустимо един юрист (ако сте такава) да се отнася по този начин с друг юрист ... ако някой има претенции към работата на държавните служители - има си достатъчно начини ... обиди и безпочвени клеветнически твърдения, предполагам знаете как се "третират" от закона ... а от друга страна ако са основателни - има си органи, чиито заплати идват от нашите данъци и чиято работа е именно да следи за спазването на закона ...
inspectora
Активен потребител

отговор на подлеците

Мнениеот teomira » 27 Май 2008, 12:14

"Грещни решения" - непознато понятие за гражданския процес.
Не сте прочели добре текста, защото все още Решение няма по гражданското дело. Виж ти, какви прости индивиди имало. Аз съм магистър по право от СУ"Св. Климент Охридски" и не Вие ще анализирате ценза ми.
Отново глупости срещу мен и срещу истината. Вие сте за хапчета и Вие СТЕ КЛЕВЕТНИЦИ. Нищо не приемам от написаното срещу мен и не съм наклеветила никого, така че няма защо да вмъквате анонса с НК на Република България.
ПРОСТАЦИТЕ ДА МЪЛЧАТ И ДА НЕ СПОРЯТ С БУКВАТА И ДУХА НА ЗАКОНА."
teomira
Младши потребител

Мнениеот razli4na » 27 Май 2008, 12:14

Еееее, драга Теомира /или както там ти е ник- а/, не така!
Включвам се в абсурдната ти тема само защото си използвала някои библейски цитати, които съм употребила и аз в някои от мненията си във форума, а държа да се разгранича от мнението ти.
Усещам горчивина в изказването ти. Наранена си и вероятно неудовлетворена. Но това не е достатъчно да влезеш тук и да се конфронтираш с всички и с всичко.
Не си съгласна с действие или акт на властимащ- ами бори се срещу това действие или акт, а не срещу личността на съдията, както в случая правиш.
Освен това спориш без аргументи, а само с обиди, което извинявай, ама звучи просташки.
Като адвокат ти казвам- ако не спориш с аргументи, няма съдия, който да ти удовлетвори исканията, без значение дали си мислиш, че си права.
Последна промяна razli4na на 27 Май 2008, 12:32, променена общо 1 път
razli4na
Активен потребител

Мнениеот gudio » 27 Май 2008, 12:16

zenitn написа:какъв е този кошмар, как може да се допусне подобно нещо, и то във форума
къде е модератора
да изтрие тази психария най-горе?

:roll: `Що бре, гениално си е, няма да го трия !
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Re: отговор на подлеците

Мнениеот gudio » 27 Май 2008, 12:19

teomira написа: Аз съм магистър по право от СУ"Св. Климент Охридски" и не Вие ще анализирате ценза ми.

:oops: :cry: "Майце си !"
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Ти се затрий, простако !

Мнениеот teomira » 27 Май 2008, 12:27

Ти се затрий ====. Явно сте от друга планета и случайно преминавате през земята. Прочели сте темата и се вживявате като юристи, но сте щураци. Лошата кръв е причина за грозните Ви обиди.
teomira
Младши потребител

Re: "ужаст"???

Мнениеот inspectora » 27 Май 2008, 12:27

teomira написа:Неграмотни индивиде, откога ужас се пише като :"ужаст"?
Вие да не сте от друга планета и случайно да преминавате през земята. Прочели сте темата и се включвате. Хем неграмотни, хем зли.
Може би сте от махала, в която правото и справедливостта са абстрактни понятия.

УЖАСТ!

В моята махала ... наистина е долу-горе така ... ;)
inspectora
Активен потребител

отговор на подлеците

Мнениеот teomira » 27 Май 2008, 12:38

"Как може да се пускат във форума подобни неща?" -написа един от подлеците. Казано на елементарен български език: Вие не знаете ли, че правосъдие ще има в България, само когато камила премине през иглени уши.
Защо никой не написа нещо за ощетените собственици?
Отново непристойни и недостойни обиди.
Навсякъде в литературата Сатанаил се пише с главна буква. Защо се заяждате?Съвети от марсианци не приемам. Така и така сте дошли от друга планета, поне идете на лекции в брилянтния Юридически Факултет при Софийски Университет "Св. Климент Охридски"- една от визитните картички на България. Всеки един от преподавателите ще ме защити.
Не ме наричайте Калинка, защото се казвам Теомира и не разпръсквам бисери пред свине.
teomira
Младши потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии