- Дата и час: 24 Яну 2025, 14:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Да има ли БАН за Теомира?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
58 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Да има ли БАН за Теомира?
Мисля, че анкетата е необходима.
- ykovachev
- Активен потребител
Ако банът е наказание и след като наказанието трябва да се налага на лица, които могат да осъзнаят за какво са наказани (затова и не се налагат наказания на лица, изпаднали в продължително или краткотрайно разстройство на съзнанието, докато са в това състояние), тогава моят отговор е: не.
Ако teomira дразни хората от форума и целта на "мярката" бан е да бъде спряна (в т.ч. и за да не злепоставя съдиите, за които пише) - аз се въздържам. Но по-скоро бих гласувала "не", отколкото "да". Нека си пише.
Ако teomira дразни хората от форума и целта на "мярката" бан е да бъде спряна (в т.ч. и за да не злепоставя съдиите, за които пише) - аз се въздържам. Но по-скоро бих гласувала "не", отколкото "да". Нека си пише.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
отговор на подлеците
Вие сте от друга планета. Да истина е. Пришълци, които случайно минават през земята. Подлец до подлец и простак до простак.
За Вас трябва БАН.
Невежеството е много сериозна спирачка за прогреса.
За Вас трябва БАН.
- teomira
- Младши потребител
Re: отговор на подлеците
teomira написа:Вие сте от друга планета. Да истина е. Пришълци, които случайно минават през земята. Подлец до подлец и простак до простак.
За Вас трябва БАН.
Венсеремус!!!
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
отговор на подлеците
Аз съм една и се защитавам от копията на подлеци, циници и простаци.
- teomira
- Младши потребител
отговор на подлеците
Простако, ти не подлежиш на разговор.
Робската психика вече не е актуална и затова трябва да се пише какво се случва в съдебна зала.
Робската психика вече не е актуална и затова трябва да се пише какво се случва в съдебна зала.
- teomira
- Младши потребител
teomira написа:Простако, ти не подлежиш на разговор.
Гласувах - ЗА, но вече ми е изключително забавно ... така че ако може модераторът да "прехвърли" гласа ми на ПРОТИВ ...
- inspectora
- Активен потребител
отговор на подлеците
Явно Ви липсва възпитание и този факт е ясен от камъните, които хвърляте против мен. На зло куче-зъл прът. Тонът Ви стана метаюридически и метаинтелектуален. Аз се защитавам, защото нападките са недопустими.
- teomira
- Младши потребител
teomira написа:Простако, ти не подлежиш на разговор.
.
Уау!!!!!!!!!!!
Тук автора се е издигнал до едни височини, непознати дори на Лютия !!!!
- d_d
- Потребител
Гласувах с "не" и то само и единствено поради простата причина, че тази жена ме развеселява, но не мога да отрека, че И отговорите на колегите към нея са СТРАХОТНИ ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ, КОЛЕГИ, ЗА СТРАХОТНИЯ ХУМОР И ОСТРОУМНИТЕ ВИ ОТГОВОРИ! СТРАШНИ СТЕ! !
-
778899 - Активен потребител
Аз също гласувах с "НЕ". Напоследък само се прозявах, като четях темите във форума - сега вече наистина стана весело.Особено ми харесва религиозния привкус и плам. Не съм съгласен с поставената диагноза и назначеното лечение от д-р Неонато- нека си остане така положението (и без това за такива случаи медицината още не е открила лечение). И моля, моля - никакви запрещения и тем подобни - все пак сме свободомислещи хора. Нека се посмеем заедно, четейки словото божие, пречупено през юридическата призма на Теомира!
- p_totev
- Младши потребител
p_totev написа:Аз също гласувах с "НЕ". Напоследък само се прозявах, като четях темите във форума - сега вече наистина стана весело.Особено ми харесва религиозния привкус и плам. Не съм съгласен с поставената диагноза и назначеното лечение от д-р Неонато- нека си остане така положението (и без това за такива случаи медицината още не е открила лечение). И моля, моля - никакви запрещения и тем подобни - все пак сме свободомислещи хора. Нека се посмеем заедно, четейки словото божие, пречупено през юридическата призма на Теомира!
Като адвокат на теомира по гр.д.№1/08г по описа на ЛЕКС
Темата да се заключи , гр.д.№1/08г по описа на ЛЕКС не е приключило още ,доверителката ми към момента не е поставена под запрещение!
- donna
- Старши потребител
По-добре е прокурора по делото да поиска обезпечаване на доказателствата, щото току виж Мода минал с голямата метла.
- d_d
- Потребител
d_d написа:По-добре е прокурора по делото да поиска обезпечаване на доказателствата, щото току виж Мода минал с голямата метла.
Не адвокатствай на прокурора
- donna
- Старши потребител
Добере де , какъв ще е ефекта от поставянето под запрещение - това не лишава едно лице от правото му на творчески изяви ?
- d_d
- Потребител
Ето какво беше изпратено на административния имейл на модератора от Теомира.
Ще сезирам прокуратурата във връзка с изпълнение на фактическия състав на обида по НК на Република България.Във форума Вашите модератори опетниха доброто ми име в обществото, забраниха ми достъп и позволиха ужасяващи хули .Не дилетанти ще искат запрещение за мен, защото е абсурдно. Аз нямам психически проблеми. Ще Ви потроша от съд като съучастници.
- moderator
- Младши потребител
moderator написа:Ето какво беше изпратено на административния имейл на модератора от Теомира.Ще сезирам прокуратурата във връзка с изпълнение на фактическия състав на обида по НК на Република България.Във форума Вашите модератори опетниха доброто ми име в обществото, забраниха ми достъп и позволиха ужасяващи хули .Не дилетанти ще искат запрещение за мен, защото е абсурдно. Аз нямам психически проблеми. Ще Ви потроша от съд като съучастници.
При този развой на събитията лицето теомира ми оттегли пълномощията
така ,че в момента е без защитник. Тя и мен ще съди явно ,не мога да я защитавам
- donna
- Старши потребител
moderator написа:Ето какво беше изпратено на административния имейл на модератора от Теомира.Ще сезирам прокуратурата във връзка с изпълнение на фактическия състав на обида по НК на Република България.Във форума Вашите модератори опетниха доброто ми име в обществото, забраниха ми достъп и позволиха ужасяващи хули .Не дилетанти ще искат запрещение за мен, защото е абсурдно. Аз нямам психически проблеми. Ще Ви потроша от съд като съучастници.
Хахахахахахаххахаххахахах, леле тая женица хептен е изтрещяла!
- REVOLUTION
- Активен потребител
58 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
|
|