начало

Бивш прокурор осъди прокуратурата да му плати още 20 000 лева Бивш прокурор осъди прокуратурата да му плати още 20 000 лева

Да има ли БАН за Теомира?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Да
26
58%
Не
19
42%

Общо гласове : 45

Мнениеот ykovachev » 27 Май 2008, 12:19

Мисля, че анкетата е необходима.
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот portokal » 27 Май 2008, 12:43

Ако банът е наказание и след като наказанието трябва да се налага на лица, които могат да осъзнаят за какво са наказани (затова и не се налагат наказания на лица, изпаднали в продължително или краткотрайно разстройство на съзнанието, докато са в това състояние), тогава моят отговор е: не.
Ако teomira дразни хората от форума и целта на "мярката" бан е да бъде спряна (в т.ч. и за да не злепоставя съдиите, за които пише) - аз се въздържам. Но по-скоро бих гласувала "не", отколкото "да". Нека си пише.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

отговор на подлеците

Мнениеот teomira » 27 Май 2008, 12:49

Вие сте от друга планета. Да истина е. Пришълци, които случайно минават през земята. Подлец до подлец и простак до простак.
За Вас трябва БАН.
Невежеството е много сериозна спирачка за прогреса.
teomira
Младши потребител

Re: отговор на подлеците

Мнениеот DEKAH » 27 Май 2008, 12:54

teomira написа:Вие сте от друга планета. Да истина е. Пришълци, които случайно минават през земята. Подлец до подлец и простак до простак.
За Вас трябва БАН.
Невежеството е много сериозна спирачка за прогреса.

Венсеремус!!!
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

отговор на подлеците

Мнениеот teomira » 27 Май 2008, 13:01

Аз съм една и се защитавам от копията на подлеци, циници и простаци.
teomira
Младши потребител

отговор на подлеците

Мнениеот teomira » 27 Май 2008, 13:06

Простако, ти не подлежиш на разговор.
Робската психика вече не е актуална и затова трябва да се пише какво се случва в съдебна зала.
teomira
Младши потребител

Мнениеот inspectora » 27 Май 2008, 13:11

teomira написа:Простако, ти не подлежиш на разговор.

:D :D :D
:lol: :lol: :lol:

Гласувах - ЗА, но вече ми е изключително забавно ... така че ако може модераторът да "прехвърли" гласа ми на ПРОТИВ ... :wink:
inspectora
Активен потребител

отговор на подлеците

Мнениеот teomira » 27 Май 2008, 13:18

Явно Ви липсва възпитание и този факт е ясен от камъните, които хвърляте против мен. На зло куче-зъл прът. Тонът Ви стана метаюридически и метаинтелектуален. Аз се защитавам, защото нападките са недопустими.
teomira
Младши потребител

Мнениеот d_d » 27 Май 2008, 15:31

teomira написа:Простако, ти не подлежиш на разговор.
.

Уау!!!!!!!!!!!
Тук автора се е издигнал до едни височини, непознати дори на Лютия !!!!
d_d
Потребител

Мнениеот d_d » 27 Май 2008, 16:57

Май си права. Аз си мислех, че Изумена е недостижима, но.....
d_d
Потребител

Мнениеот 778899 » 27 Май 2008, 18:06

Гласувах с "не" и то само и единствено поради простата причина, че тази жена ме развеселява, но не мога да отрека, че И отговорите на колегите към нея са СТРАХОТНИ :D ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ, КОЛЕГИ, ЗА СТРАХОТНИЯ ХУМОР И ОСТРОУМНИТЕ ВИ ОТГОВОРИ! СТРАШНИ СТЕ! :D :D :D !
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот p_totev » 28 Май 2008, 08:37

Аз също гласувах с "НЕ". Напоследък само се прозявах, като четях темите във форума - сега вече наистина стана весело.Особено ми харесва религиозния привкус и плам. Не съм съгласен с поставената диагноза и назначеното лечение от д-р Неонато- нека си остане така положението (и без това за такива случаи медицината още не е открила лечение). И моля, моля - никакви запрещения и тем подобни - все пак сме свободомислещи хора. Нека се посмеем заедно, четейки словото божие, пречупено през юридическата призма на Теомира!
p_totev
Младши потребител

Мнениеот donna » 28 Май 2008, 08:54

p_totev написа:Аз също гласувах с "НЕ". Напоследък само се прозявах, като четях темите във форума - сега вече наистина стана весело.Особено ми харесва религиозния привкус и плам. Не съм съгласен с поставената диагноза и назначеното лечение от д-р Неонато- нека си остане така положението (и без това за такива случаи медицината още не е открила лечение). И моля, моля - никакви запрещения и тем подобни - все пак сме свободомислещи хора. Нека се посмеем заедно, четейки словото божие, пречупено през юридическата призма на Теомира!

Като адвокат на теомира по гр.д.№1/08г по описа на ЛЕКС
:P Темата да се заключи , гр.д.№1/08г по описа на ЛЕКС не е приключило още ,доверителката ми към момента не е поставена под запрещение!
donna
Старши потребител

Мнениеот d_d » 28 Май 2008, 09:25

По-добре е прокурора по делото да поиска обезпечаване на доказателствата, щото току виж Мода минал с голямата метла.
d_d
Потребител

Мнениеот donna » 28 Май 2008, 09:27

d_d написа:По-добре е прокурора по делото да поиска обезпечаване на доказателствата, щото току виж Мода минал с голямата метла.

:D :D Не адвокатствай на прокурора :lol:
donna
Старши потребител

Мнениеот d_d » 28 Май 2008, 09:41

Добере де , какъв ще е ефекта от поставянето под запрещение - това не лишава едно лице от правото му на творчески изяви ?
d_d
Потребител

Мнениеот ykovachev » 28 Май 2008, 09:58

И аз съм съгласен темата да се заключи.
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот moderator » 28 Май 2008, 11:13

Ето какво беше изпратено на административния имейл на модератора от Теомира.

Ще сезирам прокуратурата във връзка с изпълнение на фактическия състав на обида по НК на Република България.Във форума Вашите модератори опетниха доброто ми име в обществото, забраниха ми достъп и позволиха ужасяващи хули .Не дилетанти ще искат запрещение за мен, защото е абсурдно. Аз нямам психически проблеми. Ще Ви потроша от съд като съучастници.
moderator
Младши потребител

Мнениеот donna » 28 Май 2008, 11:16

moderator написа:Ето какво беше изпратено на административния имейл на модератора от Теомира.

Ще сезирам прокуратурата във връзка с изпълнение на фактическия състав на обида по НК на Република България.Във форума Вашите модератори опетниха доброто ми име в обществото, забраниха ми достъп и позволиха ужасяващи хули .Не дилетанти ще искат запрещение за мен, защото е абсурдно. Аз нямам психически проблеми. Ще Ви потроша от съд като съучастници.

При този развой на събитията лицето теомира ми оттегли пълномощията
така ,че в момента е без защитник. Тя и мен ще съди явно ,не мога да я защитавам :D :D :D
donna
Старши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 28 Май 2008, 11:17

moderator написа:Ето какво беше изпратено на административния имейл на модератора от Теомира.

Хахахахахахаххахаххахахах, леле тая женица хептен е изтрещяла! :? :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии