начало

Делото „Дебора“ тръгва отначало заради отвод на състава Делото „Дебора“ тръгва отначало заради отвод на състава

Опасни вулгарни индивиди във Форума на Lex.bg

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: отговор на подлеците

Мнениеот razli4na » 27 Май 2008, 12:45

teomira написа: Навсякъде в литературата Сатанаил се пише с главна буква.

Не и в Библията!!!
razli4na
Активен потребител

Мнениеот balachev » 27 Май 2008, 12:50

Калинке...или както там ти е името, хич не е добре твойта работа... ама хич....
Не знам от хапчетата ли е, пасторът ли ти е ги е наговорил тия неща.....
balachev
Младши потребител

Мнениеот DEKAH » 27 Май 2008, 12:52

Уважама госпожо.
Отново, с риск да си навлека Вашия гняв, се обръщам към Вас с молба да преустановите безумното си държание.
Щом сте юрист ви е пределно ясно, че ТУК НЕ Е МЯСТО за обсъждане на неща от този вид.
Жалко за това, че имате юридическо образование. До сега е нямало случай колега да постави тук исковата си молба и да иска НЯКАКВО решение на казуса си. И то от лице, което не присъства тук. Аз съм поребител на лекс.бг от 2001 година и мога да Ви уверя, че до сега не е имало толкова нахален и обиждащ другите потребител като Вас.
Ако имате намерение да се заяждате за дребни правописни и пунктуационни грешки сте сбъракли мястото. Има форуми, които се посещават от пуританите на българския език. Там ще можете да се развихрите, дори да редактирате пропуснатите запетаи.
Искрено се радвам, че Вашите познания в областта на правото са признати от светилата в тази област, но нас това не ни вълнува. Щом сте толкова добра не е ли редно да си оправите сама това, което сте надробила.
Ако хората, които са ощетени според Вас са Ваши клиенти - мога да изкажа искрените си съболезнования към тях. Вие сте една злобна, дребна душица в постоянен менструален цикъл.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

отговор на подлеците

Мнениеот teomira » 27 Май 2008, 12:54

Нямам нищо общо с пастори. Вие не сте добре и Вие сте неизлечимо психично болни. Така е като идват марсианци и създават смущения в добрите нрави.
teomira
Младши потребител

отговор на подлеците

Мнениеот teomira » 27 Май 2008, 12:58

Аз не съм искала Решение . Не спекулирайте.
Простаците продължават, защото са неграмотни. Вие ме нападате и аз се защитавам. Бихте ли отговорили от коя планета дойдохте, лоши човече?
Цинизмът Ви е отвратителен, като дявола.
teomira
Младши потребител

Мнениеот Clavdivs. » 27 Май 2008, 13:01

Изображение
Clavdivs.
Потребител

отговор на подлеците

Мнениеот teomira » 27 Май 2008, 13:14

Саморазправата с мен продължава, но тя е фарс. Простакелиума на подлеците е като Кашчей Безсмертних. Чух какво ли не против себе си.
Тонът стана метаинтелектуален и метаюридически.
teomira
Младши потребител

Мнениеот bebitor » 27 Май 2008, 13:18

Теомирче, множко ти е дошло четенето на правна и окултна литература едновременно. :lol: :lol: :lol: Не се заблуждавайте- тези цитати не са от Библията!!! Направи си услуга и не чети повече Елифас Леви и подобни. Не са за тебе, очевидно :lol: :lol: :lol:
Тъй като няма ефект от провежданата ти вчера терапия, се налага май да минеш на по-силни лекарства- халоперидол 2 пъти дневно!
Последна промяна bebitor на 27 Май 2008, 13:22, променена общо 1 път
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот razli4na » 27 Май 2008, 13:22

bebitor, имах предвид за бисерите и свинете- аз също съм го цитирала във форума. А иначе всичко останало.... права си- чист окултизъм!
razli4na
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 27 Май 2008, 13:23

Преписвала е изречения от "Ритуал и учение на Висшата магия"- Елифас Леви :!: :!: :!: Както в първата молба, така и тука! Съчетала го е с правни постулати и е станала една....
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот inspectora » 27 Май 2008, 13:25

teomira написа:.... поне идете на лекции в брилянтния Юридически Факултет при Софийски Университет "Св. Климент Охридски"....
Хм ... като прочетох това и ми "светна" за два случая:
Един преподавател в СУ разказваше за някакъв психично болен субект, който се явявал на изпити в СУ ... даже си бил купил ст.книжка ... преподавателите го съжалявали и го изпитвали и му пишели там по някой оценка :D ... та изпитите, на които се явявал били от най различни специалности ... право ... литература... математика... богословие :roll:
Вторият случай - от време на време по лекциите ни се появяваше една жена/момиче, чието поведение си беше откровено неадекватно ... веднъж и охраната идва, защото започва да говори разни неща на преподавателката - от рода на "небеса", "ангели", "сатани", "простаци", "подлеци" ...

...защото се казвам Теомира...
Е сега ще проверим имали адвокат с такова име ;)
inspectora
Активен потребител

Мнениеот inspectora » 27 Май 2008, 13:32

inspectora
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 27 Май 2008, 13:35

Браво, инспекторе!
http://www.legaltheory.org/index.php?rid=21&id=76
"Всичко, което е написано на небето, ще се осъществи на земята. Земният канон е нормативната стълба, по която Светият Дух слезе, за да се въплъти в правни норми. "
Още едно доказателство за това с какво се занимава Теомира в свободното си време. Аз се чудя защо цял следобед ме боля глава.
:D :D :D :D :D
Последна промяна bebitor на 27 Май 2008, 13:45, променена общо 3 пъти
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот portokal » 27 Май 2008, 13:46

Сведохте до знанието ни
1. Правният си проблем, обективиран в т.н. от Вас молба- не разбрах, какво искате от нас?За прочитане- вярвам повечето от нас я прочетоха, И?

То толкова и се разбира какъв е проблемът. Между воплите и цитатите от учебници по право няма изложени никакви факти. Само едно обобщение, че хората са заплашени да изгубят имотите, които са платили. Какви имоти, как са ги придобили и защо смятат, че са ги придобили, защо ще ги изгубят (ама нещо по-конкретно от "защото съдията е некадърник и мафиот") - няма, братче!
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот system » 27 Май 2008, 14:14

teomira написа:Простакелиума на подлеците е като Кашчей Безсмертних.

Между другото, teomira, руският Ви е безобразен. Пише се "Кашчей бессмертный" в именителен падеж.
system
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 27 Май 2008, 14:24

Не ви е срам. Всичките сте въплъщение на сатанаил на земята. Чума да ви порази, Господ-Бог да не се смили над душите ви и да гниете вечено в ада - изчадия демонски. Да се пържете там хиляди години на бавен огън, в собствен сос.

А никой не каза нищо за хората, които са ощетени от въпросния съдия. От неговата некадърност и некомпетентност. От това че не разбира правото (и кривото) че е поръчкова подлога и е САТАНАИЛ на САТАНАИЛИТЕ на земята. Той се е възкачил от ада, за да се въплати в съдия, за да командва вас - неговите подчинени, за да сеете хаос, анархия и беззаконие на майката-земя. Майката-земя, която е дарена с благословията на нашия Господ-Бог и Светия Дух, Светата троица и Иисус.
АНАТЕМА, долни неизвергнати адови изчадия.

Хо хо хо... не мога повече... ще се спукам от смях, докато ги пиша тия простотии.
Много "як" стил. Мисля да го копирам и да създам творба със заглавие "Сатанаил се въплати..., а Господ Бог даде криле на Теомира, за да го победи в вечния двубой м/у добро и зло"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот hasplu » 27 Май 2008, 14:34

хмм - БРАЧНИЯТ ДОГОВОР И КОНКУБИНАТЪТ

Теомира-Десислава Петкова, адвокат

http://www.legaltheory.org/index.php?rid=21&id=75

тоест има 3 възможности, като се извинявам предварително на колегите:

http://www.bar-register.bg/public/IForm ... =432942842

Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот portokal » 27 Май 2008, 14:55

А на едно място пише и "Теомира - Десислава Петкова Петкова". Изразила е мнение в смисъл: "Косово е Сърбия и Сърбия е Косово".
Никоя от трите посочени адвокатки не е с бащино име Петкова.
Може и да не е действащ адвокат.
Във всеки случай - ако е или е била, с poli_g не познахме.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот bebitor » 27 Май 2008, 14:56

http://otkrovenia.com/main.php?action=s ... _d_petkova

Теомира-Десислава Петкова | Теомира-Десислава Петкова е на 36 години. Има висше образование. Тя е редактор-юрист. Интересите и са насочени към правото, медиевистиката и журналистиката.
http://pravoslavie.bg/content/view/9192/454/

Няма резултати за "адвокат Десислава Петкова Петкова".
Последна промяна bebitor на 27 Май 2008, 15:04, променена общо 2 пъти
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот portokal » 27 Май 2008, 15:10

За клиентите не знам, но явно в дискусиите стилът и е един и същ:

Имах намерение да оставя статията си "Евтаназията е хуманизъм - послание към Теомира" без продължение, но тъй като тя изрази напълно неаргументирани критики срещу мен, аз смятам, че е редно да отговоря чрез смислен и аргументиран текст, който да е още по-ползотворен за читателите. След като госпожа Петкова (тъй като тя счита за извънредно обидно да използвам второ лице единствено число когато говоря за нея) изтъкна, че е магистър по право аз искам да кажа, че това означава две неща - първо, че е завършила право (защото в правото няма бакалавърска, а само магистърска степен), второ, че се позовава на авторитета си като човек, който е завършил тази специалност. За незапознатите читатели искам да отбележа, че в юридическото образование никъде не се разглеждат подробно въпросите за хуманността и това по скоро принадлежи към категорията на философията. Затова мисля, че всеки тук, независимо какво образование има, може да изложи своите разсъждения по въпроса, стига да ги аргументира смислено - нещо, което аз направих в предишната си статия. Госпожа Петкова казва, че говоря като фашист и че съм фашист. Интересно е, че тя използва съвсем свободно това определение без да го дефинира и да посочи връзката му с моето изказване.
Последна промяна portokal на 27 Май 2008, 15:12, променена общо 1 път
Аватар
portokal
Старши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии