- Дата и час: 24 Яну 2025, 12:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Да има ли БАН за Теомира?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
58 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
inspectora написа:moderator написа:Ето какво беше изпратено на административния имейл на модератора от Теомира.Ще сезирам прокуратурата във връзка с изпълнение на фактическия състав на обида по НК на Република България.Във форума Вашите модератори опетниха доброто ми име в обществото, забраниха ми достъп и позволиха ужасяващи хули .Не дилетанти ще искат запрещение за мен, защото е абсурдно. Аз нямам психически проблеми. Ще Ви потроша от съд като съучастници.
Сега ще видите вие от lex.bg ... като Ви погнат от прокуратурата за съучастие в клевета и обида ...
, дали няма да съди и собствениците на форума ,че са разрешили да пишем тука ,може би срещу тях ще има граждански иск ,пък току виж и някое наказателно делце сформирала...сега прокуратурата ще трябва да изиска личните ни данни ,че да ни разпитва инъче ще стане като с мажоретките
- donna
- Старши потребител
donna написа: , дали няма да съди и собствениците на форума ,че са разрешили да пишем тука ,може би срещу тях ще има граждански иск ,пък току виж и някое наказателно делце сформирала...сега прокуратурата ще трябва да изиска личните ни данни ,че да ни разпитва инъче ще стане като с мажоретките
Остави, ами сега кой знае как се павят констативни протоколи след всеки пост А като нищо може да намери някой "себеподобен" прокурор (аз вярвам, че такива няма, но знае ли човек ), който да образува производсто ... и да изискат данните на потребителито от администраторите на форума ... та всички ще вземем да "цъфнем" - поне ще се запознаем на живо по съдилищата ... аз се надявам сървъра на lex-a да е извън БГ (макар, че като гледам хост-а, май няма да е ...), че да се почнат едни съдебни поръчки ... малко да се позабави производството ... та поне да доживеем до старини да бъдем само "разследвани" - като се понсионираме ако искат и в затвора дани вкарва (тъкмо ще имаме подслон и храна, че ако след 20-50г. пенсиите са същите, както в момента ... )
П.П.: макар, че ако/докато траят тея съд.поръчки ще изтекат всякакви давности там ...
Последна промяна inspectora на 29 Май 2008, 14:05, променена общо 1 път
- inspectora
- Активен потребител
Donna е никой за света, защото е неграмотна.
Неграмотни субекти, които не пишат точка в края на изречение не могат да ме обсъждат. Щом се пише от donna "Тва" и т. н. е ясно какво е нивото на тази особа. Т.е. нямате ниво и никога не сте имали.Само колеги със социално положение ще решат коя съм аз за света. Отново двойка за donna.Точно Вие сте никой и то завинаги.Вживявате се като адвокат в Свищов и сама си вярвате, че сте такава. Всъщност сте персона нон грата за добрите нрави.
- teomira
- Младши потребител
Re: Donna е никой за света, защото е неграмотна.
teomira написа:Неграмотни субекти, които не пишат точка в края на изречение не могат да ме обсъждат. ....
мило дете, ако се върнеш на въпросния пост с точката, ще забележиш (вероятно) че ти не си сложила въпросителна
"Вижда сламката в окото на другия, а не вижда гредата в своето."
или нещо подобно беше....
Последна промяна satir на 29 Май 2008, 15:33, променена общо 3 пъти
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Т.е. нямате ниво и никога не сте имали.Само колеги със социално положение ще решат коя съм аз за света.
Аха, имало хора със и без ниво (какво ли значи "ниво" и как да се сдобие човек с ниво?), както и със и без социално положение.
Тия, дето нямат социално положение, т.е. нямат положение в обществото, излиза, че са са разположени извън обществото (а къде точно са разположени?).
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
Информация за teomira
Общо мнения: 22
[0,01% от всички / 0,07 мнения на ден]
Вижте всички мнения на teomira
Местожителство: София
Сайт:
Професия: Юрист
Интереси: Право, Право и само Право
и не само ...
Общо мнения: 22
[0,01% от всички / 0,07 мнения на ден]
Вижте всички мнения на teomira
Местожителство: София
Сайт:
Професия: Юрист
Интереси: Право, Право и само Право
и не само ...
- inspectora
- Активен потребител
Re: Да има ли БАН за Теомира?
ykovachev написа:Мисля, че анкетата е необходима.
Мисля, че анкета изобщо не е необходима.
Аз не бих се поколебала да наложа бан.
Споделяла съм преди-аз съм модератор в друг форум. На потребител, който държи подобен тон на останалите потребители, и ги нарича така, както Теомира си позволява да нарича потребителите тук, може и да му изпратя едно предупреждение, преди да огранича достъпа до форума, може и да не му изпратя. Но така или иначе-ако след предупреждението не се вземе в ръце, банът му е гарантиран. Може и да не е окончателен, може да е предупредителен-за определен период от време. Предполагам, че форум-системата го позволява.
Това най-малкото ще бъде знак какво поведение не се толерира във форума.
Да, сега и Теомира отнася много подигравки и обиди, но в нейния случай - "каквото повикало, такова се обадило".
Вече не ми е смешно. Смятам, че ставащото в тази тема е жалко.
Далече съм от мисълта да давам акъл на модераторите как да си вършат работата. Но мисля, че точно от модераторите зависи да налагат някакви рамки на потребителите, които са лишени от задръжки.
Макар и виртуално, тук е създадено определено общество, а във всяко общество би трябвало да има някакви норми на поведение-пък макар и неписани.
Петък е време за приятелите. Джони, Джак, Джим и всички останали.
-
ocean - Потребител
По-скоро да няма бан.
Гласувах с НЕ, защото малко е крайна в оприличаването си, но има и къде по-обидни постове. Нека се произнесе мнозинството. А трябва да има и такива хора, за да събудят малко интереса:-))Не забравяйте В. Сидеров - как стана депутат. Те сега много се опитват същото, но то веднъж се открива Аме-Ка
Нека посмекчи тона teomira - моля. Ако няма желание отстраняването е неизбежно, никой не търпи да го нервират напразно.
Приятен ден. Венсеремуси:-)))
Нека посмекчи тона teomira - моля. Ако няма желание отстраняването е неизбежно, никой не търпи да го нервират напразно.
Приятен ден. Венсеремуси:-)))
- kinshasa
- Потребител
мисля че момичето просто е огорчено, ще му мине когато се влюби отново.
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Първоначално процентното съотношение беше 60%-да и 40%-не! Вижте как се стопява разликата в процентите! Теомира, ти не се възгордявай, миличка, от този факт! Според мен смехът по темата надделява за промяната в процентите!
-
778899 - Активен потребител
Re: Donna е никой за света, защото е неграмотна.
teomira написа:Неграмотни субекти, които не пишат точка в края на изречение не могат да ме обсъждат. Щом се пише от donna "Тва" и т. н. е ясно какво е нивото на тази особа. Т.е. нямате ниво и никога не сте имали.Само колеги със социално положение ще решат коя съм аз за света. Отново двойка за donna.Точно Вие сте никой и то завинаги.Вживявате се като адвокат в Свищов и сама си вярвате, че сте такава. Всъщност сте персона нон грата за добрите нрави.
Цъ. Точно Дона е "някой" и то завинаги, ако все пак имаме предвид някакви обозрими от съзнанието срокове.
Последна промяна ykovachev на 31 Авг 2010, 09:52, променена общо 1 път
- ykovachev
- Активен потребител
satir написа:мисля че момичето просто е огорчено, ще му мине когато се влюби отново.
Да си го кажем направо - момичето е недоклатено !
Тишината в спалнята и се отразява зле.
- d_d
- Потребител
d_d написа:Тишината в спалнята и се отразява зле.
Едва ли и е толкова тихо ... така като гледам какво пише си мисля, че там си звучат разни камбанни звънове, църковни песнопения и т.н. ... пък защо ли не и специализирана "алтернативнорелигиозна музичка" ...
- inspectora
- Активен потребител
НИКАКЪВ за Теомира.
Айде.... отивам да си , че после мама ще ме и утре няма да ме пусне на
Айде.... отивам да си , че после мама ще ме и утре няма да ме пусне на
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
жената страда от идиотия... не й се сърдете.....
Ако не беше жалко, щеше да е смешно.
А на мен въобще не ми е смешно.
- genius75
- Потребител
genius75 написа:жената страда от идиотия... не й се сърдете.....
ХА ХА ХА ЕТО КАКВО МИ Е ПИСАЛО МОМИЧЕТО НА ЛИЧНА
Входящи :: Съобщение
От: teomira
До: donna
Пуснато на: 29 Май 2008 01:54 pm
Заглавие: Неграмотни субекти като donna
Не може да ме обсъждате, защото сте неграмотна.Не сте вие лицето, което ще ме нарича никой за форума и за света. След края изречение не пишете точка и това Ви излага.Щом ми се публикуват статии в списание "Правен свят"(бр.6, 2008) и в сайта на legaltheory.org , означава че съм нещо. Приемам съвети само от корифеи в правото, а не от неграмотни хора, които се вживяват като адвокати, но не са такива. Личните ми данни не са предмет на обсъждане от изключително и исторически неграмотни посредствени хора като Вас.Невежеството никога нищо не значи.Точно Вие сте никой и то завинаги.
- donna
- Старши потребител
58 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|